Alte știri

Horoscop 29 decembrie 2020. Berbecii sunt suprasolicitați, iar Taurii se află în centrul atenției

Pinterest LinkedIn Tumblr

Berbec

Astăzi te afli într-o depresie trecătoare, iar suprasolicitarea de la serviciu te afectează mult, mai ales psihic. Încearcă să te relaxezi şi să rezolvi câte un lucru pe rând. Din punct de vedere financiar îţi merge destul de bine. Astrele îți recomandă prudență în tot ceeea ce faci.

Taur

Eşti susţinut de prieteni şi te bucuri de atenţia lor, mai ales prin prisma reuşitelor din ultima perioadă. Totuşi, fii prudent şi evită să te laşi impresionat de reacţiile lor sau de ceea ce îţi transmit. După-amiază ar fi indicat să-ţi petreci timpul cu persoana iubită şi să arăţi că eşti încă acolo

Gemeni

Încearcă să fii cât mai secretos şi să nu te destăinui decât prietenilor apropiaţi pentru a evita să afle întreaga lume. Afli că mai mulţi colegi de serviciu vor să te pună într-o umbră proastă sau chiar să te dea afară. Deocamdată adună informaţii şi pregăteşte un plan de acţiune.

Rac

Sfaturile şi îndemnurile părinţilor te pot scoate dintr-o situaţie delicată, însă doar dacă le pui în aplicare. Subiectele de discuţie se învârt în general în jurul activităţilor de serviciu. Te gândeşti serios să te orientezi spre altă profesie. Totuşi, gândeşte-te bine înainte de a lua o decizie care s-ar putea să îţi afecteze viitorul, însă nu fii lipsit de curaj. Cei care riscă câştigă.

Leu

Este bine să fii la zi cu plata facturilor sau altor tipuri de datorii. În caz contrat, vei pierde mai multe prietenii. Ba mai mult, unii ar putea să îţi facă rău.Petrece mai mult timp cu persoana iubită.

Fecioară

În această perioadă emoțiile sunt mai greu de gestionat. Astrele îţi propun să ai mai multă răbdare și să încearci să te apreciezi mai mult. Canalizează-ți energia doar spre nevoile tale.  Vei avea o surpriză plăcută.

Balanţă

Multă iubire în aceste zile. Își cumpără un mic cadou. De Revelion sunt foarte atente să fie cumpătate și să nu întreacă măsura. Sunt atente la sănătate. După Revelion, foarte important e relația cu partenerul de viață, ce angajamente își iau.

Scorpion

Nu sunt în formă aceste zile. Unii stau puțin mai detașați de petrecere. Îi admiră pe cei din jur. Muncă și pentru ei sau grijă pentru sănătate.

Săgetător

Drumuri, tot felul de cumpărături. Sunt agitați. E bine să spună ce n-au spus, să își ceară scuze. Sunt cu grijă pentru persoanele care pelacă. Distracția pentru ei începe după 2 ianuarie.

Capricorn

Sunt atenți să nu își consume inutil energia și nici banii. Vor distracție cu consum economic și poate că fac asta pentru că vor să fie cât mai prezenți pentru cei din juri. Sunt foarte buni dansatori de Revelion.

Vărsător

Atmosfera e bună, sunt în formă, strălucesc. Se menajează și sunt fericiți cu propria persoană. Pot face surprize de Revelion. Harta arată bine din punct de vedere energetic. Nu vor să facă lucruri deosebite. Atenție la mâncare, să nu mănânce ceea ce nu le face cu ochiul.

Peşti

Odihnă în zilele acestea. Au nevoie să își încarce bateriile după Crăciun. De Revelion sunt în formă, vor fi pe ringul de dans. Fac noi cunoștințe și vor intra în anul următor cu o energie foarte bună. Vor fi foarte mobilizați.

Sursa: Antena3.ro

loading...

Comments are closed.