Alte știri

Greceanîi, în vizită la Bălți: ”Oamenii sunt interesați de păstrarea locurilor de muncă, majorarea salariilor și a pensiilor și îmbunătățirea condițiilor de muncă”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Zinaida Greceanîi se află într-o vizită în municipiul Bălți. Programul este complex și interesant – aici au loc întrevederi atât cu locuitorii, cât și cu angajații întreprinderilor de stat și private cunoscute datorită produselor răspândite în toată țara.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Primele întâlniri au avut loc cu personalul filialei din Bălți a companiei Red-Nord, FEE-NORD, cu angajații Oficiului Poștal. Oamenii sunt interesați de situația politică și economică din țară și de problemele cu privire la păstrarea locurilor de muncă, majorarea salariilor și a pensiilor și îmbunătățirea condițiilor de muncă.

Greceanîi susține că echipa de profesioniști a Blocului Comuniștilor și Socialiștilor va putea face față tuturor problemelor.

”Am vorbit despre prioritățile activității Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, care va participa la alegerile parlamentare din 11 iunie. Am menționat că o atenție specială în Programul blocului este acordată dezvoltării regiunilor, susținerii producției, creării de locuri de muncă, protecției sociale a populației. Totodată, am subliniat că echipa de profesioniști a Blocului Comuniștilor și Socialiștilor va putea face față tuturor problemelor”, a declarat Greceanîi.

loading...

Comments are closed.