Social

Gheorghe se simte mai bine! Familia aduce sincere mulțumiri tuturor care au donat bani pentru el

Pinterest LinkedIn Tumblr

Astazi vrem să împărtășim cu voi vești despre recuperarea lui Gheorghe. După cum deja mulți dintre voi știu, el încă se află în comă vegatativă ușoară. Deschide ochii și urmarește cu privirea, dar nu vorbește și nu mișcă.

In luna aprilie, pacientul a mai suferit o interventie chirurgicala, de aceasta data la spate pentru a-i fi inlaturate ranile pe care le are de la statul la pat. Saptamana trecuta, medicii de la Spitalul de Urgenta din Chisinau, au dat acordul pentru transportarea lui si ieri dimineata a fost internat la Clinica de Medicina Hiperbara din Targul Mures, Romania.

„Acolo va fi supus unui metode de tratament recunoscută medical pe plan mondial, în care pacientul este introdus într-o incintă presurizată (barocameră) unde respiră oxigen 100% pur, în condiții de presiune crescută. Aceasta concentratie de oxigen ajuta coprul sa lupte cu bacteriile, stimuleaza sinteza si eliberarea de factori de crestere a celulelor stem, ceea ce ajuta la regenerarea si vindecarea tesuturilor. La recomandarea mai multor specialisti vom incerca si aceasta metoda, in speranta ca isi va reveni din coma si va scapa de durerile mari pe care la are la moment din cauza ranilor”, anunță familia lui Gheorghe.

Concomitent vor avea loc si terapii de recuperare fizica, exercitii cu aparataj special, de care dispune aceasta clinica. Costurile nu sunt dintre cele mai mici, dar cu ajutorul vostru internarea si tratamentul sunt posibile, fapt pentru care rudele va sunt extrem de recunoscatoare.
– Spitalizarea costa in jur de 300 roni pe zi
– Procedura de oxigenare in barocamera 400 de roni per procedura.
– Serviciile unui chinetoterapeut aproximativ 100 roni.
In aceasta clinica sunt disponible si alte proceduri de recuprare fizica si neorologica, care vor fi stabilite in zilele urmatoare.
 

„Aducem sincere multumiri tuturor celor care au donat, celor care nu au ramas indeferenti. Suportul si ajutorul vostru inseamna enorm de mult pentru noi, dar mai ales pentru Gheorghe. Asteptam cu nerabdare ziua in care va v-a multi personal”, cu mult drag si recunostinta, toata familia.

Detalii despre cazul lui Gheorghe AICI. 

loading...

Comments are closed.