Politic

Grigore Petrenco revoltat pe liderii ACUM: Maia şi Andrei, chiar îi credeţi pe toţi cetăţenii idioţi?

Pinterest LinkedIn Tumblr

Fostul deputat comunist şi liderul grupării Antifa, Grigore Petrenco, atacă dur liderii PAS cu DA, care au declarat că vor transmite Curţii Constituţionale raportul cu aşa-zisele încălcări de la ultimele alegeri parlamentare, şi nu la CEC sau instanţelor de judecată, aşa cum prevede legea, notează Moldova24.

„Maia şi Andrei, chiar îi credeţi pe toţi cetăţenii idioţi? Contestaţiile se depun nu la Curtea Constituţională, ci în consiliile electorale, la CEC şi în instanţele de judecată. Nu ştiu ce jurişti aveţi voi acolo, dar ei nici nu au contestat decizia CEC din data de martie, de aprobare a rezultalelor alegerilor!”, a scris Petrenco pe Facebook.
 
“Prin urmare, este vorba doar despre un PR ieftin, destinat celor care nu au habar de Codul Electoral. În acest fel, voi îi consideraţi idioţi pe alegătorii voştri!”, a mai scris Petrenco.

Pe aceeaşi lungime de undă este şi fostul ministru al Economiei, Alexandr Muravschi. „La prima vedere par oameni instruiţi, dar dacă te uiţi mai atent ţi se creează impresia că aceştia (Maia și Năstase) au conştiinţa blocată. Întrebarea este: doar ACUM sau pentru totdeauna?”, a scris Muravschi tot pe Facebook.

La moment, liderii ACUM nu au dat nici o reacție vizavi de aceste declarații.

Maia Sandu și Andrei Năstase, blocul ACUM, ACUM, Banca de economii, Veaceslav Platon, PLDM, Vlad Filat, Lucinschi, clanul Lucinschi, Platon, Furtul miliardului, Laundromatul rusesc, unde-i miliardul, natalia morari, fur acum, BEM, Dumitru Alaiba, cu bem va fi bine, PAS cu DA, PAS, Platforma DA, PPPDA, opozitia extraparlamentara, partide emergente
loading...

Comments are closed.