Alte știri

Horoscop 14 decembrie 2020. Săgetătorii au o zi agitată, iar Capricornii tind să îi bată pe toți la cap

Pinterest LinkedIn Tumblr

BERBEC

Optezi pentru o privire de perspectivă. Dar, ideile noi, chiar îndrăzneţe, sunt privite favorabil de stele. Poate fi vorba de un proiect profesional ambiţios. Tu alegi, stelele doar indică! Păstrează-ţi calmul şi umorul mai ales în relaţiile cu șefii, patronii, etc dacă vrei să ai o vacanță de Crăciun plăcută. Veşti bune de departe. Nu cheltui mai mult decât ţi se pare rezonabil. Nu întotdeauna un preţ mare înseamnă şi o calitate bună.

TAUR

La serviciu primeşti nişte veşti contradictorii, mai aşteaptă până se limpezesc apele. Domeniile favorizate astăzi sunt cele ale finanţelor domeniului în care activezi. Eşti ca un strateg de birou: cu toate că ai idei sclipitoare, nu ai nici cheful şi nici putinţa să le pui în practică. Este o zi fastă, dar, evită nepăsarea şi nerăbdarea. Fii prudent şi precaut, când discuti, negociezi şi mai ales în convorbirile la mobil!

GEMENI

Prea multă „activitate” sedentară, în faţa monitorului, te oboseşte şi îţi ruinează vederea. Fă pauze scurte, uită-te pe fereastră, departe, cât mai departe. Acolo unde îţi sunt gândurile! Ziua de astăzi este un segment de timp contradictoriu. Este, în primul rând, o contradicţie între planurile şi dorinţele tale şi răspunsul anturajului. Posibile discuţii aprinse la serviciu, la birou, până la urmă, pentru probleme minore.

RAC

Din nou, probleme profesionale? Cine nu are! Stelele spun că în acest început de săptămână, chiar dacă nu ai chef, e bine să asculţi sfatul unei persoane cu multă experienţă. Măcar ascultă! O decizie nu s-a dovedit foarte inspirată. Trebuie să continui cu datele pe care le ai, pentru că situaţia în cauză nu a fost sub controlul tău. Temperează-ţi partenerii, colegii prea focoşi.

LEU

În acest început de săptămână trebuie să iei atitudine, să-ţi aperi interesele. Să-ţi delimitezi teritoriul, să-i pui la punct pe cei din jur, să nu-i lași să te invadeze. O să învingi, eşti Leu, nu RON! Este o zi a nesimţirii, pe româneşte. Cine este mai nesimţit – caştigă ! Cine nu arata ca este atins, este invingator! Şi mai bine, este sa nu intri in aceasta competiție!

FECIOARĂ

Fie că munceşti pentru bani, sau înveţi, fie activezi acasă, cu munca la domiciliu, sau ai o profesie liberală, astăzi dai prea multă atenţie amănuntelor, după năravul zodiei. Trebuie să te concentrezi mai mult pe esenţial, nu-ţi mai face atâtea griji! Este ziua cheltuielilor și a grijilor nefondate. O mulţime de persoane vin la tine cu mâna întinsă, sau primești facturi cat cuprinde, arată aspectele lui Mercur şi Jupiter.

BALANŢĂ

O zi liniştită, poate toată ziua, pentru majoritatea nativilor. Poţi ameliora calitatea vieţii zilnice, fără să faci eforturi mari! Aranjează-ți locul de muncă, înfrumusețează-l, fie că ești la un birou corporatist, fie că lucrezi acasă. Conjunctură favorabilă în carieră, nu rata oportunităţile. Evită spaţiile largi cu prea mult curent şi locurile aglomerate. Nu călători pe întuneric, sfat general valabil!

SCORPION

În această zi de luni, ai probleme financiare şi sentimentale. Ia-le pe rând! Astăzi termină ce ai început săptămâna trecută şi ia în serios sfaturile familiei, prietenilor. Se pare că îţi vor doar binele! Controleză anumite tendinţe extravagante, mai ales în domeniul cheltuielilor şi al promisiunilor de investiţii. Schimbările bruşte de direcţie trebuie evitate, în viaţă, în afaceri, în dragoste ca şi pe şosea.

SĂGETĂTOR

Astăzi, la serviciu, pari absent şi îngrijorat, dar nu trebuie să-ţi fie frică, păstrează speranţa şi porţile evenimentelor bune sunt larg deschise pentru tine. Nimic foarte rău în acestă zi de luni! O zi agitată şi încordată, de fapt, până la urmă, pentru un lucru de nimic. Totuşi, toţi cei cu care vorbești astăzi, pe net sau la telefon, par că sunt binevoitori şi că doresc să te ajute.

CAPRICORN

Astăzi eşti prea expansiv, prea vorbăreţ, contrar obiceiului. Nu mai bate pe toată lumea la cap, nu o să obţii nimic, astăzi, luni. Concentrează-te şi vorbeşte mai puţin, fii mai precis!O decizie profesională se impune şi timpul a început să vină. Nu este nicio grabă, configuraţia care te avantajează în luarea unor decizii înţelepte şi profitabile se întinde pe o perioadă mai lungă de timp, până la vacanța de Crăciun.

VĂRSĂTOR

Cei din jurul tău, familia, prietenii, colegii de serviciu, sunt, astăzi, cei mai buni aliaţi pentru că aveți aceleași interese. Astăzi te pot sfătui să iei deciziile bune pentru interesele tale. Sigur, dacă nu intersectează interesele lor! Poziţiile, aspectele, lui Venus, Marte şi Mercur indică reuşită şi succes. De asemenea, şi cheltuieli, dar şi posibile încasări mari, sau începutul unor proiecte şi relaţii mai profitabile.

PEŞTI

Preferi să fii pragmatic, să trăieşti în prezent, fără planuri de viitor. Cel puţin astăzi, luni, este cea mai bună strategie. Nu te îngriji de ziua de mâine, ea se va îngriji de ale ei! Ziua de astăzi este o perioada mincinoasă. În afaceri, toată lumea minte pe toată lumea, din diverse motive. Dupa Zohar, sunt permise şi placute Domnului “…doar minciunile și vicleșugurile pornite din dragoste.” Nu, în afaceri!

Sursa: capital.ro

loading...

Comments are closed.