Alte știri

Horoscop 11 mai 2021. Berbecii au parte de echilibrarea vieții sentimentale, iar Taurii se pot elibera de relații toxice

Pinterest LinkedIn Tumblr

Berbec

Berbecii se bucură de Luna Nouă din Taur chiar în sectorul financiar și le promite oportunități de creștere și stabilizare a veniturilor. Este ocazia perfectă ca nativii să-și exprime talentele, să găsească o modalitate prin care să și le monetizeze, mai ales cei care lucrează pe cont propriu. Totodată, pentru cei care sunt angajați, susținerea lui Pluto din sectorul carierei poate veni cu noi oferte profesionale care să le aducă îmbunătățirea situației financiare. Berbecii trebuie să se folosească de resursele lor personale pentru a crește. Lunația promite, pe de altă parte, și echilibrarea vieții sentimentale. Atenție la lăcomie, care poate conduce în cealaltă extremă.

Taur

Taurii sunt cei mai avantajați de această Lună Nouă care se petrece în zodia lor și care le aduce ocazia unor remarcabile noi începuturi în viața personală și relațională. Nativii se pun pe primul loc, își acordă valoare, se preocupă de fizicul lor, de sănătatea lor, de valorificarea tuturor resurselor pe care le dețin. Taurii își pot schimba complet atitudinea față de viață, de raportarea la ceea ce au trăit până acum, având o mare susținere în evoluția spirituală. Cu Luna Neagră în conjuncție cu Luna Nouă, pot încheia un ciclu karmic, însușindu-și lecțiile primite și trecând mai departe. Nativii care s-au aflat în relații toxice pot avea curajul acum de a se elibera de acestea.

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni își pot depăși fricile, pot să-și înțeleagă vulnerabilitățile, pot avea adevărate revelații și pot înțelege de ce anumite lucruri nu au funcționat în viața lor, de ce anumite evenimente s-au petrecut altfel decât și-ar fi dorit ei, mai ales din punct de vedere financiar, relațional sau creativ. Nativii pot încheia un ciclu karmic. Este o perioadă de cultivare a credinței, a spiritualității și este posibil să se simtă mai interiorizați, însă retragerea în sinea lor va fi cea care vine că răspunsuri și conștientizări. Este un moment foarte bun să se vindece de trecut, să amelioreze probleme de sănătate și să se odihnească mai mult, pentru că pot resimți sub forma insomniilor această lunație. Horoscopul zilei le poate aduce oportunități profesionale și beneficii financiare, azi dar și în perioada următoare.

Rac

Pentru cei născuți în zodia Rac această Lună Nouă din Taur vine cu oportunitatea de a intra în noi cercuri, în noi anturaje și noi proiecte de viitor. Nativii sunt susținuți în planurile pe care și le fac și pot cunoaște persoane importante care să contribuie remarcabil în atingerea celor mai înalte idealuri pe care le au. Pot decide acum să se pună în valoare prin aderarea la noi organizații, chiar și caritabile. Sunt și nativi care acum pot transforma o relație de prietenie într-una de iubire.

Leu

Luna Nouă din Taur se petrece în sectorul carierei, iar pentru Lei poate veni cu oportunități remarcabile de creștere profesională, poate o avansare, poate o altă funcție care le permite să se pună mai mult în valoare, noi sarcini și responsabilități. Sunt nativi care-și pot atinge niște obiective profesionale mult visate și nativi care-și schimbă cariera. Sunt într-o poziție de autoritate, de putere și indiferent ce ar pierde acum, vor depăși momentul. Horoscopul de azi le poate aduce noi colaborări, azi, dar și în perioada următoare.

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară au ocazia odată cu această Lună Nouă din Tuar să-și dezvolte noi credințe și filozofii de viață care să-i ajute în evoluția personală și profesională. Poate fi vorba de noi proiecte prin care nativii transmit altora ceea ce au învățat și astfel se pun în valoare. Multe Fecioare decid acum că este momentul să mai învețe ceva și să obțină o diplomă. Pot rezolva situații ce țin de acte și pot scoate bani din călătorii sau relații cu companii străine.

Balanță

Balanțele pot deschide noi capitole financiare la această Lună Nouă din Taur și este vorba de contexte, oportunități ce țin de banii altora, de credite, moșteniri, bunuri materiale, litigii, procese, taxe, impozite, asigurări, pensii, etc… Sunt nativi care pot deschide un cont de economii și nativi care pot face o investiție, însă mare atenție la tentațiile financiare pe care le aduce Luna Neagră pentru că se pot și pierde bani. Pe de altă parte, sunt Balanțe dispuse să piardă ceva, să renunțe la ceva pentru a câștiga ceva ce prețuiesc mai mult. Este o perioadă pasională, intensă din punct de vedere intim, sexual.

Scorpion

Luna Nouă din Taur se petrece chiar în sectorul relațiilor, iar pentru cei născuți în zodia Scorpion este momentul unor noi începuturi, sentimentale sau profesionale. Sunt nativi care încep noi relații, nativi care aduc îmbunătățiri în relațiile actuale, mai ales prin comunicare, prin înțelegere și compasiune, sentimente pe care nativii sunt dispuși acum să le ofere. Însă, dacă există relații toxice, nativii sunt dispuși să le încheie și o fac cu tot curajul și bucuria, eliberându-se astfel și încheind un ciclu karmic. Pe de altă parte, pot veni noi colaborări, noi contracte profesionale, iar una din temele importante ale lunației este asumarea responsabilității și a obligațiilor pe care le au într-un parteneriat.

Săgetător

Pentru Săgetători, Luna Nouă din Taur se petrece în sectorul muncii și al sănătății și este momentul cel mai bun pentru a vedea cât câștigă și cât pierd din munca lor. Cu alte cuvinte, merită munca lor pierderea sănătății? Se solicită prea mult și nu mai au timp de relaxare? La aceste întrebări trebuie să-și dea răspunsuri nativii. Această lunație, prin implicarea Lunii Negre, poate fi periculoasă pentru cei care se lăcomesc, pentru cei care sunt dependenți de munca lor, pentru că le poate evidenția probleme de sănătate. Este o perioadă foarte bună să-și schimbe stilul de viață, să aducă îmbunătățiri rutine zilnice, să-și vindece o problemă de sănătate și să-și eficientizeze munca, să fie mai practici în desfășurarea activităților, astfel încât să aibă timp și pentru relaxare. Totodată, Luna Nouă le poate aduce noi oportunități profesionale, iar cei care-și caută un loc de muncă se pot anhaja acum.

Capricorn

Capricornii au au parte de Luna Nouă din Taur în sectorul iubirii, al copiilor și creativității. Este o perioadă de mare inspirație în care nativii își pot pune în valoare simțul artistic și pot scoate bani grație creativității lor, iar pe de altă parte își pot descopri noi hobby-uri și pasiuni care să le aducă bucurie în viață. De asemenea, Luna Nouă din Taur le poate aduce celor singuri ocazia de a se îndrăgosti, de a începe o nouă poveste de dragoste intensă și pasională, iar ce care sunt parte a unui cuplu pot să-și reînvie, să-și regenereze povestea și chiar să discute despre posibilitatea de a deveni părinți. Pentru cei care au deja acest statut, lunația aduce ocazia de a-și îmbunătăți relația cu copiii și de a se apropia mai mult de aceștia, cu căldură și blândețe.

Vărsător

Cei născuți în Vărsător au parte de noi începuturi aduse de Luna Nouă în sectorul familiei și al locuinței. Unii nativi pot să înțeleagă sensurile mai profunde ale existenței lor, pot descoperi că traume din copilărie stau la baza alegerilor actuale, pot descoperi și vindeca tipare vechi și pot avea parte de o putere emoțională, o putere interioară foarte mare care să-i ajute să se bazeze mai mult pe ei înșiși și mai puțin pe alții. Relațiile cu părinții se îmbunătățesc, iar unii nativi se pot preocupa acum de o schimbare în locuință, poate chiar o schimbare de domiciliu sau pot simți nevoia de a-și construi un cămin, o familie, o casă. Horoscopul zilei de 11 mai le cere să profite de energia lunației și să facă unele redecorări în locuință astfel încât să aibă mai mult confort, mai ales cei care lucrează de acasă.

Pești

Cei născuți în zodia Peștii au parte de Luna Nouă din Taur în sectorul comunicării, iar lunația, grație aspectelor sale benefice, îi poate stimula foarte mult în dialog, în exprimarea sentimentelor și se pot împăca cu o persoană dragă, pot ierta și pot lega noi conexiuni. Totodată, Luna Nouă le aduce ocazia să învețe ceva practic, ceva ce pot folosi la locul de muncă, ceva din care să scoată bani, poate chiar o nouă meserie. Pot rezolva contexte ce țin de acte, pot negocia în favoarea lor, pot obține aprobări, iar unii nativi pot da interviuri sau pot susține examene în vederea obținerii unei calificări.

Sursa: cancan.ro

loading...

Comments are closed.