Lifestyle

Horoscop 13 septembrie 2021. Gemenii sunt nervoși, dar pot primi vești bune, iar Racii au nevoie să își încarce bateriile

Pinterest LinkedIn Tumblr

BERBEC  Noi acțiuni, noi relații. Începe școala, ai noi griji. Creativitatea şi ideile noi, productive, sunt favorizate, azi. Conjunctura astrologică îţi conferă un dar, dacă se poate spune, al comunicării şi o disponibilitate, o subtilă incitare a altora către destăinuiri şi confesiuni. Gama informaţiilor vehiculate este foarte mare: de la simpla bârfă de alcov, până la importante şi confidenţiale date economice şi politice.

 TAUR   Astăzi sunt posibile, poate, probleme la serviciu, sau cu prietenii. Nu trebuie să-ţi faci atâtea gânduri negative pentru orice amănunt. Zâmbeşte şi clarifică situaţia cu umor şi bună credinţă! Cruţă-te de eforturi mari. Poate pentru că eşti martor la unele evenimente mai puţin plăcute pe care nu poţi să le controlezi. Repet, păstrează-ţi calmul şi zâmbeşte şi totul o să fie cum trebuie!

 GEMENI   Se aproprie nişte termene, praguri, nervozitatea creşte în jurul tău. Sfatul stelelor este să te grăbeşti încet, altfel pierzi din vedere amănunte importante. Nu promite nimic, nimănui! Utilizează orele de lumină naturală pentru activităţile curente şi nu, dar nu te deplasa după căderea întunericului. Pe seară, te găseşti într-o colectivitate favorabilă care îţi  aprobă ideile. Mici îmbunătăţiri şi transformări favorabile ale unei situaţii, pentru un procent dintre nativi: veşti bune de departe.

 RAC   Nu te lăsa copleşit de oboseala zilnică. Ai mare nevoie să-ţi “încarci bateriile”. Un tip de energie se obţine pe seama altui tip de energie. Nu te enerva, este prima măsură necesară! Zi bună pentru discuţii, planuri, planificări, analize, şedinţe, bilanţuri – tot ceea ce ţine de un management performant, fie că este vorba de o multinaţională, sau de propria bucătărie, sau o afacere familială.

 LEU  Astăzi problemele Leilor par să devină mai serioase. Tu consideri aşa. Se pare că ţi-ai fixat un termen, pe care vrei să-l respecţi. Și, atenţie la alergii şi viroze! O nouă idee de afacere, o propunere interesantă, sau o nouă relaţie! Din toate poţi să profiţi cu ceva. Ca aspect emoţional, simţi nevoie unei perspective din care să analizezi realizările şi insuccesele din ultimul timp, cât mai ales, raporturile cu partenerii tăi, raporturi care nu te încântă prea mult.

 FECIOARĂ  Ai ideile foarte clare, dar încă nu găseşti modalitatea, tehnologia, ca să le aplici, în domeniul profesional, al afacerii tale, de unde obții banii. Dar, astăzi mai poți să faci un pas pe drumul tău! Trebuie să-ţi păstrezi calmul şi să dai dovadă de umor la unele informaţii mai ciudate pe care poţi să le primeşti. Mai ai răbdare şi nu forţa finalizarea unei situaţii, ci justifică întârzierea cu un zâmbet şi o ridicare din umeri: „C’est la vie, c’est la guerre”!

BALANŢĂ  O veste bună de departe şi o dezamăgire minoră. Toată ziua, dar mai ales la prânz şi pe seară – atenţie sporită la cheltuieli şi la promisiunile făcute în domeniul profesional. Eşti înclinat emoţional să faci cheltuieli foarte mari (gîndeşte-te de două ori înainte de a băga mîna în buzunar). Mercur nu prea te favorizează în comunicare: vorbeşti cu o mulţime de oameni, faci liste şi strângi date – dar nu finalizezi nimic!

SCORPION   Astăzi ai nevoie de iscusință ca să echilibrezi o activitate prea densă, cu lipsa de acţiune. Adică trebuie să mediezi într-un mediu haotic, în care fiecare trage în direcţii diferite! Eşti pus in fata unei decizii. Daca ai fi bancher aş zice că este portofoliul de credite, dacă ai fi politician ar fi o noua strategie de imagine, daca ai fi un tycoon al mediei ti-aş spune ca este vorba de grila de programe. Atentie! Decizia ta contine un ghimpe şi nu este unul de… trandafir.

 SĂGETĂTOR   O zi densă, obositoare, dar în care poţi să duci la bun sfârşit un volum mare de treburi. Cu toate că ai un randament bun, timpul pare că nu-ți ajunge. O veste interesantă, poate, pe seară. Sunt favorizate numai activităţile de rutină, evită orice schimbare de program sau de tabiet. Nu da curs invitaţiei ci spune că eşti ocupat şi reprogrameză. După amiază ai, totuşi, de rezolvat nişte afaceri, dar este o zi în care nu ai ce să-ţi reproşezi.

CAPRICORN  Începi cu dreptul săptămâna la serviciu, sau unde lucrezi, fără să te laşi deranjat de bruiajul negativ al celor din jur. Trebuie să desparţi mistificările, minciunile, de realitate, adevăr! Ziua este, totusi, densă pentru că trebuie să pui cap la cap nişte date, informaţii, zvonuri care nu par a avea legătură, dar pentru tine înseamnă ceva.  Astăzi este o zi de asteptare si relaxare.  Ai, în sfîrşit, feed back-ul acţiunilor tale din ultimul timp, răspunsurile pe care le aşteptai din domeniul relaţiilor de afaceri.

 VĂRSĂTOR  Amână ceea ce nu poţi rezolva, este o metodă verificată și sigură. Mai ales dacă este vorba despre probleme de serviciu pe care nu le controlezi. Cere un sfat, nu strică niciodată! Evită discuţiile în contradictoriu, învinuirile sau explicaţiile şi deciziile privind sfera profesională, relaţiile de muncă.  Dacă ești pe drum evită căderea serii. Întunericul ascunde multe, nu vrei să știi ce!

PEŞTI   O zi nu prea grozavă. Astăzi trebuie să stai liniştit şi să aştepţi ca ziua să treacă în linişte şi fără necazuri. Nu te implica în nimic important, sau nou, doar activitatea obişnuită! Ziua este favorabilă, dar atenţie la proiectele pe termen foarte lung, care nu sunt bine aspectate, aşa că nu te omorî degeaba pentru o cauză deja pierdută. Mai aşteaptă în acvariul tău, morile zeilor macină rar, dar foarte fin.

Sursa: capital.ro

loading...

Comments are closed.