Alte știri

Horoscop 23 apriliei 2021. Berbecii ar trebui să evite conflictele cu familia, iar Taurii să fie atenți la deplasări

Pinterest LinkedIn Tumblr

Berbec

Marte este chiar guvernatorul zodiei Berbec, iar dacă în ultimele două luni, cât timp a traversat Gemenii, i-a făcut pe nativi direcți în exprimare și mai certăreți, iată că acum, odată cu intrarea în semnul Racului îi mai domolește și le canalizează energia către interior, însă acest aspect le poate trezi și multe amintiri. Vor fi nativi care vor dori să renoveze locuința în această perioadă, nativi care vor lupra pentru obținerea unor bunuri de patrimoniu și nativi care își pot cumpăra o casă. Este posibil chiar ca unii Berbeci să-și dorească mai multă independență și să se mute de lângă părinți. Oricum, este de preferat să evite conflictele cu familia, pentru că tensiunile vor exista.

Taur

Cei născuți în zodia Taur se despart de Marte din sectorul financiar. Dacă până acum, timp de două luni, le-a adus energie să facă bani, dar și cheltuieli, unele chiar impulsive, de azi începând îi va susține să se exprime, să spună tot ceea ce au de spus fără prea multe rețineri. Nativii vor avea energie mentală, vor căuta soluții, dar vor și lupta pentru susținerea ideilor. Este o perioadă foarte bună pentru cei care învață sau dau examene. Totuși, pot fi mai conflictuali cu cei dragi, dar și cu autoritățile. Totodată, va crește dorința de a face plimbări, excursii, dar ar trebui să fie responsabili și atenți la deplasări.

Gemeni

Marte le părăsește zodia după două luni în care i-a agitat și le-a adus o doză considerabilă de stres, însă Gemenii se pot bucura de ingresul planetei în sectorul financiar. Energia nativilor se va canaliza în direcția îmbunătățirii veniturilor și cel mai probabil vor face mai multe cheltuieli pentru casă și familie. Este o perioadă bună să-și schimbe modul de administrare al finanțelor și să devină mai responsabili. Cum Marte le guvernează și sectorul muncii și al proiectelor de grup, pot munci mai mult pentru a face bani, mai ales stimulându-și abilitățile și exploatându-și talentele personale. Horoscopul de azi le atrage atenția că pot cheltui pe fond emoțional.

Rac

Cei născuți în zodia Rac au parte de ingresul lui Marte în zodia lor și timp de aproximativ două luni de acum înainte, nativii vor avea parte de o doză mare de energie care-i va însoți în activitățile curente, dar care îi poate conduce și la suprasolicitare, fizică și psihică, dacă nu este administrată corespunzător. Nativii au ocazia să facă unele schimbări cu mai multă îndrăzneală, însă nu trebuie să le lipsească maturitatea și responsabilitatea în acțiuni. Cum Marte le guvernează sectorul iubirii, dar și al carierei, vor fi preocupați de aceste zone în mod deosebit, însă există și posibilitatea să fie mai conflictuali cu cei dragi și cu superiorii, cu autoritățile din viața lor. Atenție și la tendința de a fi prea impunători cu copiii, pentru cei care sunt părinți.

Leu

Leii nu sunt cei mai fericiți cu tranzitul lui Marte prin Rac pentru că li se pot accentua o serie de frici, stări anxioase și chiar simptome ale unor afecțiuni mai vechi, însă șansele de rezolvare sunt mari, mai ales dacă se dedică spiritualității, meditației și terapiilor alternative. Este important să nu facă excese în această perioadă, să fie atenți la alimentație și să se odihnească corespunzător, mai ales că Marte poate favoriza episoadele de insomnie. Este foarte posibil să intre într-o etapă de introspecție, să aibă nevoie de reculegere, de petrecere a timpului cu ei înșiși mai mult ca de obicei. Marte le guvernează sectorul familiei și al locuinței și le poate aduce preocupări în aceste direcții, grijă mai multă pentru sănătatea cuiva din familie, dar și tensiuni cu cei dragi ca urmare a viziunilor diferite sau, posibil, să reia contexte din trecut lăsate neterminate.

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară vor avea ocazia să-și dinamizeze viața socială și pot profita de tranzitul lui Marte prin Rac pentru a-și lărgi cercul de cunoștințe, pentru a adera la noi grupuri, organizații și pentru a se implica în noi proiecte. Relațiile de prietenie intră în focusul nativilor și pot fi mai sociabili decât de obicei, dar și mai direcți dacă sunt deranjați de aceștia. Proiectele în online pot prinde contur, însă trebuie să fie atenți la colegi și la cei cu care-și desfășoară activitățile pentru că pot apărea unele tensiuni.

Balanță

Balanțele au parte de tranzitul lui Marte prin sectorul carierei și poate fi vorba de conflicte cu superiorii, cu persoanele care reprezintă o autoritate în viața lor, inclusiv cu părinții, dar și de o mai mare determinare a nativilor de a-și atinge obiectivele, de a se afirma în câmpul socio-profesional. Interesele financiare vor prima și mulți nativi pot fi forțați de contexte să fie creativi și ingenioși. Cum Marte le guvernează relațiile și căsnicia, ar trebui să aibă grijă la tendința de a fi mai conflictuali cu cei din jur și să depună efort să evite tensiunile cu partenerul de viață.

Scorpion

Marte, guvernatorul celor născuți în semnul Scorpion, intră în zodia Rac, o poziție avantajoasă pentru nativi pentru că le va stimula interesul pentru dezvoltarea personală și profesională, pentru studiu și călătorii. Aceștia vor fi atrași de noi domenii, de explorarea unor noi viziuni, de analiza și reorganizarea unor principii de viață, a unor convingeri, mai ales legate de familie și relații. Este o perioadă favorabilă să obțină o diplomă sau să se folosească de o diplomă pe care o au. Atenție la conflictele cu familia, mai ales că unele nu vor putea fi evitate din cauza viziunilor diferite, caz în care nativii trebuie să dea dovadă de maturitate și responsabilitate, dar și la situații care vizează locuința și care cer adaptabilitate rapidă și găsirea unor noi soluții.

Săgetător

Săgetătorii vor trebui să aibă grijă pe durata acestui tranzit al lui Marte prin zodia Rac la modul în care-și administrează bunurile materiale, mai ales cele deținute în comun cu alții, dar și la modul în care-și gestionează finanțele, fondurile comune pentru a evita pierderile. Este de preferat să fie prevăzători și responsabili la tot ce ține de credite, datorii, acte, moșteniri, taxe, impozite, investiții, pensii, contexte imobiliare. Pot fi nativi care acum vor iniția demersurile unui partaj, litigiu, proces. Pe de altă parte, este momentul să renunțe la vicii, dependențe, obiceiuri toxice care le consumă nu doar banii, ci și resursele de sănătate. Marte le guvernează atât trecutul, secretele, cât și iubirea, iar nativii pot fi mai pasionali în această perioadă, mai erotici și deschiși aventurilor.

Capricorn

Capricornii au parte de tranzitul lui Marte chiar prin sectorul relațiilor și al căsătoriei și poate urma o perioadă mai agitată în relațiile cu cei din jur, însă și motivantă pentru a face acele schimbări necesare care să le asigure siguranța emoțională. Cum Venus se află în sectorul iubirii, pentru cei singuri este o ocazia foarte bună să cunoască noi persoane și să înceapă relații de lungă durată. Important pentru nativi va fi acum ca partenerul să-i aprecieze și să le recunoască valoarea, să le dea practic valoare. În plus, vor funcționa acele relații în care valorile morale sunt comune. Din punct de vedere profesional au șanse să obțină noi contracte, să lege noi colaborări care să aducă și o creștere a veniturilor.

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de tranzitul lui Marte prin sectorul muncii și al sănătății. Începe o perioadă mai solicitantă din punct de vedere profesional și nu este exclus să apară schimbări la locul de muncă care să le creeze disconfort emoțional și să le ceară adaptabilitate, inovație, dar și simț practic. Tensiunile cu colegii și superiorii pot fi la ordinea zilei. Este important ca nativii să fie mai responsabili, mai eficienți astfel încât să nu se lase epuizați pentru că acum stresul, suprasolicitarea le poate afecta sănătatea. Nu este exclus nici ca anumite afecțiuni mai vechi să se manifeste și să fie determinați să-și schimbe stilul de viață și rutina zilnică. Horoscopul zilei de 23 aprilie le cere mai multă odihnă.

Pești

Cei născuți în zodia Pești au parte de tranzitul lui Marte prin sectorul iubirii, iar acest aspect le va stimula romantismul, senzualitatea, visarea, sensibilitatea și creativitatea. Este o perioadă favorabilă să se îndrăgostească, să dea frâu liber unei pasiuni și să se lase purtați într-o aventură. Inconjuncția cu Saturn poate aduce un moment de vulnerabilitate în care trecutul poate reînvia, de la caz la caz, având o altă semnificație. În cuplurile solide se poate discuta despre venirea pe lume a unui copil sau chiar despre o logodnă. Cei care sunt părinți pot avea tendința de a deveni mai autoritari cu copiii. Pe de altă parte, nativii care au talente artistice se pot bucura din plin de creativitate, inspirație și imaginație în această perioadă și pot fi mai stimulați să se dedice hobby-urilor lor.

Sursa: cancan.ro

loading...

Comments are closed.