Social

Gemene identice, căsătorite cu gemeni identici. Cei patru vor locui în același apartament

Pinterest LinkedIn Tumblr

Două perechi de gemeni identici, care au avut parte de o primă întâlnire dublă și s-au logodit în același timp, se vor căsători în acest weekend în Michigan, SUA, și vor locui într-un apartament cu două camere, relateză Fox News.

Surorile Krissie și Kassie Bevier, din Michigan Center se vor căsători cu frații Zack și Nick Lewan, din White Lake, în Grass Lake pe 3 și 4 august. Nunta lui Zack și Krissie va avea loc vineri, în timp ce cea a lui Nick și Kassie va fi sâmbătă. Cei 4 vor împărți petrecerea de nuntă sâmbătă seara, scrie ProTV.

Nu pot să cred cum s-a întâmplat totul”, a spus Nick Lewan pentru WILX-TV .

Cele două cupluri s-au cunoscut la Universitatea Grand Valley State acum 4 ani, la ora de psihologie. Aceștia își amintesc că profesorul a întrebat dacă sunt gemeni în sală.

Psihologia iubește studiile cu gemeni. Deci, profesorul a întrebat dacă sunt gemeni în sală. Urma să vorbim pe tema asta și toți 4 am ridicat mâinile”, a declarat Kassie Bevier.

După oră, ei au schimabat numerele de telefon, iar Kassie și Nick au avut prima lor întâlnire la biserică într-o dimineață de duminică. Ei i-au invitat și pe Krissie și Zack să li se alăture.

La puţin timp, Krissie şi Zack au început să se întâlnească şi ei.

Anul trecut, cei doi fraţi le-au cerut de soţii pe surorile Bevier în timpul unei excursii la Muzeul Henry Ford din Dearborn. Băieţii au spus că nu au plănuit să se întâmple în acelaşi timp, dar aşa a fost.

Cele două cupluri îsi petrec timpul liber şi separat, însă de cele mai multe ori, ieșirile se transformă în întâlniri duble.

După nuntă, cei 4 vor locui toți într-un apartament din Fenton, însă vor petrece câteva zile separat în Florida şi vor merge la Disneyland împreună, după ce o rudă le-a făcut cadou o vacanţă acolo.

Surorile studiază pentru a-şi termina doctoratele în domeniul terapiei fizice, la Universitatea din Michigan. Nick Lewan urmează să îşi termine masteratul pe consiliere în sănătate mentală la Oakland University, în timp ce Zack, fratele său, lucrează pentru o companie energetică.

loading...

Comments are closed.