Alte știri

Horoscop 28 noiembrie 2020. Berbecii trebuie să fie atenți la sănătate, iar Taurilor li se recomandă să fie mai calculați

Pinterest LinkedIn Tumblr

Sâmbătă, 28 noiembrie, astrele anunţă o primă zi de weekend destul de agitată pentru unii nativi ai zodiacului. Iată ce îți este rezervat, în funcţie de zodie.

Berbec
Este recomandat să stai departe de factorii de risc astăzi, deoarece ai şansa să te răneşti când te aştepti mai puţin. Încearcă să te gândeşti şi la problemele de sănătate, deoarece ai putea sa suferi niște complicaţii destul de grave legate de nişte afecţiuni care nu au fost tratate la timp.

Pentru că de multe ori uiți de fragilitatea organismului ai tendița să te forțezi peste limita puterilor tale. Deși acest lucru atrage după sine succesul, poate că ar fi mai bine ca sănătatea să fie un lucru pe care să nu mai trebuiască să-l tratezi cu încăpățânare.

Taur
Taurii au o zi în care simt nevoia să deţină o putere absolută asupra unor lucruri din viaţa lor. Sfatul astrelor este: Nu te îmbăta cu apă rece! Este recomandat să fii un om mai calculat şi să priveşti realitatea exact aşa cum este ea, fără să încerci să o schimbi.

Cel mai bine este să folosește puterea interioară pe care o ai ca și nativ al acestei zodii și să înfrunți cu curaj orice consecință care ar rezulta în cazul în care încrederea îți este înșelată. De pe o asemenea poziție de forță vei avea mai multe șanse să obții ceea ce îți dorești.

Gemeni
Gemenii simt nevoia să se implice mai mult în relaţia de cuplu. Este o zi în care trebuie să daţi dovadă de sinceritate, devotament şi să îi arătaţi persoanei iubite cât de mult contează. Nu ar strica să plănuiţi o escapadă în doi.

În legătură cu cei din jurul vostru, este recomandat să evitați situațiile neplăcute, pentru a vă putea păstra energiile pozitive în continuare. Stilul vostru diplomatic este cheia unui început de weekend de succes.

Rac
Racii ar putea avea o zi destul de dificilă. Persoane mai îndepartate vor da dovadă de invidie, datorită succesului perpetuu de care veti reusi sa aveti aveţi parte. Este o zi în care cea mai recomandată actiune este ignoranţa.

Astrele vă recomandă să aveţi mare grijă la cum vă exprimaţi opiniile faţă de cei din jurul vostru. S-ar putea să răniţi persoane la care țineți. Încercați să nu uitați că dincolo de problemele voastre se află oameni care vă pot ajuta să treceți peste ele. Așa că cel mai bine este să nu răbufniți.

Leu
Leul face echipă foarte bună cu o persoană dragă lui. Este momentul în care alegeţi să vă gândiţi, tot mai mult, la planurile de viitor. Astăzi s-ar putea să vi se facă o nouă ofertă de muncă sau să dați peste o idee de succes. Leii care sunt singuri întâlnesc o persoană care ar putea deveni foarte importantă, într-un timp extrem de scurt.

Fecioară
Fecioarele trebuie să aibă mare grijă cui vor să ceară ajutorul. La fiecare colţ sunt oameni gata să profite de slăbiciunile voastre. Astăzi este o zi în care bunăvoinţa voastră va fi pusă la încercare, însă nu este cazul să vă lăsaţi afectaţi.

Luaţi decizii numai după ce v-aţi gândit de două ori. Perioada următoare este una benefică pentru a va reîncarca bateriile. Aveți așadar grijă pe cine lăsăți să intre în sancturarul vostru.

Balanţă
Nativul născut sub semnul zodiei Balanţă are parte de o perioadă destul de bună din punct de vedere financiar. Vă apucaţi să investiţi în casă, însă nu uitaţi că sărbătorile vin şi vei avea nevoie de câteva economii. Cel mai bine este să cereţi şi părerea partenerului de cuplu sau a cuiva apropiat.

Fie constrâns de situație sau din propria voință, veți reuși să faceți lucruri pe care le aveați de mult în plan. Faptul că le veți realiza până la capăt o să vă ia prin surprindere.

Scorpion
Nu te lăsa impresionat de bagajele emoţionale cu care vin unii oameni în viaţa ta. S-ar putea să fie doar de faţadă, motiv pentru care aveţi nevoie de multă analiză înainte  va arunca in a-i ajuta pe unii oameni.

Venus aspectează în continuare casa ta de cuplu, motiv pentru care norocul bate la uşă atunci când vine vorba despre o relaţie. Drept urmare e cazul să te gândești mai mult la tine perioada aceasta ca să nu ratezi o ocazie importantă.

Săgetător
Este weekend, însă tu nu te poţi bucura la maxim de el. Simţi o oboseală destul de mare care s-a strâns încă din timpul săptămânii. Cel mai recomandat este să laşi totul deoparte şi să te gândeşti întreaga zi la cum să te odihneşti mai bine, mai ales că te aşteaptă o săptămână dezastruoasă la locul de muncă.

Cu toate acestea vei găsi oportunități noi care nu ar fi fost posibile dacă nu te-ai fi găsit într-o astfel de situație presantă. Foarte curând rezultatele pe care le-ai așteptat atât de mult timp vor începe să apară, iar neplăcerile suferite vor păli în comparație cu acestea.

Vărsător
Nativii din zodia Vărsător încep să creadă că singurul mod în care s-ar putea detaşa de o situaţie neplăcută este să o ignore complet. Aşa se întâmplă şi în relaţiile profesionale sau personale. Dacă lucrurile nu mai merg, astrele vă recomandă să le puneţi punct, pentru că mai devreme sau mai târziu vor veni din urmă cu restanțe.

Este o perioadă în care este bine să lăsăți improvizația deoparte. Luaţi deciziile corecte, în aşa fel încât viitorul să fie unul cât mai liniştit. Va veni și timpul când veți răsufla ușurați dar mai aveți un hop de trecut.

Peşti
Cel mai bun sfat pentru astăzi nu îl primiţi de la astre, ci de a propria intuiţie. Opreşte-te din ceea ce faci şi ascultă ce îţi cere sufletul. Este recomandat ca această zi de weekend să fie folosită pentru odihnă, dar mai ales pentru a vă face ordine în suflet.

Cei din jurul vostru vor observa asta și vor fi în mod inevitabil atrași de voi. Carisma nou dobândită o să vă ajute să construiți noi relații sau prietenii. Ziua aceasta este o zi în care veți primi multă validare de la cei apropiați.

Sursa: desprevedete.ro

Citește și: Spionul din sufragerie. Cercetătorii au transformat un aspirator în dispozitiv de spionaj

loading...

Comments are closed.