Ghimpu pe Facebook: Nici cel mai veninos șarpe nu are atâta venin, cât iese din Valerică cel mititel!

Ghimpu pe Facebook, Nici cel mai veninos șarpe nu are atâta venin, cât iese din Valerică cel mititel, valeriu munteanu, partidul liberal, unire moldova romania, centenar 2018, dorin chirtoaca pl 

Se pare că plecarea lui Valeriu Munteanu din Partidul Liberal l-a afectat puternic pe Mihai Ghimpu. Fostul lider PL îl compară de Munteanu cu un șarpe veninos. “Nici cel mai veninos șarpe nu are atâta venin, cât iese din Valerică cel mititel! Mai face oare să lupți pentru moldoveni?”, se întreabă Mihai Ghimpu azi într-o postare pe Facebook.

Totodată, liberalul explică de ce Valeriu  Munteanu nu a vrut să fie ales Președintele PL: “Pentru că Valerică ar fi avut doar trei voturi – acelea, pe care le-a avut și la Consiliul Republican; poate patru, ca să nu fiu subiectiv”, a spus Ghimpu.

Fostul lider PL mai afirmă că a munci mult e bine, dar mai trebuie să fii și om de echipă, doar atunci ai o bună apreciere și o susținere largă a colegilor. “Dragostea mare a lui Valeriu față de popor, demonstrată zilele acestea pe la toate ecranele TV, mi-a amintit de un cântec mai vechi: “De la Primărie-n sus toate lămpile s-au stins”… S-au stins și pentru tine, Valeriu, și nu cu mâna altuia, ci chiar cu mâna ta”, a punctat Mihai Ghimpu.

De asemenea, liberalul a rugat jurnaliștii din Moldova să nu-l mai contacteze telefonic pentru a comunica despre Munteanu când aceaste este invitat la vreo emisiune TV.

Telegraph amintește că la congresul PL din 1 decembrie 2018 Mihai Ghimpu și-a dat demisia din funcția de președinte al partidului, iar noul conducător a fost ales fostul primar al Capitalei, Dorin Chirtoacă. Peste câteva zile de la acest eveniment, vicepreședintele PL, Valeriu Munteanu, a anunțat că pleacă din partid iar în perioada campaniei electorale pentru alegerile din 2019 se va alătura trinomului PAS-DA-PLDM.

Valeriu Munteanu părăsește PL, Trece de partea TRINOMULUI PAS cu DA și PLDM, mihai ghimpu, dorin chirtoaca, partidul liberal 

Total
0
Shares
Total
0
Share