Alte știri

Horoscop 22 ianuarie 2021. Gemenii nu trebuie să se enerveze mai mult decât e cazul, iar Racii trebuie să găsească un echilibru

Pinterest LinkedIn Tumblr

Berbec

Cu bucuria și entuziasmul vostru reuşiţi să îi molipsiţi şi pe ceilalți, dar fiți atenți în preajma cui vă destănuiți și ce alegeți să spuneți despre viața voastră personală. Nu toată lumea vă este prieten și riscați să dezvăluiți lucruri care l-ar putea face să sufere pe partenerul de viață și să iasă din viața voastră. Profesional, veţi avea o zi de succes, dar nu uitați să vă și menajați energia!

Taur

Astăzi, veţi avea curajul și puterea să suportaţi momentele dificile ale zilei, dar atenție: nu vă consumați toată energia cu oameni care vă folosesc atunci când au nevoie de un umăr pe care să plângă. Ascultați-i atât timp cât nu vă secătuiesc pe voi de vlagă, mai departe vedeți-vă de propria viață. Sentimental nu sunteți foarte ok astăzi, simțiți că s-au acumulat multe și parcă nimic nu merge bine. Nu te sacrifica pentru cineva care vrea doar ca tu să te implici pe toate planurile și el să stea cu mâinile în șolduri. Meriți mai mult!

Gemeni

În ciuda unor dispute cu unele persoane, nu vă veţi da înapoi dacă va trebui să colaboraţi cu cineva atunci când va fi necesar. Tensiunile pot fi mari, dar dacă veți comunica relaxați ce vă doriți, este posibil să se termine totul cu bine. Nu vă enervați mai mult decât este cazul și nu luați personal toanele altora. Nu au legătură cu voi, ci cu frustrările lor personale și trebuie să învățați să vă detașați de problemele altora. Nu sunt ale voastre!

Rac

Dorința voastră de a avea o relație bună cu ceilalți este lăudabilă, dar dacă veţi încerca lucrul acesta în exces, veți regreta mai târziu. Cel mai bine e să găsiţi un echilibru între ce puteţi să faceţi ca să fie mulţumită toată lumea şi ce trebuie. Te simți foarte bine și ești deschis în fața oamenilor din jurul tău, dar ai grijă că unele secrete pot ieși la iveală, iar imaginea ta publică să fie șifonată. Noroc că ai o mare putere de a trece prin astfel de situații!

Leu

Astăzi sunteţi creativ, veţi lucra şi rezultatele se vor vedea. Pe plan sentimental, astrele arată că e bine să arătaţi mai multă pasiune și distracție în relație.  Dar, evită, atât tu cât și partenerul de viață să mai amestecați chestiuni personale cu cele profesionale. Şi cu atât mai puţin dacă lucraţi împreună. Acest lucru poate aduce tensiuni între voi, care vă pot strica zen-ul relației!

Fecioară

Vreţi şi siguranță, dar şi independență și aventură, în același timp. Din această cauză, pot apărea dispute în casă. În acest caz, cea mai bună soluţie de a le rezolva este comunicarea cu ceilalţi. Fii mai bun, arată că ești capabil de milă și să fii vulnerabil, lasă garda jos și asumă-ți că ești sensibilă și vulnerabilă. Și nu-ți mai ascunde adevăratele sentimente și dorințe, fă odată ordine în viața ta, că amâni de prea mult timp!

Balanţă

Este o zi în care aveţi multă imaginație și inventivitate și arătaţi că sunteţi pasionat de tot ceea ce faceţi. De asemenea, va fi o zi bună pentru toți profesioniștii în comunicare, indiferent dacă este vorba de cea scrisă sau vorbită. Vești bune de la locul de muncă, ceea ce poate însemna un beneficiu bănesc. Poate fi o primă, o mărire de salariu, o recunoaștere a muncii tale din ultima vreme, o avansare. Acceptă cu bucurie și lasă modestia!

Scorpion

Subconştientul vostru va fi foarte activ astăzi și este posibil să aveți mai multe vise, intuiții și presimțiri. Veţi reuşi să faceţi mult mai mult dacă lucraţi în tăcere şi nu vă veţi face observat. Și nu forța lucruri. Ce e menit să fie va fi, nu uita asta! Orice implică stres, dezamăgiri, lacrimi, vorbe dure, eforturi supraomenești e clar că nu e ceea ce trebuie pentru tine. Nu forța Destinul!

Săgetător

Dacă reuşiţi să vă controlaţi impulsivitatea, veţi câştiga energie productivă, iar cei din jur vă vor aprecia mai mult, fie că este vorba de familie sau locul de muncă. Nimic și nimeni nu vă va abate de la obiectivele pe care vi le-aţi propus, iar ăsta este un lucru bun, doar că faceți asta indiferent de consecințe. Iar dacă simțiți că aveți nevoie de un timp de singurătate, nu ezitați să clarificați asta! Până și voi aveți nevoie să vă încărcați bateriile uneori!

Capricorn

Astăzi va fi o zi de mare acțiune, în care veţi avea rezultate imediate, dar cel mai probabil este că acestea nu vor dura. În chestiuni economice, e indicat să acționați numai dacă sunteți sigur. În caz contrat, mai bine nu vă daţi cu părerea. Capricornii trebuie să își ia viața în propriile mâini și să nu se mai lase călcați în picioare, indiferent că este vorba de șefi sau partenerul de viață. Lăsați prea multe de la voi, iar asta deja înseamnă lașitate, nu bunătate!

Vărsător

Sunteţi foarte bucuros când vă aflaţi alături de prieteni sau lucraţi în colaborare cu alte persoane. De altfel, asta vă face şi bine. În acest fel, vă veți motiva reciproc și vă veți ajuta reciproc pentru a vă atinge obiectivele.  Dar, nu lăsați pe nimeni să vă subestimeze sau să vă desconsidere!

Peşti

Spiritul vostru de luptător vă va ajuta în apărarea propriilor interese, despre orice domeniu ar fi vorba, dar mai ales când ne referim la chestiunile profesionale. De asemenea, veţi avea curajul să începeţi noi proiecte ambițioase, însă nu mai schimba rutina de gura lumii. Fiți mai curajoși și aveți mai multă încredere în forțele și dorințele voastre. Nu vă mai schimbați obiectivele după cum bate vântul și vă sugerează lumea din jur! Veți regreta mai târziu că nu v-ați ascultat inima!

Sursa: viva.ro

loading...

Comments are closed.