Social

Gelozia l-ar putea lipsi de libertate pe o perioadă de până la 15 ani pe un tânăr din Cimișlia

Pinterest LinkedIn Tumblr

La data de 13.12.2022, Procuratura raionului Cimișlia, a finisat urmărirea penală și a expediat în instanța de judecată cauza penală, în privința unui bărbat de 28 de ani, învinuit de tentativă de omor cât și infracțiunea de violență în familie.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

În rezultatul acțiunilor de urmărire penală, întreprinse de angajații Procuraturii raionului Cimișlia și ai Inspectoratului de Poliție Cimișlia, s-a stabilit, că la data 24 iulie 2022, aproximativ la orele 01:00, învinuitul, aflându-se la domiciliul vecinului său de 43 de ani, situat în or. Cimișlia, fiind în stare de ebrietate alcoolică, după ce ar fi văzut cum concubina sa, o femeie de 26 de ani, ar fi servit alcool și s-ar fi sărutat cu vecinul, din motive de gelozie față de acesta, i-a aplicat ultimului mai multe lovituri cu pumnii peste corp, ulterior, ieșind din domiciliu, i-a mai aplicat acestuia lovituri cu coada unei sape, apoi cu tăișul ei în regiunea capului, acțiunile lui fiind curmate de către concubina acestuia.

În rezultatul loviturilor, victima a fost internată în cadrul Institutului de Medicină Urgentă din municipiul Chișinău, fiind în stare inconștientă gravă.

Tot atunci, aflându-se în domiciliul vecinului său, din motive de gelozie, a adresat cuvinte injurioase și în adresa concubinei sale, amenințând-o cu moartea și lovit-o cu un obiect ascuțit, aplicându-i plăgi înțepătoare în regiunea claviculei, provocându-i leziuni corporale ușoare.

Făptuitorul a încercat să se ascundă de organul de urmărire penală, însă, în rezultatul măsurilor speciale de investigație, făptuitorul a fost reținut.

La moment, învinuitul se află în arest preventiv.

Persoana acuzată de săvârșirea unei infracțiuni este prezumată nevinovată până când vinovăția sa nu va fi constatată printr-o hotărâre judecătorească de condamnare definitivă.

loading...

Comments are closed.