Horoscop 11 decembrie 2019: Vărsătorul e lovit de săgețile lui Cupidon, Scorpionul se află într-o situație dificilă

Horoscopul Zilei
 

Horoscop zilnic: horoscopul zilei de 11 decembrie 2019. Gemenii sunt dornici să se afirme, în timp ce Scorpionul își face doar scenarii dar nu acționează în niciun fel. Cel mai fericit nativ al acestei zile este Vărsătorul, această zodie este lovită de săgețile lui Cupidon.

Iată ce anticipează astrele pentru fiecare zodie. Citește Horoscop zilnic: horoscopul zilei de 11 decembrie 2019 și fii pregătit pentru ziua de miercuri.

Horoscop 11 decembrie 2019 – Berbec

Reușești să accepți că ai și calități, nu doar defecte, și că nu e nevoie de cine știe ce demonstrații spectaculoase pentru a avea încredere în tine.

Horoscop 11 decembrie 2019 – Taur

Perfecționismul nu este o calitate. Îți voi spune asta până când vei înțelege. Nu contează dacă lucrurile nu sunt toate perfecte în jurul tău. Uneori puțină dezordine, puțin praf și puțină neglijență dau valoare lucrurilor care contează.

Horoscop 11 decembrie 2019 – Gemeni

Ești dornic de afirmare, dar poți provoca o serie de evenimente din care să ieși serios șifonat, chiar dacă vei fi mai cunoscut în grupul din care faci parte.

Horoscop 11 decembrie 2019 – Rac

Una din marile tale probleme este faptul că te îngrijorezi. Nu te lasă copleșit de momentele mai puțin bune și încearcă să vezi lucrurile într-o perspectivă pozitivă. Dă mereu rezultate din toate punctele de vedere.

Horoscop 11 decembrie 2019 – Leu

Te-ai distrat cât te-ai distrat, dar acum e momentul să te ocupi de ceva mai serios. Un nou proiect o să îți acapareze atenția și o să fii foarte încântat de această provocare.

Horoscop 11 decembrie 2019 – Fecioară

Vrei, nu vrei, va trebui să faci un pas în spate, să te retragi ușor din toate demersurile care te consumă sau te suprasolicită.  Ai nevoie de preocupări care să te ajute să te cunoști mai bine.

Horoscop 11 decembrie 2019 – Balanță

Ai nevoie să te rupi puțin de rutină. Schimbă drumul spre casă sau fă ceva neașteptat. Nu neapărat în această zi, ci în perioadă următoare. La birou, se anunță niște activități foarte interesante.

Horoscop 11 decembrie 2019 – Scorpion

În ultimul timp aţi făcut tot felul de scenarii fără să treceţi la nici o acţiune. Trebuie să încercați să vă mobilizaţi singuri. Vine o confirmare pe care o aşteptaţi de mult timp. Poate fi vorba de un început care va deschide perspective noi.

Horoscop 11 decembrie 2019 – Săgetător

Începi să te interesezi foarte serios de noi metode de a-ți crește veniturile, de a face investiții inteligente, ca să beneficiezi de un alt nivel de trai, unul mai bun.

Horoscop 11 decembrie 2019 – Capricorn

După ziua foarte plină de ieri azi o să fie o zi complicată fie și doar pentru faptul că ești obosit. Încearcă să te culci devreme, iar azi mănâncă ouă și bea multă apă. Sunt leacurile cele mai bune la oboseala… după chef!

Horoscop 11 decembrie 2019 – Vărsător

Cupidon aruncă săgeți spre ține în această perioadă. Ori întâlnești pe cineva de care te simți foarte atras, ori relația cu partenerul de viață va înflori. Nici de ceea ce se întâmplă la birou nu te poți plânge.

Horoscop 11 decembrie 2019 – Pești

Comunicarea cu cei dragi se poate apropia de ceea ce îți dorești tu, nu neapărat prin cuvinte, ci prin mijloace indirecte, cele pe care le preferi și tu.

 

 

Total
0
Shares
Total
0
Share