Alte știri

Horoscop 15 februarie 2021. Leii pot ajunge la o înțelegere cu partenerul, iar Fecioara va avea parte de idei productive

Pinterest LinkedIn Tumblr

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec pot avea idei geniale în plan profesional sau un dialog cu cineva le deschide mintea. Unii nativi găsesc soluții foarte bune la o problemă cu care se confruntă într-un proiect în care sunt implicați. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce ocazia de a se apropia mai mult de o persoană care le place și poate chiar de a o cunoaște mai bine.

Taur

Cei născuți în zodia Taur pot veni cu o soluție bună la o problemă profesională cu care se confruntă de ceva vreme. Dialogurile cu superiorii în vederea obținerii unor beneficii pot fi destul de greoaie astăzi. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere mai multă atenție la iluzionare în plan senstimental, dacă sunt singuri, iar dacă sunt parte a unui cuplu, mai multă grijă la tendința de a-l idolatriza pe partener.

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni au idei foarte bune astăzi, ingenioase, sclipitoare, și contextul astrologic al zilei îi susține să vină cu fel și fel de revelații, viziuni și noi convingeri. Unii nativi pot relua un studiu abandonat sau un dialog cu un colaborator. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi susține foarte mult în plan sentimental și își pot reface niște planuri de viitor cu partenerul de viață. Poate stabilesc chiar o călătorie.

Rac

Cei născuți în zodia Rac au șansa ca în urma unui dialog purtat cu un prieten să-și schimbe o impresie greșită despre acesta sau despre relația lor. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le aduce mult curaj și determinare, mult având și aplomb, astfel că nativii își pot învinge o frică, o teamă, pot aborda cu mai multă ușurință un subiect tabu. Ideile bune nu le vor lipsi, mai ales de natură financiară sau care au rolul de a-i ajuta să rezolve o problemă legată de bani și bunuri materiale.

Leu

Cei născuți în zodia Leu pot relua niște dialoguri în cuplu și pot ajunge la o înțelegere cu partenerul de viață. Pentru unii este vorba de o împăcare. Profesional, horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce renegocierea unei oferte de colaborare. Este important de punctat că nativii pot avea idei bune, dar asociații sau cei care dețin puterea într-o conjunctură profesională se poate să nu le dea dreptate sau să le considere inspirația ca fiind prea îndrăzneață.

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară pot avea parte de idei productive la locul de muncă, pot relua constructiv unele dialoguri și pot renegocia în avantajul lor un context profesional. Cu toate astea, reglementările care vin la job pot fi în dezacord cu convingerile lor, însă nativii vor lupta pentru țelul lor profesional dincolo de orice. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi susține pe nativii care discută cu partenerul de viață pentru că pot ajunge la o cale de mijloc mult mai ușor.

Balanță

Cei născuți în zodia Balanță pot fi stimulați de conjuncția dintre Mercur retrograd și Jupiter care se petrece în sectorul iubirii să se gândească la o fostă iubire, la un fost partener. Însă, chiar și așa, nativii se gândesc ci detașare, iertare și împăcare. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce idei creative, ingenioase și chiar fanteziste, dar care se vor dovedi apreciate, mai ales la locul de muncă.

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion pot reuși astăzi să găsească o soluție la o problemă care vizează casa, fie de natură financiară, materială, poate legată de un credit sau poate cumpără ceva ce au tot amânat și acum găsesc la ofertă. Pe de altă parte, poate fi vorba de reluarea unui dialog cu părinții care se va încheia într-un mod contrsuctiv. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le aduce ocazia de a trăi plenar iubirea, poate chiar de a se îndrăgosti.

Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător sunt plini de idei creative, ingenioase, nativii găsesc soluții năstrușnice și inspirate la problemele pe care le au, însă nu au deocamdată deschiderea pentru a le împărtășți celorlalți. Probabil le coc bine și revin cu ele săptămâna viitoare. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le aduce șansa de a reveni la o decizie luată în cuplu sau în legătură cu un contract profesional, cu o colaborare.

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn pot avea parte de o idee sclipitoare, intuitivă, plină de inspirație, în legătură cu o modalitate de a-și crește veniturile, însă mare atenție ca aceasta să fie onorabilă și corectă. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le susține în continuare tendința de a fi mai sensibili, mai romantici și mai declarativi cu sentimentele lor. Dorința de a iubi este mare, iar cei care sunt părinți au tendința de a le face toate mofturile copiilor.

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător s-ar putea să strige astăzi „Evrika!”. Nativii se bucură de idei sclipitoare, pline de inspirație și creativitate, dat fiind că Mercur retrograd, care le aduce acum destul de multă profunzime, face o conjuncție cu Jupiter, Marele Benefic, întocmai în semnul lor. Mulți nativi vor avea o nouă perspectivă asupra viitorului de acum. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce celor singuri ocazia de a a da curs unei povești noi de iubire, însă la stadiul de cunoaștere și explorare.

Pești

Cei născuți în zodia Pești sunt mai dornici să cucerească, să flirteze și nativii lase deoparte orice timiditate, orice inhibiție și teamă de a fi respinși. Azi nu vor mai roși în obraji la auzul unor complimente, pentru că și ei le fac cu mult curaj și pot seduce mai ușor. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi susține și pe nativii care au de făcut reglementări profesionale, cu colaboratorii.

Sursa: cancan.ro

loading...

Comments are closed.