Grădina publică din Orhei va fi reinaugurată cu mare fast de Ziua Îndrăgostiților

La doar câteva luni de la demararea reconstrucției capitale, grădina publică din Orhei va fi inaugurată cu mare fast de Ziua Îndrăgostiților. Cu acest prilej, primăria și Fundația „Miron Șor” organizează un show impresionant – un concert de amploare, numeroase concursuri și un fabulos foc de artificii.

Deschiderea oficială a parcului va avea loc pe 14 februarie la ora 16:00, ulterior va începe programul festiv. Organizatorii au pregătit un concert de excepție pentru locuitorii orașului.

Pe scena parcului orășenesc din Orhei va evolua celebra trupă georgiană Nikos Band, care a făcut furori în lumea întreagă cu hitul lor „Gerorgian Disco”, care a acumulat 50 de milioane de vizualizări.

Surprizele nu se opresc însă aici. Pentru publicul din Orhei va cânta și renumita formație moldovenească Sunstroke Project, care a reprezentat țara noastră de două ori la concursul internațional Eurovision.

De asemenea, pe spectatori îi așteaptă numeroase concursuri, iar premiul mare va fi un zbor cu balonul cu aer cald – o experiență de neuitat pentru norocoși.

La finalul serii va fi organizat un spectacol incendiar de artificii, care va ilumina cerul deasupra Orheiului într-o explozie de culori și lumini. Vizitatorii vor putea participa și la o discotecă în aer liber.

Parcul orășenesc din Orhei a fost reconstruit într-un timp record. În doar câteva luni, au fost amenajate alei noi, au fost reparate 2,5 kilometri de trotuare și au fost instalate peste 70 de bănci. Acum parcul este iluminat de 90 de lămpi moderne. Pentru persoane cu posibilități limitate au fost construite rampe cu balustrade.

În același timp, au apărut piste pentru bicicliști cu o lungime de 750 de metri și o suprafață totală de 2300 de metri pătrați. Au fost amenajate două terenuri de joacă pentru copii și două terenuri sportive, cu suprafața totală de 720 de metri pătrați.

În plus, a fost construit un havuz pietonal cu o suprafață de peste 70 de metri pătrați, având 12 arcade decorative cu iluminat.

Echipa lui Ilan Șor, care și-a asumat întregul proces de reabilitare a grădinii publice, a amenajat și căi de acces și a construit o parcare cu o suprafață de 1165 metri pătrați.

“Vă așteptăm pe 14 februarie să inaugurăm împreună grădina publică din Orhei și să sărbătorim deosebit Ziua Îndrăgostiților!

Acesta va deveni principalul eveniment al anului!”, scrie în comunicatul Primăriei Orhei.

Total
0
Shares
Total
0
Share