Alte știri

Horoscop 2018: Acestea sunt cele mai norocoase si cele mai ghinoniste zodii ale anului

Pinterest LinkedIn Tumblr

Unele persoane se pot simţi norocoase încă de la naştere, în timp ce altele îşi caută norocul toată viaţa şi tot nu dau de el.

Zodii cu noroc

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Fecioară

Ca Fecioară, eşti pur şi simplu binecuvântat. Din toate semnele zodiacale, la tine se aliniază perfect toate planetele, indiferent de zi. Este ca şi cum lucrurile ar funcţiona întotdeauna pentru tine, fără să faci prea mult efort. Îţi permiţi să fii perfecţionistă şi nimic nu îţi poate strica starea de spirit.

Scorpion

Eşti genul de persoană care ar putea oricând găsi bani pe trotuar sau ar putea câştiga un premiu cât pentru o viaţă. Oriunde te-ai afla, circumstanţele te avantajează. Cu toate astea, ar trebui să înţelegi că, în viitor, nu vei mai fi atât de norocoasă cum eşti în prezent, motiv pentru care e bine să păstrezi şi să apreciezi ceea ce ai.

Leu

Este ca şi cum zeii Universului ar privi în jos şi ar zâmbi la ziua în care te-ai născut. Ai o carismă naturală care te scoate în evidenţă şi te face să te simţi specială. Orice persoană te găseşte de-a dreptul captivantă, motiv pentru care ai foarte mulţi admiratori. Dacă îţi pui o dorinţă, aceasta se va împlini cu siguranţă, mai devreme sau mai târziu, căci Universul te iubeşte.

Zodii cu ghinion

Gemeni

Nimic nu îţi merge bine şi asta pentru că ai tendinţa să gândeşti negativ.

Vărsător
Eşti deşteaptă şi încăpăţânată. Dar acestea sunt singurele lucruri de care te poţi bucura în viaţă, căci celelalte atuuri se pot întoarce oricând împotriva ta. Te lupţi cu necesitatea de a te menţine pe linia de plutire într-o lume care e incapabilă să te înţeleagă. Eşti diferită şi te manifeşti ca atare, iar oamenii te consideră o persoană ciudată.

Capricorn
Ca un nativ Capricorn muncitor ce eşti, meriţi tot ce e mai bun în urma tuturor eforturilor depuse de către tine. Se vede că te străduieşti zilnic să evoluezi, dar pur şi simplu Universul nu vrea să fie de partea ta. Când eşti foarte aproape de noroc, atunci intervine ceva şi îţi strică tot Feng Shui-ul. Te-ai născut să fii ghinionistă, însă acest lucru nu trebuie să te sperie, ci dimpotrivă, să te întărească.

Sursă foto: www.thebalance.com

loading...

Comments are closed.