Greta Thunberg şi-a schimbat numele în „Sharon”. Ce a determinat-o pe activista pentru mediu să recurgă la acest gest

Greta Thunberg, activistă pentru mediu, suedeză, sharon, twitter

Activista adolescentă pentru mediu, Greta Thunberg, şi-a schimbat numele pe Twitter în „Sharon”, după ce o concurentă la o emisiune cu întrebări de cultură generală din Marea Britanie i-a greşit numele într-un răspuns, relatează BBC.


În cadrul emisiunii „Celebrity Mastermind”, actriţa Amanda Henderson a fost întrebată care este numele activistei pentru mediu. Concurenta a părut confuză, după care a dat un răspuns la nimereală: „Sharon”.

Videoclipul cu răspunsul Amandei a devenit viral, adunând nu mai puţin de cinci milioane de vizualizări. Clipul a ajuns şi la Greta însăşi, care şi-a schimbat numele pe Twitter, vineri, în Sharon.

twitter, Greta, sharon

Greta Thunberg a mai făcut astfel de modificări ironice sau amuzante ale profilului ei de Twitter. Luna trecută, atunci când preşedintele SUA i-a sugerat „să ia măsuri pentru a îşi gestiona furia, să se uite la un film cu un prieten”, Thunberg şi-a editat descrierea pe Twitter în: „O adolescentă care ia măsuri pentru a îşi gestiona furia. În prezent mă relaxez şi mă uit la un film bun cu un prieten”.

De asemenea, nici preşedintele de extremă-dreaptă al Braziliei nu a scăpat neironizat de adolescenta suedeză. Când Bolsonaro a numit-o „puşlama”, Greta şi-a modificat descrierea şi a inclus apelativul primit de la acesta.

Total
0
Shares
Total
0
Share