Alte știri

Horoscop 27 aprilie. Surprize în domeniul financiar pentru Balanțe și surprize în relații pentru Scorpioni

Pinterest LinkedIn Tumblr

Astăzi se formează Lună Plină în zodia Scorpion, lunația fiind denumită și Super Luna datorită faptului că Luna, fiind mult mai aproape de pământ, pare mult mai mare ca de obicei. Luna Plină este un moment în care acțiunile noastre ajung la apogeu și culegem roadele, un moment în care un capitol se încheie pentru a face loc altuia. Luna Plină în Scorpion încheie un capitol deschis în urmă cu aproximativ jumătate de an, atunci când a avut loc Luna Nouă din Scorpion, deci ne putem aminti ce sedințe am sădit atunci pentru a ști ce recoltă avem acum.

Berbec

Berbecii pot culege niște roade financiare acum, mai ales ale unor proiecte începute în toamna anului trecut. Este o perioadă a abundenței, însă există și posibilitatea unor surprize financiare, a unor pierderi financiare, mai ales dacă banii proveneau de la partener. Se pot încheia relații extraconjugale, ascunse, aventuri și relații bazate pe interes și pe manipulare. Unii nativi pot lupta pentru a intra în posesia unei moșteniri, a unui credit, a unui bun de patrimoniu. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le atrage atenția că pot afla unele secrete ale partenerului sau pot descoperi lucruri ascunse despre acte, procese, litigii în care se află.

Taur

Cei născuți în zodia Taur au parte de Luna Plină din Scorpion chiar în sectorul relațiilor lor, Soarele, aflându-se, prin opoziție, în zodia lor. Nativii sunt impactați direct de această lunație și pot încheia acele relații toxice, care nu-i mai reprezintă. Nativii nu vor accepta parteneri autoritari, posesivi și geloși, care le minimizează dorința de libertate și independență. Taurii trec acum de la durere la putere. Totodată, pot avea parte de unele surprize pe parte profesională și vor face schimbări în relația lor cu ceilalți, în special cu autoritățile, cu superiorii. Pot culege roadele unor colaborări, contracte începute în toamna anului trecut.

Gemeni

Gemenii au parte de Luna Plină din Scorpion în sectorul muncii și al sănătății. Pe de o parte, nativii pot culege roadele unor activități legate de job, pot culege roadele unor proiecte începute în toamna anului trecut sau pot încheia acum un proiect, pot renunța la un loc de muncă care nu-i mai reprezintă. Unii nativi realizează că pentru a face ceea ce le place sau pentru a fi mai eficienți, mai trebuie să învețe ceva sau să obțină o diplomă. Horoscopul de azi le atrage atenția că această lunație va fi resimțită foarte intens, mai ales dacă au probleme de sănătate, și poate aduce unele simptome surpriză, oboseală, stres. Este momentul să se debaraseze de niște obiceiuri toxice și să aducă unele schimbări în rutina zilnică pentru a-și îmbunătăți stilul de viață. Odihna este esențială acum.

Rac

Cum Luna le este guvernatoare, și cei născuți în zodia Rac vor resimți din plin Super Luna Roz de acum și s-ar putea să fie mai obosiți, mai ales dacă se agită și exagerează cu distracțiile. Sectorul iubirii este cel activat de lunație și poate aduce nativilor culegerea roadelor unei povești de iubire. Poate fi un apogeu al unei relații începute în toamnă sau, din contră, dată fiind cuadratura cu Saturn, poate semnifica un final al unei povești superficiale. Pot avea parte de surprize din partea prietenilor și pot fi provocați. Relațiile cu copiii se pot îmbunătăți acum, iar la modul general, Racii trebuie să păstreze un echilibru între viața sentimentală și distracțiile cu prietenii.

Leu

Leii pot avea parte de momente tensionate la această Lună Plină din Scorpion și acestea pot avea legătură cu familia sau locuința. Se pot activa frici legate de pierderea unei persoane dragi, iar în alte cazuri nativii este posibil să-și dorească să se mute de lângă părinți sau să renoveze casa. Copilăria, trecutul, amintirile, traumele și temerile nativilor se pot activa acum pentru a fi conștientizate și eliminate din viața lor. Posibile tensiuni cu superiorii pot lua naștere acum, iar profesional pot să apară evenimente neprevăzute. Sunt și nativi care din cauza carierei își schimbă domiciliul.

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară pot ptimi vești importante în perioada acestei lunații și ar trebui ca nativii să fie foarte atenți la tot ce discută cu cei din jurul lor pentru că pot primi idei, pot afla soluții la ceea ce-i frământă. Un context început în toamna anului trecut, de exemplu legat de niște acte, acum se poate clarifica și se pot primi verdicte. Sunt nativi care culeg roadele unui proiect de comunicare, PR/Marketing. Horoscopul zilei le cere să evite tensiunile cu colegii, vecinii, rudele apropiate.

Balanță

Balanțele au parte de Luna Plină din Scorpion chiar în sectorul financiar și este un moment care, pe de o parte, poate aduce culegerea unor roade financiare, mai ales dacă este vorba de un proiect început în toamna anului trecut, iar pe de altă parte poate veni cu unele surprize neașteptate, mai ales dacă au datorii, credite neachitate, taxe, impozite și pensii alimentare neplătite, sau procese, litigii, bunuri materiale sau alte avantaje materiale de obținut. Totodată, poate fi vorba de o recoltă în urma cultivării unor talente și abilități.

Scorpion

Cei născuți în semnul Scorpion au parte de Luna Plină chiar în semnul lor, iar acest aspect poate aduce încheierea unei etape de viață și trecerea la un alt nivel. Este un moment în care nativii culeg roadele a ceea ce au sădit în toamna anului trecut. Poate fi o perioadă în care unii nativi își schimbă înfățișarea, imaginea. Totodată, nu este exclus să apară surprize în relații, despărțiri bruște în cuplu și înșelăciuni, nemulțumiri în procese, contracte și colaborări, în situații ce țin de o locuință. Nativii trebuie să ofere mai multă libertate și independență partenerului de viață.

Săgetător

Săgetătorii au parte de Luna Plină pe o casă a trecutului și subconștientului, dar și a sănătății. Nativii pot culege roadele propriilor lor emoții schimbătoare, înșelăciuni, secrete sau ei pot fi cei care află unele secrete care-i destabilizează emoțional și psihic. Se pot încheia relații ascunse, extraconjugale, dar și unele planuri financiare făcute. Aspectul impactant și destabilizator vine din zona sănătății. Stresul psihic, oboseala cronică, insomniile și stările anxioase, fricile, angoasele, toate se pot manifesta acum cerând vindecare și regenerare prin schimbarea stilului de viață și a rutinei zilnice. Pot apărea probleme în comunicare, ce țin de deplasări sau acte.

Capricorn

Capricornii au parte de Luna Plină din zodia Scorpion în sectorul prietenilor și al planurilor de viitor. Nativii pot culege roadele unui proiect, mai ales dacă acesta a fost demarat în toamnă și se pot bucura de apogeul unor acțiuni demarate atunci. Pot primi susținere de la prieteni sau pot obține avantaje prin intermediul unei asociații din care fac parte. Posibil ca unele planuri să întâmpine obstacole din cauza banilor. Pe de altă parte nu este exclus ca o relație de prietenie să se trasnforme în iubire sau viceversa.

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de Super Luna Plină Roz în sectorul carierei, iar acest aspect le poate aduce tensiuni cu superiorii, dar și ocazia de a culege roadele unor acțiuni profesionale, strategii demarate în urmă cu jumătate de an. De aceea unii nativi pot primi o funcție, o avansare, iar alții pot face o schimbare de carieră care să vină la pachet și cu o schimbare de domiciliu. Horoscopul zilei de 27 aprilie le cere să găsească un echilibru între familie și profesie, în caz contrar pot avea parte de tensiuni cu părinții. Oricum, pot veni surprize din partea celor dragi.

Pești

Cei născuți în zodia Pești pot culege roadele unor situații petrecute în toamna anului trecut în care s-au ghidat (sau nu) după principii, convingeri, credințe și prejudecăți. Este un moment spiritual pentru nativi, iar provocările de acum țin de karmă, de acțiuni din trecut și de contexte pe care le-au ținut secrete. Cumva este momentul ca nativii să lase în spate niște filozofii de viață, niște crezuri și mentalități și să fie deschiși explorării unor noi orizonturi și schimbării unor tiparede gândire. Pe de altă parte, unii nativi pot obține o diplomă acum sau pot primi vești din străinătate. Oricum, contextul momentului poate aduce mesaje, dialoguri și informații care surprind.

Sursa: cancan.ro

loading...

Comments are closed.