Social

Harta și topul țărilor unde se află cei mai „dotați” bărbați. Vezi pe ce loc se află Republica Moldova în clasament

Pinterest LinkedIn Tumblr

Conform hărţii, reprezentanţii sexului puternic din ţări precum Ghana, Gabon, Jamaica, Haiti şi Nigeria se pot lăuda cu cele mai mari penisuri aflate în stare erectă, graţie celor peste 16 centimetri lungime.

Harta realizată de Target Map prezintă prin intermediul unor zone colorate diferit categoria în care intră bărbaţii din diverse ţări, în funcţie de mărimea penisului aflat în stare erectă.

Astfel, ţările colorate cu roşu se referă la cele care se încadrează între 16.1 -17. 9 cm, zonele portocalii 14.7-16.1 cm, cu galben 12.9 – 14.7, verde deschis pentru intervalul 10.5-12.9 cm şi verde închis pentru 9.3 -10.5 cm.

 

Astfel, majoritatea bărbaților din Congo se laudă cu un organ sexual de 18 cm în erecție. Următorul loc în top e ocupat de Ecuador, cu 17, 5 cm, urmată îndeaproape de Ghana cu 17,3 cm. Pe pozițiile a patra și a cincea s-au clasat Columbia și Venezuela , ai căror masculi nu sunt doar pasionali și iubitori, dar se laudă și cu „dotări” de 17 cm, fiind urmate de Liban cu 16,8 cm și Bolivia cu 16,5 cm.

Pe poziția a opta se află și prima țară europeană care a reușit să se clasifice în Top 10, Ungaria care se află practic la egalitate cu Bolivia. Bărbații de aici nu stau rău deloc, fiind la fel de dotați, având mărimea penisului tot de 16, 5 cm. Pe locul nouă și zece se află Jamaica și Panama, unde lungimea medie a bărbaților este de 16,2 cm.

Românii nu stau nici ei prea rău, aceștia având în pantaloni „dotări” cu o lungime de 12, 5 cm, ceea ce reprezintă o mărime medie, însă  această dimensiune a penisului nu îi situază pe bărbaţii din ţara noastră nici în top 80. Ei se află  mai mult spre coada clasamentului, unde sunt mai multe țări din Asia, precum China,  Coreea de Sud, Japonia, India, Indonezia, Filipine, unde bărbații au un penis mai mic de 11 cm, pe ultimul loc fiind Coreea de Nord, unde masculii au o lungime medie a organului sexual de 9,6 cm.

Ţara noastră nu figurează pe această hartă, dar conform altor studii făcute la nivel mondial pe această temă, românii au o mărime medie a penisului aflat în stare erectă de 12,7 cm, ceea ce i-ar situa alături de greci, brazilieni şi de ruşi, iar cunoscând istoria și genotipul comun presupunem că mărimea penislului la moldoveni ar fi una apropiată de cea a românilor 

loading...

Comments are closed.