Alte știri

Guvernul a aprobat redistribuirea a 145,5 milioane de lei pentru achitarea premiilor anuale bugetarilor, pentru anul 2019

Pinterest LinkedIn Tumblr

În cadrul ședinței de astăzi a Guvernului a fost aprobată repartizarea și redistribuirea unor alocații prevăzute în Legea bugetului de stat pentru anul 2020. Suma totală a mijloacelor repartizate constituie circa 145,5 milioane de lei, în scopul acordării premiului anual personalului din unităţile bugetare pentru rezultatele activităţii în anul 2019.

În acest scop, pentru autoritățile publice centrale se redistribuie 117, 1 milioane de lei, iar către bugetele locale se transferă cca 28,4 milioane de lei. Mijloacele financiare sunt acoperite din alocațiile prevăzute în bugetul de stat pentru implementarea sistemului unitar de salarizare în sectorul bugetar.

Totodată, pentru a asigura achitarea premiului anual bugetarilor pentru rezultatele activităţii în anul 2019 se prevăd resurse financiare suplimentare, pentru 19 autorități publice centrale, în sumă totală de 53,2 milioane de lei.

loading...

Comments are closed.