Lifestyle

Horoscop 20 august 2021: Începe o nouă etapă pentru Capricorni

Pinterest LinkedIn Tumblr

Astăzi se formează pe cer o opoziție între Soare, aflat în zodia Leu, și Jupiter din Vărsător, aflat în retrogradare. Va fi nevoie, mai mult ca niciodată, să fim corecți cu cei din jur, să fim morali și sinceri pentru că, în caz contrar, lucrurile nu vor ieși așa cum ne dorim, și să nu ne lăsăm mânați de orgolii și mândrii.

Va fi o zi tensionată pentru cei care nu reușesc să găsească echilibrul între ce-și doresc ei și ce le oferă ceilalți. Pe de altă parte, este nevoie să avem mai multă grijă de sănătate.

Berbec

Poate fi o zi a marilor decizii astăzi, decizii care vizează viața sentimentală în unele cazuri sau o situație ce ține de copii, în alte cazuri – pentru cei care sunt părinți. Totodată, poate fi vorba de o decizie care vizează un proiect de grup sau individual. Este important ca tu să-ți recunoști singur limitele și să nu faci abuz.

Taur

Fii mai atent la ce te face să fii nesigur pe tine, la ce te destabilizează emoțional de obicei, pentru că astăzi poți duce la extrem aceste trăiri. S-ar putea să ai pretenții prea mari de la tine sau de la cei dragi, dar și cerințe profesionale imposibil de îndeplinit. Este o zi bună să iei o decizie profesională, să rezolvi ceva care te macină de prea mult timp, mai ales dacă este vorba de beneficii, de venituri, dar nu exagera cu cerințele și nu te urca singur pe un piedestal.

Gemeni

Veți avea parte de o schimbare la locul de muncă, posibil de o promovare pe care o așteptați de mult sau, de ce nu, poate veți schimba jobul, potrivit horoscop 20 August 2021. Aveți grijă la situația financiară, pentru că nu este un moment propice cheltuielilor, ci, mai degrabă, este de dorit să economisiți pentru zile negre!

Rac

Pentru Raci se anunță o perioadă mai confuză cauzată de instabilitatea de la locul de muncă, dar și de cea financiară. Aveți de suportat cheltuieli semnificative, mai ales că mare parte dintre acestea țin de locuință. În schimb, în relația de cuplu pare că vă completați din ce în ce mai bine cu partenerul și vă ajutați reciproc. Partenerul Rac mizează foarte mult pe comunicare și colaborare și este deschis la schimbări.

Leu

Leii au parte de experiențe noi care vor lăsa să se întrevadă și o parte mai sensibilă a lor. Poate fi vorba de oameni noi care să vă impresioneze prin poveștile lor de viață și să vă facă să meditați asupra principiilor după care vă ghidați, dar poate fi vorba și despre locuri care să vă suscite latura sensibilă. Totodată, ați putea face un exercițiu de autocunoaștere care să se bazeze pe explorarea strictă a laturii voastre emoționale.

Fecioară

Cei născuți sub semnul Fecioarei vor avea de traversat o perioadă foarte lejeră în care se vor dedica exclusiv celor apropiați și propriei persoane. Veți întocmi un program în care să cuprindeți activități relaxante sau chiar excursii de grup. Aveți o energie deosebită pe care vă doriți să o împărtășiți și cu cei dragi și pe care o veți folosi din plin pentru a scăpa de monotonie. Nu este exclus nici să petreceți câteva zile memorabile alături de persoana iubită și să vă solidificați relația de iubire.

Balanţă

Balanțele au serioase probleme de comunicare ce necesită o rezolvare rapidă, în caz contrar, ar putea apărea consecințe mai grave. Aceste probleme de comunicare pot apărea atât în familie sau în relația de cuplu, cât și la locul de muncă, și v-ar putea face să păreți dezinteresat. Este nevoie să vă odihniți, iar apoi să vă implicați mai mult în activitățile cotidiene, astfel încât să nu vă scape nimic. Nu ezitați să cereți sfaturi sau lămuriri atunci când este nevoie și încercați să fiți mai puțin încăpățânat.

Scorpion

Când vine vorba de grupul de prieteni, nimeni și nimic nu vă poate ține deoparte. Așa se face că în perioada următoare vă veți dedica majoritatea timpului liber distracției alături de prieteni și, de ce nu, ați putea pleca într-o mică excursie alături de ei. Astfel de activități vă vor da un tonus bun, proaspăt și de lungă durată. Dacă este necesar și posibil, încercați să introduceți persoana iubită în grupul vostru de prieteni pentru a petrece timp frumos și împreună cu aceasta. În acest fel, veți evita potențialele discuții sau certuri.

Săgetător

Nativul Săgetător este foarte determinat să își ducă sarcinile la bun sfârșit, astfel că în această perioadă va munci mai mult. Conform horoscopului, sunteți într-o formă de zile mari, aveți o energie și o poftă de viață extraordinare. De asemenea, voia bună și optimismul sunt la ele acasă, iar oboseala de la serviciu nu va fi resimțită, potrivit horoscop 20 August 2021. Este foarte important să vă mențineți această atitudine pentru mai mult timp și să o folosiți corespunzător, pentru finalizarea tuturor proiectelor în curs.

Capricorn

Este o perioadă propice pentru investiții și achiziții importante, așa că nu ezitați să folosiți economiile acumulate deja. Capricornii nu au înclinații deosebite asupra domeniului financiar, dar pot avea parte de oportunități neprevăzute în acest sens. Câștigurile financiare sunt la tot pasul, iar investițiile făcute în această perioadă vor fi foarte profitabile. Este absolut necesar să rămâneți rațional și să nu vă lăsați cuprinși de euforia momentului.

Vărsător

Veți avea parte de un conflict matinal la locul de muncă, din cauza unui coleg arțăgos, şi este bine să vă înarmați cu multă răbdare pentru a putea face faţă momentului. Din fericire, conflictul se va rezolva rapid şi vă veți putea bucura liniștit de restul zilei. Comunicați foarte bine cu partenerul de viață și colaborați cu acesta, astfel încât relația dumneavoastră devine din ce în ce mai solidă. În acest ritm, veți ajunge să obțineți o relație benefică și longevivă, chiar dacă mai apar și contraziceri între parteneri.

Peşti

Astăzi, veți avea parte de opinii dintre cele mai diverse legate de anumite aspecte ale vieţii dumneavoastră, dar este esențial să nu le luați pe toate în considerare, ci doar pe acelea ale prietenilor apropiaţi, care vă vor binele. Luați orice decizie punându-vă pe dumneavoastră pe primul plan şi toate se vor rezolva cu bine.

sursa: Jurnal.md

loading...

Comments are closed.