Alte știri

Halep s-a oprit în sferturile de la Wimbledon

Pinterest LinkedIn Tumblr

Simona Halep părăseşte turneul de la Wimbledon, în sferturi, cu un meci mai devreme decât ar fi avut nevoie pentru a deveni numărul unu mondial şi cu două meciuri înainte de a-şi îndeplini adevăratul obiectiv, câştigarea primului titlu de Mare Şlem al carierei.

Jucătoarea de peste Prut a fost protagonista unui nou meci antrenant, pe alocuri fabulous, însă pe care la pierdut cu 7-6, 6-7, 4-6 în fața Johannei Konta. Iar la ediţia 2017, au fost destule meciuri feminine care au ridicat standardul şi ştacheta, cu tenisul spectacol propus fanilor, scrie N4.

Pentru Simona Halep, este o nouă înfrângere dureroasă, în care a făcut puţine greşeli – doar nouă directe. Un meci în care calmul ei a făcut diferenţa în primul set şi în mare parte în setul doi. În care Simona i-a făcut concurenţă la serviciu adversarei sale pe alocuri. Simona a avut şansele ei, a servit la 5-4 în tie-break-ul setului doi, dar i-a lipsit sângele rece pentru a ataca. La fel ca şi în finala de French Open.

Konta a prins aripi, a riscat, a jucat pentru totul sau nimic şi a primit totul. În setul doi, după un start bun, cu presiune pusă pe retur, cu minge de break creată pozitiv, agresiv pe lansarea Johannei, Simona a rămas în urmă şi a fost depăşită de jucătoarea cu 48 de lovituri câştigătoare.

În urma acestui rezultat, de luni, Karolina Pliskova va prelua şefia WTA de la Angie Kerber, chiar dacă a fost eliminată în turul doi al competiției britanice.

loading...

Write A Comment