Politic

Ghimpu speră că Chirtoacă va fi achitat și va reveni la primărie! „Atacurile asupra PL au început după ce a devenit Dodon președinte”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Președintele Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, care îi este și unchi primarului Dorin Chirtoacă, plasat în arest la domiciliu pentru 30 de zile, suspectat pentru trafic de influență în dosarul parcărilor cu plată, speră că nepotul său va fi achitat și se va întoarce la primărie. Declaraţia a fost făcută în cadrul emisiunii „În Profunzime”, transmite realitatea.md 

„Eu încă sper că Dorin Chirtoacă va fi achitat, pentru că nu are nicio vină aici, nu e niciun fel de infracțiune cum impune procuratura”, a spus Mihai Ghimpu.

Totodată, liderul PL a lansat ipoteza potrivit căreia arestarea lui Dorin Chirtoacă ar fi orchestrată de Moscova, la comanda președintelui Igor Dodon. Mai mult, Ghimpu susține că toate atacurile asupra liberalilor ar fi început după ce Dodon a devenit șef de stat.

„Este lovitură în partid, pentru că suntem unioniști”, a subliniat Mihai Ghimpu, care a sugerat că odată cu arestarea lui Chirtoacă se pregătește fotoliul de primar pentru un alt candidat.

 

loading...

Write A Comment