Alte știri

Horoscop 11 februarie 2021. Berbecii pot avea parte de noi colaborări, iar Taurii ar trebui să evite deciziile radicale

Pinterest LinkedIn Tumblr

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec au ocazia să renunțe la acele persoane, prieteni chiar, dar și asociați cu care nu mai rezonează și alături de care nu mai pot evolua. Totodată, nativii pot renunța sau rectifica proiectele profesionale în care sunt implicați cu scopul de a obține o îmbunătățire a perspectivelor de viitor, dar mai ales o independență și libertate financiară. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce, totodată, noi proiecte, noi colaborări, dar și noi persoane în viața lor care se vor dovedi importante pentru atingerea unor obiective pe care le au.

Taur

Cei născuți în zodia Taur au parte de Luna Nouă din Vărsător în sectorul carierei și va fi un moment deosebit de important pentru aceștia. Nativii au ocazia să pornească pe un nou drum profesional, să-și schimbe direcția, în special cei care sunt născuți spre finele zodiei. Unii Tauri pot renunța la o funcție, la un statut pentru a face altceva, dar ceva ce le place cu adevărat. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere să nu ia decizii radicale până pe 21 februarie, ci să-și reevalueze și reanalizeze cariera până atunci.

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni trec printr-o etapă în care își schimbă convingeri și mentalități, filozofii de viață și perspective de viitor. Nativii au nevoie de confirmări, de validări ale ideilor lor și caută cu orice preț adevărul în ceea ce fac și ce spun. Multora, experiențele de acum le vor releva direcția de viitor sau chiar adevărul în sine despre o situație în care se află. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate aduce unora ocazia de a da niște examene și a obține o diplomă, un atestat sau ocazia de a le pune în valoare, de a practica ceea ce au învățat.

Rac

Cei născuți în zodia Rac se pot raporta altfel, dintr-o nouă perspectivă la valori materiale și la resursele altora, în special fiind vorba de resurse financiare. Nativii pot achita o datorie, pot regla conturile cu o instituție financiar-bancară. Pe de altă parte, o aventură se poate oficializa, o relație de prietenie poate deveni mai serioasă. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le aduce ocazia de a renunța la un viciu, la un obicei toxic, de a aduce o îmbunătățire stilului de viață.

Leu

Cei născuți în zodia Leu au parte de această Lună Nouă din Vărsător întocmai în sectorul relațiilor, fie de cuplu, fie profesionale sau. Nativii au ocazia unor noi începuturi în relația cu partenerul de viață, începuturi care pot veni chiar și favorizate de un context în care se află acesta, de exemplu o mutare cu jobul. Totuși, de la caz la caz, poate fi vorba de divorț sau consolidare de relație. Din punct de vedere profesional, ceea ce este important ca nativii să facă este să-și rectifice atitudinea față de colaboratori și asociați. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să-și reevalueze modul în care comunică și interacționează cu cei din jur.

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară au parte de noi începuturi la locul de muncă. Poate fi vorba de un nou job pentru unii, iar pentru alții de noi sarcini și noi proiecte profesionale, însă pe care și le doresc și pe care le vor desfășura cu bucurie. Dacă nativii sunt cei care trebuie să ia o decizie legată de locul de muncă, este recomandat să aștepte până pe 21 februarie, ca Mercur, guvernatorul lor, să-și încheie retrogradarea. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce ocazia aflării unui remediu care să le îmbunătățească starea de sănătate sau care chiar să contribuie la vindecarea unei afecțiuni.

Balanță

Cei născuți în zodia Balanță au parte de Luna Nouă în sectorul iubirii, al copiilor și al creativității și distracțiilor. Noile începuturi pot veni în aceste zone, ceea ce poate însemna pentru unii o nouă relație, iar pentru alții ocazia de a deveni părinți sau de a avea un nou start în relația cu copiii. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce ocazia de a demara sau de a se implica în proiecte creative, care le stimulează simțul artistic, estetic.

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de Luna Nouă din Vărsător în sectorul casei și familiei. Nativii au ocazia acum să-și rectifice atitudinea față de membrii familiei sau față de un bun de patrimoniu. Vor fi nativi care schimbă regulile în locuință, mai ales își implică partenerul de viață în treburile casnice, și nativi care se mută, renovează sau construiesc o casă. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce discuții importante despre viitorul lor, discuții care s-au mai purtat și în trecut. Unii nativi se mută cu sau de la partener.

Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător sunt îndemnați de această Lună Nouă din Vărsător să-și revizuiască modul în care comunică cu cei din jur, dar și să-și reanalizeze niște decizii luate. Nativii pot transmite mesaje mult prea direct, prea dur și pot răni, iar la rândul lor por interpreta mesajele celorlalți greșit. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere mai multă prudență în deplasări.

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn  se bucură de această Lună Nouă din Vărsător în sectorul financiar și este o reală oportunitate de a-și îmbunătăți veniturile, în special prin punerea în practică a unui talent, a unor abilități cu care sunt înzestrați. Pot scoate bani dintr-un hobby. Alți nativi pot reevalua o idee, o investiție pentru a-i da alt curs. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere să aibe mai multă încredere în propria lor persoană. Este momentul să-și recâștige acest statut.

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de Luna Nouă chiar în semnul lor și este momentul noilor începuturi în viața persoanlă și relațională. Nativii au ocazia acum să facă ceea ce și-au dorit de ani de zile, să-și atingă niște vise, să deschidă o ușă spre viitor. După această lunație, viața multor nativi, în special care sunt născuți în preajma acestei zilei, se va schimba. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să îndrăznească să facă schimbări, să aibă curaj să viseze și să fie siguri că ceea ce-ți propun are mari șanse de îndeplinire.

Pești

Cei născuți în zodia Pești au ocazia odată cu această Lună Nouă din Vărsător să se desprindă, în sfârșit de trecut, de frici, temeri anxietăți și inhibiții și să găsească remedii bune pentru a-și ameliora starea de sănătate. Însă, ceea ce este cu adevărat remarcabil acum este conexiunea pe care nativii o pot lega cu sinele lor superior, astfel putând primi răspunsuri și ghidaje prin vocea interioară. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să-și asculte intuiția.

Sursa: cancan.ro

loading...

Comments are closed.