Alte știri

Guvernul alocă 41 milioane de lei pentru acordarea indemnizațiilor unice personalului medical infectat cu COVID-19, precum și altor bugetari

Pinterest LinkedIn Tumblr

Guvernul alocă 41 milioane de lei pentru acordarea indemnizațiilor unice personalului medical infectat cu COVID-19, precum și altor angajați care au contractat infecția COVID-19 în timpul exercitării atribuțiilor de serviciu până la 30 septembrie inclusiv. Hotărârea a fost aprobată în ședința de astăzi, informează Telegraph.md

Potrivit hotărârii, autoritățile publice nominalizate în anexă, în calitate de beneficiari ai mijloacelor financiare alocate, poartă responsabilitate pentru datele prezentate și vor întocmi, în modul stabilit, documentele necesare pentru finanțarea cheltuielilor respective prin intermediul instituțiilor în care persoanele activează.

Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale va informa autoritățile administrației publice locale cu privire la lista nominală a beneficiarilor de indemnizații unice.

Banii au fost alocați din fondul de intervenție al Guvernului, pentru 2564 beneficiari, inclusiv 1685 persoane din rândurile personalului medical.

loading...

Comments are closed.