Gemenii vor trăi o zi pasională, iar Berbecii să fie atenți ce contracte semnați. HOROSCOP 2 decembrie 2019

Horoscop, azi, 8 decembrie, 2019, astrele, zodiile
 

Horoscop 2 decembrie 2019 Berbec

Berbeci, aveţi grijă astăzi dacă aveţi anumite contracte de semnat. Citiţi cu atenţie, sfătuiţi-vă cu cei dragi şi abia apoi luaţi o decizie. În caz contrar, s-ar putea ca drumul vostru spre succes să fie blocat de obstacole. Munciţi, dovediţi că aveţi tot ceea ce vă trebuie pentru un viitor glorios în orice domniu.

Horoscop 2 decembrie 2019 Taur

Taurii au parte de o zi extrem de bună, fără un motiv neapărat evident. Starea de bine se va instaura înc așa voastră încă de dimineaţă, mai ales dacă cineva drag vă va face vizită-surpriză. Petreceţi timp împreună şi bucuraţi-vă de aceste clipe. Vă veţi reîncărca bateriile şi veţi uita de stresul acumulat la serviciu.

Horoscop 2 decembrie 2019 Gemeni

Gemenii vor trăi o zi pasională din toate punctele de vedere. S-ar putea ca, într-un moment complet neaşteptat, să întâlniţi o persoană specială. Aveţi curaj, faceţi ceea ce simţiţi. S-ar putea să observaţi că aveţi multe lucruri în comun cu această persoană şi ar merita să începeţi o frumoasă poveste de dragoste. Bazaţi-vă pe comunicare, sinceritate şi devotament.

Horoscop 2 decembrie 2019 Rac

Este o perioadă uşor dificilă din punct de vedere profesional, însă Racii sunt în stare să treacă peste toate dificultăţile pentru a obţine succesul mult dorit. Aveţi însă grijă, anumite persoane nu vă oferă sinceritate absolută şi sunt şanse ca, la un momentdat, să primiţi o lovitură puternică de trădare din partea unui coleg la care nici măcar nu v-aţi fi aşteptat.

Horoscop 2 decembrie 2019 Leu

O nouă săptămână vine cu noi provocări pentru voi. Continuaţi să munciţi cu devotament şi perseverenţă pentru a putea obţine rezultatele pe care le doriţi. Nu vă aşteptaţi ca succesul să pice din cer pentru că nu se va întâmpla. Depinde doar de voi ce veţi reuşi să obţineţi. Încercaţi să faceţi totul ca până acum şi totul va fi bine pentru voi şi familia voastră.

Horoscop 2 decembrie 2019 Fecioară

O mare oportunitate vi se va arăta astăzi. Un nou job sau o promovare la actualul loc de muncă v-ar putea aduce multă bucurie, dar şi venituri mai mari. Dacă vă vedeţi în acest nou job, nu staţi pe gânduri şi acceptaţi fără să vă uitaţi înapoi. Chiar dacă asta va însemna să renunţaţi la locul de muncă pe care îl aveţi în prezent şi implicit oamenii alături de care aţi lucrat. Indiferent de decizia pe care o veţi lua, mergeţi înainte şi fiţi încrezători că veţi reuşi.

Horoscop 2 decembrie 2019 Balanţă

Nativii din Balanţă s-ar putea confrunta, astăzi, cu o situaţie problematică. Aţi putea fi puşi în situaţia în care să răspundeţi cu răutate unui bun prieten, iar mai târziu veţi regreta aceste cuvinte. Încercaţi să fiţi cumpătaţi, chiar dacă adrenalina va atinge un nivel record. Doar aşa veţi dovedi tuturor celor care vă privesc cu admiraţie, că vă meritaţi pe deplin poziţia. Pe plan personal, veţi avea parte de o surpriză din partea persoanei iubite. Depinde doar de voi dacă surpriza va fi plăcută sau neplăcută.

Horoscop 2 decembrie 2019 Scorpion

Astăzi veţi avea sentimentul că aţi renăscut. Viaţa profesională şi cea amoroasă vor fi exact aşa cum vă doriţi: perfecte. Şi nu numai astăzi, ci şi în zilele ce urmează. Trebuie să fiţi un pic mai atenţi pentru că singurii care pot strica karma sunteţi chiar voi. O reacţie de moment sau nişte cuvinte aruncate la întâmplare ar putea strica tot. În rest, totul va fi perfect şi aţi putea chiar să primiţi un cadou neaşteptat.

Horoscop 2 decembrie 2019 Săgetător

Este ziua în care căutaţi o persoană care să vă ajute cu rezolvarea anumitor probleme personale. Mulţi vă întorc spatele, dar nu dezarmaţi pentru că ajutorul vine de unde vă aşteptaţi mai puţin. Finalul zilei ar putea fi dedicat unor discuţii mai complicate cu partenerul de viaţă. Trebuie să daţi cărţile pe faţă pentru a evita acumularea unor tensiuni inutile. Există riscul ca paharul să se umple la un moment dat şi un asemenea scenariu nu este de dorit.

Horoscop 2 decembrie 2019 Capricorn

Dorinţa de a ţine totul sub control nu vă dă pace. Învăţaţi să abordaţi problemele cu mai multă relaxare şi mai multă încredere în sine. Chiar dacă vă simţiţi pe val, trebuie să înţelegeţi că v-aţi asumat prea multe responsabilităţi şi nu veţi putea să le duceţi fără ajutor la bun sfârşit. În relaţia cu partenerul de viaţă nu trebuie să vă temeţi să vă exprimaţi iubirea cu subiect şi predicat.

Horoscop 2 decembrie 2019 Vărsător

Programul încârcat vă pune în dificultate dar, cu calm, găsiţi souţii pentru a trece cu bine peste diferite obstacole. Există posibilitatea ca efortul depus să se transforme într-un avantaj de ordin financiar care ar pica numai bine acum, înainte de sărbători. Însă asta nu înseamnă că trebuie să începeţi să aruncaţi cu banii în stânga şi în dreapta. Cumpătarea este cuvântul de ordine care vă ajută să aveţi stabilitate pe plan îndelungat.

Horoscop 2 decembrie 2019 Peşti

Încă din primele ore ale zilei simţiţi neplăceri la nivel de sănătate. Există pericolul unei răceli, chiar dacă v-aţi luat toate măsurile de protecţie, sau a unor probleme de imunitate apărute pe fondul schimbărilor bruşte de temperatură. Nu sunt probleme grave însă depinde de fiecare modul în care se recuperează. Dacă dezvoltaţi un comportament tip „drama-queen” există pericolul care problemele de sănătate să persiste mai mult decât este cazul.

Total
0
Shares
Total
0
Share