Social

Horoscop 1 februarie 2019. O zodie are parte de un nou început

Pinterest LinkedIn Tumblr

O zi a provocărilor. Or să ne ia prin surprindere nişte situaţii, prezenţa unor oameni va fi cu totul inedită şi e bine să fim pe fază, să nu ne prindă cu garda jos.

Vibraţia zilei este 1 şi e bine să-ncepem ceva, după ce vom fi încheiat cu trecutul.

Ce se întâmplă în fiecare zodie:

VĂRSĂTOR: Se poate să aveţi vreo revelaţie şi să realizaţi cu ce aţi greşit la un moment dat şi o să evitaţi greşelile de-aici înainte.

O să puteţi lichida nişte restanțe şi să vă bucuraţi de un nou început, cu dreptul, c-aveţi susţinere şi or să meargă lucrurile şnur.

PEŞTI: Poate vă asociaţi cu cineva la treabă şi o să vă sporiţi veniturile, o să fie şi un plus de luminozitate.

Se poate repara o relaţie de prietenie, ori una de colaborare, dacă e cineva cu calităţi şi o să fiţi mult mai atenţi, să conservaţi această relaţie.

BERBEC: Aţi putea pleca într-un city break şi să vă eliberaţi de problemele apăsătoare, de stresul de zi cu zi.

E ceva care se poate rezolva cu tact, să vă adaptaţi un pic stilul ca să se potrivească, măcar în perioada asta cu comportamentul şi cerinţele şefilor.

TAUR: Se poate să daţi de un sponsor care să investească în proiectele voastre şi să apară cât de curând şi beneficiile.

Bun moment de relansare, să ieşiţi la rampa cu ceva care să impresioneze şi să atrageţi oameni de partea voastră cu care să colaboraţi la diverse.

GEMENI: Poate alegeţi o variantă de relaş, măcar pentru azi, să faceţi ceva lejer, să vă delectaţi cu activitatea preferată.

Se poate să vină de undeva o promisiune de bani şi să vă faceţi curaj să porniţi într-o excursie, să daţi o fugă la munte, la schi, să faceţi mişcare şi să vă-ntâlniţi cu prietenii.

RAC: E o şansă de a vă reface o căsnicie, o relaţie de cuplu şi să fiţi fericiţi.

Întrevedere cu cineva care vine cu o ofertă de afaceri şi e posibil să vă convingă să bateţi palma, c-aveţi nevoie de bani, şi sunteţi dispuşi să munciţi şi mai mult.

LEU: Sfera sentimentală e activată frumos şi poate vă duceţi la o cină în doi, vă reînnoiţi jurămintele de iubire şi devotament.

E momentul să faceţi un tratament ca să vă recăpătaţi tonusul, poate e nevoie de fizioterapie sau de mişcare, o să vă spună doctorul.

FECIOARĂ: Poate-o să aveţi musafiri pe seara, după ce vă faceţi treburile gospodăreşti şi ajungeţi la cafea.

O să vă ocupaţi de casă şi de familie, să-i readuceţi pe ai voştri, din familia lărgită la un loc, mai ales dacă o să fie o nuntă la care or să contribuie toţi.

BALANŢĂ: E posibil să faceţi cunoştinţă cu cineva care să vi se lipească de suflet şi să vă gândiţi la o relaţie, dacă n-aveţi partener de cuplu.

Se poate să vă pregătiţi de un botez, să faceţi şi treaba, să şi comandaţi online diverse lucruri şi să relaţionaţi cu invitaţii, pentru confirmări.

SCORPION: Se poate să găsiţi ceva la preţ rezonabil, pentru casă, fie online, fie în plimbarea voastră pe la magazine.

O să puteţi câştiga bani dintr-o sursă particulară şi să vă echilibraţi financiar, după care să prelungiţi un contract dacă lucrurile merg bine.

SĂGETĂTOR: O să puteţi repara o relaţie care mai are căldura sufletească şi puteţi ajunge şi la căsătorie.

Vă puteţi relua una dintre activităţile preferate şi să faceţi rost şi de nişte bani, poate mai vindeţi ceva or să fie nişte oportunităţi care să vă resusciteze financiar.

CAPRICORN: Apar nişte cheltuieli care vă pot destabiliza bugetul, dar nu şi dacă luaţi din banii puşi deoparte până va intra următorul salariu.

O să faceţi nişte schimbări bruşte, ca să vă puteţi integra într-un program de ultimă oră, să faceţi fața unor situaţii, să vă puneţi la adăpost.

Horoscop oferit de stirileProTV.ro 

loading...

Comments are closed.