Lifestyle

Horoscop 12 august 2021: Zodia care se descurcă excelent cu banii

Pinterest LinkedIn Tumblr

Vărsătorii se folosesc de diplomație pentru a ieşi din situaţii dificile, iar Peştii primesc o propunere de afaceri. Racii sunt nevoiți să renunțe la planurile stricte, Fecioarele sunt îngrijorate în legătură cu reacțiile celorlalți, iar Capricornii sunt în centrul atenției, potrivit horoscop 12 August 2021.

Berbec

Nervozitatea din cursul dimineţii îţi poate afecta relațiile cu colegii şi partenerul de viață. Este posibil să ai o izbucnire nervoasă din cauza unei situaţii dificile în planul profesional sau în afaceri. Bugetul tău ar putea fi puțin bulversat de cheltuieli neprevăzute, potrivit horoscop 12 August 2021. Poate ar fi momentul să-l revizuiești, ca să te poți încadra cu toate plățile.

Taur

Partenerul de viaţă ar putea să interpreteze greşit dorinţa ta de a avea mai multă libertate de mişcare. Este bine să fii atent la ce spui şi să fii cât mai înțelegător în relaţiile parteneriale. S-ar putea ca prietenii să nu fie de acord cu ideile tale. Ai un nivel ridicat de energie pe tot parcursul zilei, ceea ce-ți permite să reacționezi prompt în situații decisive la locul de muncă.

Gemeni

În prima parte a zilei, este posibil să ai o discuţie aprinsă cu partenerul de viaţă din cauza unor dificultăţi financiare. Se pare ca nu îţi vei putea onora o obligație financiară, din motive independente de tine. Ar putea fi vorba despre o întârziere neprevazută la încasarea unei sume care ţi se cuvine pentru o lucrare finalizată recent. Latura ta socială nu se manifestă la fel de mult ca de obicei, deoarece ai anumite preocupări ce necesită timp de reflecție în singurătate.

Rac

Se pare că azi eşti predispus la stări depresive care îţi pot afecta relaţiile cu colegii sau cu partenerii de afaceri. Este o situaţie trecătoare pe care o poţi depăși relativ uşor dacă amâni rezolvarea chestiunilor care necesită capacitate de concentrare. Ești nevoit să renunți la planurile stricte, deoarece apar răsturnări de situație și probabil e mai ușor să te lași dus de val decât să tot ajustezi din mers. Ai ocazia să-ți diversifici viața socială, să intri în noi grupuri sau să faci parte dintr-o nouă organizație, chiar una caritabilă.

Leu

Relațiile cu cei apropiați ar putea fi relativ tensionate azi, din cauză că ai tendința să îţi impui punctul de vedere. S-ar putea ca partenerul de viaţă să nu fie de acord cu felul în care vrei să rezolvi o problemă de familie. Spiritul tău competitiv nu este atât de puternic azi însă compensezi cu o viziune practică și cu multă determinare. Nu ești la nivelul tău obișnuit de acțiune, dar nici nu ești pregătit să renunți. Ești mai emoțional, mai spontan și iei decizii din instinct, ceea ce nu-ți prea stă în fire. Ezitările tale pot fi cauzate de faptul că ești implicat într-o situație cu miză mare.

Fecioară

În prima parte a zilei, este posibil să devii irascibil din cauza unor întârzieri care te afectează în planul financiar. O izbucnire nervoasă te-ar putea pune într-o situație delicată, atât la serviciu, cât şi în familie. Este bine să îţi păstrezi calmul şi să te concentrezi asupra lucrurilor urgente. În viața de familie, știi cum să gestionezi situațiile delicate, fără să intervii într-un mod direct. Preferi discuțiile oneste unor dezbateri fără sfârșit în care nimeni nu câștigă. Respectul pentru autonomia altora este foarte important pentru tine.

Balanţă

În prima parte a zilei, relaţia cu partenerul de viață ar putea fi afectată de o neînțelegere în legătură cu banii. Nu te descuraja, pentru că în a doua parte a zilei, vei depăşi destul de uşor acest moment delicat. Fii atent ce spui şi evită să provoci discuţii aprinse, fapt care ar agrava şi mai mult situaţia! Latura ta seducătoare iese la iveală la întâlnirea cu un potențial partener romantic. Dacă ai de semnat contracte sau începi noi parteneriate de afaceri, șansele sunt de partea ta, deoarece ești convingător, cu toate argumentele la îndemână.

Scorpion

Ar fi bine sa rezolvi problemele importante în prima parte a zilei, când ai mai multă energie fizică şi capacitatea de concentrare este mai bună. Discuțiile pe teme parteneriale sunt contraindicate azi. Este bine să fii mai atent la dorinţele partenerului de viaţă şi să laşi faptele să vorbească. Ai parte de surprize din partea familiei, care îți readuc zâmbetul pe buze. După o perioadă de comunicări mai degrabă formale, poți depăna amintiri din copilărie cu vechi prieteni sau cu rude pe care nu le-ai mai văzut demult.

Săgetător

În prima parte a zilei, contextul astral ţi-ar putea induce o stare de tristețe sau melancolie. Este indicat să eviţi comunicarea cu cei din jur, cu excepția chestiunilor profesionale sau de afaceri care nu suportă amânare. În relaţia cu partenerul de viaţă, te simţi nedreptățit. Este posibil să nu fii în cea mai bună formă intelectuală şi să ai dificultăți de comunicare. Te-ai implicat în prea multe proiecte, iar viața ta socială e intensă, poate chiar pierzi nopți de pe urma cărora nu-ți lași timp de refacere.

Capricorn

La locul de muncă, se anunţă o zi încărcată, dar capacitatea ta de concentrare ar putea fi diminuată. Este indicat să te limitezi la activităţi mai ușoare, pe care le poţi rezolva singur. Ești în centrul atenției și, spre surprinderea ta, chiar îți place. O ieșire din rutina ta disciplinată e tot ce aveai nevoie. După încheierea activităților de protocol, te așteaptă o seară strălucitoare, unde poate ai ocazia să experimentezi ținute noi. Îți poți crea noi perspective profesionale dacă mergi pe panta serioasă a relaționării.

Vărsător

În prima parte a zilei, eşti greu de mulțumit şi le faci reproșuri celor din jur, potrivit horoscop 12 August 2021. Încearcă să fii cât mai diplomat. În planul profesional, este bine să fii prudent, fiindcă există riscul să intri în conflict cu şefii. Nu este o zi bună pentru întâlniri cu prietenii sau rudele. Dacă ai ezitat să faci unele transformări ale locuinței tale, e vremea să te apuci de treabă, deoarece astrele te susțin!

Peşti

Te simţi plin de energie şi idei. Ai posibilitatea să finalizezi o activitate începută mai demult. O persoană apropiată ţi-ar putea propune să participi la o afacere care pare profitabilă. Fii foarte atent detalii! Spre seară, este posibil să primești o veste plăcută de la o rudă apropiată. Comunicarea este pe ordinea ta de zi, indiferent că participi la conversații, te duci la o conferință sau faci o prezentare la locul de muncă.

sursa: Jurnal.md

loading...

Comments are closed.