Alte știri

Horoscop 26 februarie 2021. Vărsătorii primesc o sumă de bani neprevăzută, iar Peștii ar putea fi nevoiți să meargă la un control medical

Pinterest LinkedIn Tumblr

Berbec

Conducătorul vostru, Marte, se întâlneşte cu Jupiter şi asta înseamnă pentru voi o multitudine de posibilități în problemele de tot felul la care căutai rezolvare. Există mai multe previziuni ale astrelor pentru voi, care vă îndreaptă către acțiune, dar nu uitați că nu trebuie să vă lăsați pradă emoțiilor care vă vor cauza mai târziu probleme. Cel mai bine e să fiţi echilibrat.

Taur

Este o zi de vineri de răscruce în dragoste și veţi avea parte de situații neobișnuite în care viața voastră este zdruncinată de impactul puternic al lui Venus și Uranus. Acestea sunt combinații planetare care vor determina vizibil direcția pe care o vor lua afacerile voastre de acum înainte. Nu disperaţi, pentru că vin şi zile în care trebuie să vă păstraţi echilibrul, pentru a nu complica lucrurile. Previziunile pentru restul trimestru acesta sunt încurajatoare, aşa că nu vă lăsaţi bătut degeaba.

Gemeni

Abia de săptămâna viitoare veți intra într-o nouă etapă, o perioadă în care veţi face bilanţul a ceea ce ați învățat. E indicat să analizaţi bine sfârșitul conflictelor, mai ales că aveţi darul de a „liniști” situațiile tensionate.

Rac

Odată cu trecerea planetei voastre, Luna, printr-un semn al Focului, vă veţi simți învăluit într-o atmosferă de pasiune și senzualitate, care va crește pe măsură ce martie se apropie, cu echinocțiul său. În plus, e vorba şi de începutul noului an zodiacal și a multor tranzite planetare șocante. O aură dinamică și puternică vă înconjoară, iar dacă mergeţi la un interviu de angajare, e bine să ştiţi că succesul e de partea voastră. Încrederea și siguranța în voi sunt accentuate și acest lucru este extrem de important în această etapă astrală a lunii februarie, care este în ultimele sale zile.

Leu

Veți încerca să luați legătura cu o dragoste mai veche. Puteți câștiga mulți bani datorită enor evaluări făcute corect. Orice studiu sau documentare suplimentară este bună. Încearcați să faceți mișcare.

Fecioară

Nu vă fie teamă de o posibilă nouă iubire. Veți descoperi că aveți mai mulți bani decât credeați. Suspiciunile la locul de muncă vor fi trecătoare. O ședință de răsfăț la salon este ceea ce vă trebuie.

Balanță

Nevoia de afecțiune vă face să atrageți atenția prietenilor. Nu spuneți da fiecăre invitații în oraș pe care o primiți, finanțele vor avea de suferit. O atitudine agresivă va provoca tensiuni la locul de muncă. Din pucnt de vedere al sănătății, vă veți bucura de energie și rezistență.

Scorpion

Litigii cu familia din cauza unor terți. Economiile sunt favorizate de apariția unor sume de bani neașteptate. Ofertele profesionale se multiplică. Un pic mai mult exercițiu și sport nu vă va face rău.

Săgetător

Aveţi posibilitatea de a trăi o nouă aventură amoroasă. Nu cheltuiți mai mult pe divertisment decât vă puteți permite. Câștigaţi încrederea colegilor și superiorilor.

Capricorn

Dragostea va apărea doar atunci când vă veţi elibera de frica de ridicol. Aveţi noroc în ceea ce priveşte investiiţile pe care le deţineţi. Mediul de lucru este relaxat și veți găsi un mare sprijin. Este posibil să aveţi migrene supărătoare în următoarea perioadă.

Vărsător

Mândria vă determină să pierdeţi o mulțime de lucruri. Primiţi o sumă de bani neprevăzută cu care vă veţi achita datoriile.  Aveţi multe planuri,  însă şefii dvs. nu vor ţine cont de ele. Veşti bune în ceea ce priveşte sănătatea.

Peşti

Ar fi bine să vă vedeţi mai des cu prietenii. Citiți cu atenție toate documentele pe care le semnați. Energia pozitivă vă va ajuta să daţi randament la locul de muncă. Nu ignoraţi simptomele pe care vi le dă corpul şi mergeţi la un control.

Sursa: Antena3.ro

loading...

Comments are closed.