Alte știri

Horoscop 20 aprilie 2021. Pentru Săgetători apar oportunități de angajare, iar Capricornii au poftă de flirt și devin mai cuceritori

Pinterest LinkedIn Tumblr

Berbec

Cei născuți sub semnul de Foc al Berbecului vor fi foarte vigilenți la tot ce ține de finanțele lor în perioada următoare. Mercur le poate aduce idei financiare foarte bune, pot găsi soluții despre cum să-și crească bugetul și oportunitățile nu vor întârzia să apară. Sunt și nativi care acum realizează că talentele personale pot fi sursă de câștiguri și le pot monetiza.

Taur

Taurii se răsfață cu razele Soarelui, proaspăt intrat în zodia lor, iar cu Mercur alături nu au decât motive de bucurie și laudă. Este o perioadă în care nativii pot fi mult mai comunicativi, mai deschiși flirtului și socializării, iar dialogurile susținute pot face valuri ușor, se pot face plăcuți de cei din jur. În plus, persoanele pe care le cunosc acum se pot dovedi importante în progresul lor. Taurii vor avea o minte lucidă și orientată spre câștiguri acum. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi susține în comunicarea cu persoana iubită.

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni au parte de intrarea lui Mercur, guvernatorul lor, într-un sector al subconștientului, ipostază din care, deși stimulează psihicul, aduce și răspunsuri. Dialogurile interioare, cu sinele, pot fi de ajutor acum pentru că pot aduce revelații și conștientizări. Totodată, amintirile pot reveni, dar și persoane din trecut sau pot relua discuții din trecut pe care le credeau încheiate. Este o perioadă bună să ridice ancora și să se desprindă de persoane, contexte care le controlează viața și îi țin în loc.

Rac

Pentru cei născuți în zodia Rac, tranzitul lui Mercur prin Taur le este de mare ajutor pentru a se reconecta la viața socială, pentru a socializa mai mult și pentru a lega noi relații. Dialogurile cu prietenii sunt susținute acum, se pot chiar împăca cupersoane din anturaj, însă marele beneficu este că pot să se ocupe mai mult de proiectele lor și pot primi sprijin de la persoane importante. Horoscopul zilei le cere să-și seteze obiectuve și să-și facă planuri de viitor practice.

Leu

Pentru nativii Leu, tranzitul lui Mercur prin zodia Taur îi susține în sectorul carierei. Nativii pot să-și îmbunătățească comunicarea cu superiorii, pot purta dialoguri importante privind direcția lor profesională, privind obținerea unei funcții sau atingerea obiectivelor. Se vor concentra mult mai mult pe carieră și asta le va aduce ocazii de afirmare, de a se face remarcați.

Fecioară

Fecioarele se bucură din plin de tranzitul lui Mercur, guvernatorul lor, în zodia Taur pentru că au șansa să-și lămurească niște principii de viață, niște convingeri și viziuni. Pentru unii nativi este o perioadă în care interesul pentru studiu și dezvoltare personală sau profesională va crește și vor fi interesați de noi domenii, poate chiar de obținerea unei diplome sau reluarea unor cursuri. Pentru alți nativi poate fi o perioadă în care pot rezolva situații birocratice, ce țin de acte.

Balanță

Balanțele pot profita de tranzitul lui Mercur prin zodia Taur pentru a intra în posesia unei sume de bani, pentru a obține un împrumut, un credit, o moștenire. Poate fi vorba de bani investiți, însă nu trebuie să se aștepte ca rezultatele, câștigurile să apară îmediat. Horoscopul de azi îi sfătuiește să stea de vorbă cu partenerul despre buget, cheltuieli și despre viața intimă, despre minusurile și plusurile existente în cuplu.

Scorpion

Cei născuți în semnul Scorpion au parte de tranzitul lui Mercur prin sectorul relațiilor, iar acest aspect îi ajută foarte mult să-și îmbunătățească comunicarea cu partenerul de viață, dar și cu colaboratorii și cu cei cu care desfășoară activități profesionale. Acum se pot discuta subiecte care au creat animozități sau se pot clarifica neînțelegeri. Este o perioadă bună pentru semnarea unor noi contracte, pentru asocieri noi, dar și pentru relații, așa că nativii care cunosc acum persoane noi și se simt atrași au toate șansele să lege ceva de durată.

Săgetător

Pentru Săgetători, acest tranzit al lui Mercur poate fi benefic discuțiilor la locul de muncă, lămuririi unor neînțelegeri cu colegii, dar și ideilor practice despre cum să-și eficientizeze munca și să aibă un randament crescut. Pot apărea oportunități de angajare, nativii pot merge la interviuri în această perioadă sau își pot găsi joburi extra. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere să aibă grijă și la sănătate pe durata acestui tranzit și să facă schimbări în stilul de viață și în rutina zilnică.

Capricorn

Mercur în tranzitul său prin Taur le este deosebit de benefic Capricornilor deoarece le activează pofta de socializare, de flirt și pot deveni mai cuceritori, mai deschiși dialogului sentimental. Este un aspect care susține inclusiv discuțiile și clarificările cu persoana iubită, dar și cu copiii. În cupluri se poate discuta despre posibilitatea de a deveni părinți. Pentru alți nativi, va fi operioadă în care descoperă noi pasiuni și hobby-uri.

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător au ocazia odată cu acest tranzit al lui Mercur prin Taur să comunice mai bine cu familia, să clarifice situații și să rezolve neînțelegeri cu cei dragi. Se pot ocupa de acte care vizează bunuri patrimoniale sau de rezolvarea unor situații ce țin de casă. Totodată, cum Mercur le guvernează iubirea. Ar putea fi mai practici în aspectele care țin de viața sentimentală, mai ales dacă-și doresc ca o relație să funcționeze.

Pești

Cei născuți în zodia Pești se bucură de tranzitul lui Mercur prin sectorul comunicării, semn că în perioada următoare își vor îmbunătăți dialogul cu cei din jur, vor avea idei bune și vor găsi soluții practice pentru rezolvarea situațiilor cotidiene. Sunt foarte bine susținuți în procesul de învățare, în negocieri, ședințe și interviuri sau discursuri publice. Cum Mercur le guvernează relațiile, comunicarea în cuplu se va îmbunătăți simțitor și nativii pot ajunge la înțelegeri cu partenerul. Horoscopul zilei de 20 aprilie le aduce nativilor ocazia de a se exprima coerent și de a se face foarte bine înțeleși de cei din jur.

Sursa: cancan.ro

loading...

Comments are closed.