Alte știri

GHINION pentru un șofer implicat într-un accident. Ce a descoperit poliția lângă mașina acestuia

Pinterest LinkedIn Tumblr

23 de pliculețe cu masă vegetală măcinată, depistate de ofițerii INSP în timpul verificărilor dacă nu există risc de explozie, în urma unui accident rutier, transmite Telegraph.md

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Astăzi dimineață, în jurul orei 07:20, poliția a fost sesizată despre producerea unui accident rutier pe traseul Chișinău – Leușeni, cu persoane traumate.

Impactul a avut loc între două mașini, după ce un șofer de 41 de ani din raionul Nisporeni, fiind la volanul unui Vaz, a ignorat linia continuă a marcajului rutier și a ieșit pe contrasens pentru a efectua o manevră de depășire.

Acesta s-a tamponat cu un Opel, condus de un bărbat de 40 de ani din același raion. În urma impactului, automobilul Vaz s-a inversat pe acostament.

Pentru îngrijiri medicale la spital au fost transportați șoferul automobilului Vaz și pasagera acestuia.

După producerea accidentului, în timpul examinării unităților de transport dacă nu sunt scurgeri de carburanți, lângă Vaz inspectorii au depistat o pungă cu mai multe pliculețe cu masă vegetală măcinată.

La fața locului a fost solicitată grupa de documentare, conținutul fiind predat ofițerului de urmărire penală pentru a fi supus expertizei.

Citește și: Planurile unui moldovean de a ajunge ilegal în Ucraina au fost dejucate de către angajații SPF Tudora

loading...

Comments are closed.