Alte știri

Horoscop 30 aprilie 2021. Vărsătorii vor să se afirme, iar Peștii au succes în negocieri

Pinterest LinkedIn Tumblr

Berbec

Conjuncția se petrece în sectorul financiar al Berbecilor și aduce o mare nevoie de schimbare. Nativii își doresc să schimbe modul în care câștigă banii, dar și modul în care își administrează bugetul. În continuare pot avea idei sclipitoare despre cum să câștige bani sau cum să își monetizeze talentele. Interesant de punctat este faptul că nativii resimt o dorință de independență financiară și asta îi determină să vină cu ceva nou și să inoveze acest domeniu. Cum Soarele este și guvernatorul iubirii lor, nativii își doresc mai multă libertate în viața sentimentală. Cei singuri pot fi atrași de cineva din anturaj.

Taur

Taurii sunt vedetele acestei perioade, iar conjuncția cu Soarele din zodia lor le aduce o mare nevoie de schimbare în viața personală, dar și în relațiile cu cei din jur, inclusiv în relațiile sentimentale. Nativii se pot detașa ușor de contextele cu care nu mai rezonează, inclusiv de cele profesionale. Totodată, Taurii simt o nevoie de independență majoră și caută noi posibilități de afirmare profesională.

Gemeni

Gemenii dau dovadă de compasiune și înțelegere pentru cei din jur și asta îi poate face mai  iertători. Se pot împăca cu cineva din trecut. Este important să își asculte intuiția pentru că pot fi favorizați în negocieri. Pe de altă parte, nativii simt să se desprindă de ceva de din trecut, să uite niște amintiri, să ridice o ancoră.

Rac

Cei născuți în zodia Rac s-ar putea să-și dorească să facă mici schimbări în cercul de prieteni și să păstreze aproape doar pe cei care-i reprezintă cu adevărat. Pe de altă parte, unii nativi pot avea parte de surprize din partea unei persoane din anturaj. Horoscopul zilei le atrage atenția că prin empatie pot prelua din problemele celorlalți. Unii nativi simt să iasă din anumite proiecte de grup sau vin cu ceva nou, revoluționar pentru a face lucrurile să meargă.

Leu

Nativii Leu simt acut nevoia unei schimbări profesionale. În unele cazuri, schimbările vin de la sine, fără ca ei să facă ceva. Din diferite motive, unii nativi pot lua decizia radicală de a-și schimba direcția în carieră. Este o zi care le poate aduce stres suplimentar și pot realiza că pentru a avansa sau pentru a se face remarcați trebuie să schimbe ceva la ei înșiși. Mulți Lei care au relații simt astăzi nevoia de a se făli cu partenerul lor.

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară au capacitatea astăzi de a se deschide în fața celorlalți, de a-i asculta cu multă înțelegere și compasiune. Este o zi care poate sădi sentimente frumoase în sufletul nativilor și pot deveni mai iertători. Unele Fecioare se pot împăca cu partenerul de viață și pot ajunge la viziuni comune, chiar surprinzător de diferite față de concepțiile lor.

Balanță

Balanțele pot fi mai mult pe drumuri, în încercarea de a rezolva diferite contexte, poate cumpărături, poate legate de acte, de plata unor taxe și impozite. Nativii pot simți o dorință acută de a scăpa de un context financiar care-i apasă, poate de o datorie, sau de a se detașa de un partener posesiv și gelos. Este posibil să-și dorească mai multă libertate de mișcare.

Scorpion

Cei născuți în semnul Scorpion au parte de conjuncția Soarelui cu Uranus în sectorul relațiilor și pot fi mai dornici ca niciodată să-și revitalizeze povestea de iubire. Unii nativi vor simți să aducă ceva nou în cuplu, să alunge monotonia și pot să-și surprindă partenerul cu propunerile lor. Profesional, dorința de schimbare le poate aduce încheierea unui contract, a unei colaborări care-i sufoca prea tare. Horoscopul de azi îi atenționează că pot fi prea cheltuitori.

Săgetător

Săgetătorii simt nevoia de a face o schimbare legată de locul de muncă sau de stilul de viață. Unii nativi schimbă programul, schimbă modul în care-și desfășoară sarcinile, în timp ce alții vin cu noutăți care să-i ajute să se afirme mai mult sau iau decizia de a-și schimba jobul. Sănătatea devine importantă și brusc iau decizii legate de stil de viață și-și pot schimba rutina zilnică.

Capricorn

Conjuncția zilei sepetrece tot în sectorul iubirii, iar pentru Capricorni poate aduce o mare nevoie de schimbare, o detașare de o poveste care nu funcționează, o detașare față de o aventură, dar poate fi vorba și de noi reguli pe care le impun sau de inovații pe care le aduc în viața de cuplu. Momente de sclipire artistică. Horoscopul zilei de 30 aprilie le poate aduce ocazia de a scăpa de o datorie. Pot face plăți, dar de preferat ar fi să evite investițiile.

Vărsător

Dat fiind că Uranus le este guvernator, iar Soarele le stăpânește sectorul relațiilor, cei născuți în zodia Vărsător pot să-și surprindă partenerul de viață, însă nu neapărat într-un mod plăcut. Nativii vor să se afirme, să iasă în față și pot neglija nevoile și dorințele celuilalt. Spiritul rebel le poate aduce inclusiv probleme cu auroritățile. Pot folosi contextul pentru a alunga monotonia din cuplu, pentru a face niște schimbări în locuință sau unii nativi se pot muta cu partenerul.

Pești

Nativii Pești se bucură de o comunicare destul de empatică cu cei din jur. Sunt înțelegători, maleabili, iertători, însă conjuncția de azi le poate aduce o mare dorință de a-și schimba unele idei și tipare de gândire. În cazul în care nu resimt această dorință, pot avea parte de evenimente care să le ridice întrebările necesare. Horoscopul de azi le cere mai multă atenție la deplasări. Zi favorabilă negocierilor, cu atât mai mult cu cât merg pe mâna intuiției.

Sursa: cancan.ro

loading...

Comments are closed.