Gelozia l-ar putea lipsi de libertate pe o perioadă de până la 15 ani pe un tânăr din Cimișlia

La data de 13.12.2022, Procuratura raionului Cimișlia, a finisat urmărirea penală și a expediat în instanța de judecată cauza penală, în privința unui bărbat de 28 de ani, învinuit de tentativă de omor cât și infracțiunea de violență în familie.

În rezultatul acțiunilor de urmărire penală, întreprinse de angajații Procuraturii raionului Cimișlia și ai Inspectoratului de Poliție Cimișlia, s-a stabilit, că la data 24 iulie 2022, aproximativ la orele 01:00, învinuitul, aflându-se la domiciliul vecinului său de 43 de ani, situat în or. Cimișlia, fiind în stare de ebrietate alcoolică, după ce ar fi văzut cum concubina sa, o femeie de 26 de ani, ar fi servit alcool și s-ar fi sărutat cu vecinul, din motive de gelozie față de acesta, i-a aplicat ultimului mai multe lovituri cu pumnii peste corp, ulterior, ieșind din domiciliu, i-a mai aplicat acestuia lovituri cu coada unei sape, apoi cu tăișul ei în regiunea capului, acțiunile lui fiind curmate de către concubina acestuia.

În rezultatul loviturilor, victima a fost internată în cadrul Institutului de Medicină Urgentă din municipiul Chișinău, fiind în stare inconștientă gravă.

Tot atunci, aflându-se în domiciliul vecinului său, din motive de gelozie, a adresat cuvinte injurioase și în adresa concubinei sale, amenințând-o cu moartea și lovit-o cu un obiect ascuțit, aplicându-i plăgi înțepătoare în regiunea claviculei, provocându-i leziuni corporale ușoare.

Făptuitorul a încercat să se ascundă de organul de urmărire penală, însă, în rezultatul măsurilor speciale de investigație, făptuitorul a fost reținut.

La moment, învinuitul se află în arest preventiv.

Persoana acuzată de săvârșirea unei infracțiuni este prezumată nevinovată până când vinovăția sa nu va fi constatată printr-o hotărâre judecătorească de condamnare definitivă.

Total
0
Shares
Total
0
Share