Social

Ghinion în ajun de sărbători! Un moldovean aflat în cautare de 7 ani a fost reținut la 500 de metri de frontieră

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un cetățean moldovean, anunțat în căutare acum șapte ani de autoritățile de drept naționale pentru săvârșirea infracțiunii de furt, a fost depistat la frontiera moldo-ucraineană. Polițiștii de frontieră l-au reținut în dimineața zilei de 6 aprilie, la aproximativ 500 metri de linia de frontieră.

Patrula mobilă a Sectorului Poliției de Frontieră Briceni, acționând în baza unei informații operative, au surprins în zona de competență un bărbat care și-a justificat prezența la frontieră prin faptul că efectua lucrări agricole, transmite Moldova.org.

Bărbatul nu deținea asupra sa niciun act de identitate și nici nu a informat reprezentanții Poliției de Frontieră despre cele declarate, astfel fiind însoțit la Sector pentru legitimare.

Ca urmare a verificărilor s-a stabilit că este vorba despre un cetățean moldovean de 44 de ani, locuitor al satului Grimăncăuți.

Mai mult, în baza de date acesta figura ca anunțat în căutare de către Inspectoratul de Poliție Ciocana, din anul 2011. S-a constatat că în această perioadă de timp bărbatul s-a ascuns de organul de urmărire penală și de instanța de judecată.

La scurt timp, persoana a fost preluată de poliție pentru cercetările ulterioare și luarea măsurilor ce se impun în privința acesteia.

loading...

Comments are closed.