Politic

Gavrilița pleacă în Germania, unde va participa la o ședință închisă

Pinterest LinkedIn Tumblr

Natalia Gavrilița va participa la ședința Grupului parlamentar al Uniunii Creștin-Sociale din Bundestagul Germaniei, informează telegraph.md

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

În perioada 6-8 ianuarie, Natalia Gavrilița se va afla într-o vizită de lucru în Germania, unde va participa la ședința închisă a Grupului parlamentar al Uniunii Creștin-Sociale din Bundestagul german. În cadrul tradiționalei reuniuni de început de an a grupului CSU se va discuta despre actualele provocări de securitate și economice, despre problema migrației, dar și despre consecințele pe care le generează asupra Germaniei și a întregii Europe războiul început de Federația Rusă împotriva Ucrainei.

Șefa Executivului de la Chișinău va ține un discurs în fața parlamentarilor germani, după care va susține o conferință de presă împreună cu liderul grupului parlamentar CSU din Bundestagul german, Alexander Dobrindt.

De asemenea, Natalia Gavrilița va avea o serie de întâlniri bilaterale cu Președinta Parlamentului European, Roberta Metsola, cu liderul grupului PPE din Parlamentul European, Președinte al Partidului Popular European, eurodeputatul Manfred Weber, dar și cu alți oficiali și oameni de afaceri din Germania.

loading...

Comments are closed.