Greva transportatorilor: Majoritatea operatorilor au refuzat blocarea, ministrul Spînu anunță reforme

Andrei Spînu, ministrul Infrastructurii, a mulțumit public șoferilor și operatorilor de transport rutier care au refuzat să participe la blocarea călătoriilor, asigurând în continuare transportul populației.

“Pe parcursul ultimelor zile am avut mai multe discuții cu transportatori care nu susțin blocarea rutelor. Azi majoritatea transportatorilor au fost la muncă”, a declarat Spînu.

Ministrul a subliniat că vor fi implementate reforme în domeniul transportului rutier.

”Mulțumesc tuturor șoferilor și operatorilor de transport rutier care au ieșit azi la muncă și au asigurat oamenii cu transport. Pe parcursul ultimelor zile am avut mai multe discuții cu transportatori care nu susțin blocarea rutelor. Azi majoritatea transportatorilor au fost la muncă.

Totodată accentuez că vom lucra pentru a îmbunătăți lucrurile în domeniul transportului rutier. Vom încuraja pe cei care vor să muncească corect. Oamenii au nevoie de transport modern, autobuze și microbuze mai noi, eliberarea biletelor pasagerilor, asigurarea suficientă cu rute la orele și zilele necesare pentru locuitorii din orașe și sate. Șoferii trebuie tratați corect, fără dijmă zilnică în schimb la autorizații eliberate de monopoliști”, a declarat Spînu.

Total
0
Shares
 
Total
0
Share