Alte știri

Horoscop 20 februarie 2021. Gemenii au multă energie, iar Racii au nevoie să se relaxeze

Pinterest LinkedIn Tumblr

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec sunt comunicativi astăzi, mai ales că au nevoie de companie, au nevoie să stea de vorbă cu cei apropiați, însă mai degrabă pentru a le cere sfaturi decât pentru a sta la povești. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le aduce ocazia de a primi mesaje și informații importante. În anumite cazuri, de preferat ar fi să asculte îndemnurile persoanelor abilitate sau cu experiență pe segmentul lor de interes și nu ale prietenilor.

Taur

Cei născuți în zodia Taur pot fi mai conflictuali cu prietenii astăzi sau cu persoane din anturaj cu care au ceva de împărțit. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce discuții financiare, legate de bani, calcule, socoteli. Mulți nativi pun bani deoparte, fac plăți, caută noi surse de venit. Și în cuplu sunt discuții legate de bani.

 Gemeni

Cu Luna în tranzit prin semnul lor, cei născuți în zodia Gemeni se simt mai bine, au mai multă energie, chef de exprimare a emoțiillor și disponibilitate pentru a se deplasa. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi susține nu doar în dialog, ci și în apărarea unor drepturi, inclusiv profesionale, în susținerea unor discursuri. Sunt nativi care se pregătesc pentru un interviu sau pentru un discurs public.

Rac

Cei născuți în zodia Rac caută să se detensioneze, să se relaxeze după această săptămână încărcată. Mulți nativi apelează la tehnici de meditație, yoga, își reanalizează trecutul, încercând să extragă doar lucrurile bune și frumoase. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le aduce o bună evoluție a stării de sănătate.

Leu

Cei născuți în zodia Leu au parte de întâlniri și dialoguri cu prietenii, de momente plăcute petrecute alături de copii, de persoana iubită. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să caute să se liniștească pentru că mulți nativi se preocupă în continuare de situația profesională, de rezolvări ce țin de proiectele în care sunt implicați.

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară au ocazia să se facă remarcați printr-un discurs, prin modul de susținere al unui punct de vedere, poate chiar printr-un dialog în fața unui public. Moment de notorietate pentru unii nativi. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le aduce, pe de altă parte, ocazia de a-și analiza obiectiv niște aspirații, o strategie de atingere a unor obiective profesionale.

Balanță

Cei născuți în zodia Balanță își dedică ziua pentru a se informa în anumite privințe, pentru a se documenta cu privire la un domeniu care le-a stârnit interes. Pe de altă parte, unii nativi pot studia. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le aduce o nevoie mai mare de a călători. Posibile vești din străinătate sau de la persoane de altă cultură, de altă naționalitate.

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion se preocupă de niște bunuri materiale, poate chiar bunuri de patrimoniu. În unele cazuri, nativii fac calcule, iar în alte cazuri se interesează pentru abordări legale, juridice ale unui context. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le aduce un interes mai mare pentru intimitate, pentru discuții intime și în unele cazuri se discută despre bugetul familiei, al cuplului.

Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de dialoguri în cuplu, de momente de conectare la nevoile partenerului. Mulți nativi se preocupă de relațiile profesionale, poate au parte de po întâlnire de afaceri, de o discuție cu un colaborator. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le aduce ocazia unor momente plăcute în cuplu, dar nu neapărat este vorba de împăcări, pentru cei care sunt în tensiuni.

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de o zi de respiro. Nativii se dedică cu relaxare, detașare unor probleme activități cotidiene și evită să se suprasolicite. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le aduce și o îmbunătățire a stării de spirit, dar și a stării generale de sănătate. Context favorabil relaxării prin activități intelectuale.

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător se bucură de momente frumoase în plan sentimental. Unii nativi flirtează, dar mai mult în glumă, alții detensionează relația de cuplu prin felul lor jovial de a fi, alții petrec timp cu copiii și se distrează cu aceștia. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi susține în demersurile artistice și creative.

Pești

Cei născuți în zodia Pești se preocupă de casă și familie. Posibil ca nativii să facă ordine în locuință, să facă unele mici schimbări, oricum se dedică unor sarcini gospodărești ușoare. Starea emoțională se îmbunătățește. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce reuniuni de familie, discuții cu părinții și cei dragi.

Sursa: cancan.ro

loading...

Comments are closed.