Politic

Grosu susține că nu va cădea Guvernul, iar Natalia Gavrilița rămâne prim-ministru

Pinterest LinkedIn Tumblr

Liderul PAS, Igor Grosu susține că nu va cădea Guvernul, iar Natalia Gavrilița rămâne prim-ministru. Cu toate acestea, Grosu nu a exclus, la o emisiune de la TVR Moldova, că ar putea fi schimbați și alți miniștri sau șefi de agenții, scrie unimedia.info

„Doamna Cantaragiu este o profesionistă, dar nu e simplu să faci politici și să rezolvi probleme care apar una după alta. Îi mulțumim pentru tot ce a făcut, rămâne alături de noi. În timpul apropiat se va veni cu altă candidatură, care să compenseze partea asta de urgență pe care o parcurgem.

Dacă revenim și la alte instituții, da. Ați văzut că e vorba și de Agenția pentru Eficiență în Energetică, unde vor veni mari investiții din anul viitor.

E un proces firesc. Nimic nu este bătut în cuie, nimic nu este veșnic.

Natalia Gavrilița rămâne în continuare premier, da. Noi, ca popor, suntem buni la scenarii multe și mărunte”, a declarat Igor Grosu.

Gavrilița a respins informațiile precum că în scurt timp nou șef de Guvern va fi Dorin Recean. „Moldova e plină de zvonuri”, a spus aceasta.

Iuliana Cantaragiu și-a dat demisia, pe 8 septembrie, după ce cu o zi înainte a fost luată la rost de premier, din cauza unui site pentru lemne.

loading...

Comments are closed.