Alte știri

Horoscop 15 aprilie 2021. Gemenii dau dovadă de capacități de comunicare deosebite, iar Racii se pot simți agitați și obosiți

Pinterest LinkedIn Tumblr

Berbec

Ziua de azi este favorabilă Berbecilor din punctul de vedere al comunicării. Nativii se vor exprima impecabil, vor face impresie bună și vor fi apreciați și lăudați. Cei care au de făcut negocieri pot fi încrezători că vor obține ceea ce-și doresc. Horoscopul de azi pentru zodie Berbec le poate aduce deplasări, poate chiar planificarea unor excursii, plimbări. Tot astăzi, Soarele, aflat în zodia lor, va face un aspect de susținere cu Jupiter, Marele Benefic, ceea ce le poate aduce popularitate, generozitate și multă bunăvoință, sporindu-le remarcabil energia.

Taur

Taurii acordă un mare interes sectorului financiar astăzi și sunt hotărâți să facă tot posibilul să câștige mai mulți bani. Chiar dacă nu primesc bani acum, deși nu este exclus acest aspect, fac demersurile necesare pentru a-și îmbunătăți veniturile. Poate fi vorba de discuții financiare, legate de salarizare, de schimbări profesionale care să le aducă și mai multe câștiguri materiale în timp. Intuiția financiară funcționează foarte bine astăzi și, în plus, în perioada următoare se bucură de tranzitul lui Venus în zodia lor, Micul Benefic fiind nu doar planeta iubirii, ci și a banilor și chiar guvernatoarea lor.

Gemeni

Luna tranzitează astăzi, dar și mâine, zodia lor, iar Gemenii vor da dovadă de o calitate oratorică deosebită. Nativii sunt susținuți în comunicarea ideilor, în dialogul cu cei din jur, mai ales în negocierile și discuțiile profesionale și în transmiterea mesajului cât mai înțelept către partenerul de viață. Este o perioadă bună pentru împăcări, pentru afirmare, pentru preluarea inițiativei, o perioadă în care ideile bune și soluțiile sclipitoare și îndrăznețe pot veni mai ușor și pot fi puse în practică, mai ales că planeta acțiunii, Marte din zodia lor, este stimulat de Soare astăzi.

Rac

Pentru Raci, contextul astrologic al zilei nu este cel mai încărcat de energie și optimism, însă starea generală este mai bună ca în alte dăți. Nativii pot fi agitați, irascibili, neliniștiți și pot activa o serie de frici legate de sănătate care nu neapărat au și baze reale. Se întrevede mai mult stres profesional și mai multă oboseală psihică, de aceea odihna este esențială acum.

Leu

Cei născuți în zodia Leu simt nevoia să stea la povești cu prietenii, să vorbească despre pasiuni, bucurii, să facă planuri optimiste de viitor și să se simtă bine. Nativii tind să se entuziasmeze la proiectele pe care le au, așa că atenție la pierderea timpului cu vise și nimic practic. Pot primi noi oferte de colaborare, se pot asocia cu persoane noi sau, cel puțin, pot cunoaște persoane importante care să se dovedească de mare ajutor în viitor. Leii ies în față și se afirmă, iar aprecierile vor fi pe măsura curajului lor. Zi bună pentru momente pasionale în cuplu, pentru construirea unor viziuni de viitor.

Fecioară

Fecioarele ies în față astăzi cu multă îndrăzneală și cu discursuri și reacții foarte bune, inspirate și pline de înțelepciune. Este o zi foarte bună pentru a prelua o funcție, pentru a avansa profesional, pentru a se remarca printr-un discurs public, oficial, în fața superiorilor sau în fața unor persoane importante. Pot veni oportunități ce țin de locul de muncă, poate chiar o schimbare de job în cazul unor nativi. Zi bună pentru imaginea lor profesională.

Balanță

Balanțele sunt preocupate de principiile lor, de credințele și valorile morale care stau la baza a ceea ce sunt și ce exprimă în fața altora. Posibile reglementări legate de locul de muncă sau de stilul de viață, reglementări care vin în urma ideilor pe care le au, în urma analizării unor situații mai generale. Sunt nativi care fac deplasări, pleacă în călătorii sau stabilesc o călătorie. Posibile vești din străinătate.

Scorpion

Cei născuți în semnul Scorpion se luptă cu hotărâre pentru drepturile lor, indiferent că este vorba de drepturi materiale, financiare sau de altă natură. Nativii doresc să obțină niște avantaje care li se cuvin, să facă niște reglementări, să rezolve un conflict, un blocaj legat de acte, mai ales dacă acest context vizează casa sau bunurile imobiliare, patrimoniale. Este o zi care poate aduce mai multă pasiune în viața de cuplu, dar și discuții pe tema banilor.

Săgetător

Săgetătorii se bucură de energie, entuziasm în cuplu și pot avea parte de discuții interesante, provocatoare cu partenerul de viață. Cei singuri pot primi invitații surprinzătoare și cărora nu le vor putea rezista. Pe de altă parte, în plan profesional pot primi oferte bune de asociere, pot semna noi contracte, pot cunoaște persoane noi care să vină cu oportunități noi. Horoscopul zilei le aduce dialoguri optimiste care pot aduce noi șanse.

Capricorn

Este o zi foarte bună la locul de muncă pentru Capricorni, dar și în planul sănătății. Nativii se înșeleg bine cu colegii, sunt eficienți în rezolvarea sarcinilor, au un randament crescut, dar sunt și agitați, pe alocuri stresați de contexte. Pot avea parte de oportunități financiare dacă sunt atenți. Faptul că se adaptează ușor situațiilor de la job, îi ajută să termine mai repede ce au de făcut și să petreacă timp cu cei dragi mai mult.

Vărsător

Vărsătorii sunt dornici de iubire, de afectivitate, dar și de distracție și flirt. Cei care sunt parte a unui cuplu, cel mai probabil vor dedica timp activităților recreative în doi sau alături de copii, iar cei singuri vor fi axați să cucerească pe cineva, însă doar de dragul aventurii și mai puțin pentru a lega ceva serios, însă asta nu înseamnă că nu vor fi și cazuri în care s-ar putea îndrăgosti pe neașteptate, la prima vedere.

Pești

Nativii Pești se preocupă de rezolvarea unei situații legată de familie sau locuință. Poate fi vorba de dialoguri cu cei dragi pentru a rezolva ceva din trecut și a stabili direcția de viitor, dialoguri menite să-i ajute să ia o decizie, poate chiar cu privire la un bun imobiliar sau de patrimoniu. Horoscopul zilei de 15 aprilie le aduce energie în activitățile ce țin de gospodărie și poate fi o zi bună pentru curățenie, ordine, chiar și grădinărit.

Sursa: cancan.ro

loading...

Comments are closed.