Alte știri

Horoscop 5 ianuarie 2021. Scorpionii primesc vești bune, iar Săgetătorii sunt nemulțumiți de viața sentimentală

Pinterest LinkedIn Tumblr

BERBEC

Ai nevoie de puţină linişte ca să evaluezi bine situaţia şi şansele pe care le ai în a doua zi de muncă a anului 2021. Primeşti o mulţime de informaţii, de veşti. Trebuie să foloseşti datele care te avantajează în mod direct. Este o zi bunicică, spre bună. Horoscopul tău te informează că planurile pe care le-ai făcut şi le urmăreşti de ceva timp, încep să se materializeze la acest început de an. Nu chiar cum le-ai visat, dar oricum, ceva-ceva începe să se mişte.

TAUR

Nu lăsa vechile nerealizări şi adversităţi de anul trecut să revină în actualitate. Ce-a fost, a fost! Dar şi situaţiile noi pot ridica probleme greu de rezolvat. Aşa că, găseşte un drum mai uşor de urmat! Dar oricât te străduieşti şi te concentrezi, lucrurile nu par să iasă după cum le-ai proiectat şi le-ai visat. Mai încearcă! Sau renunţă la planuri, dacă eşti comod şi planurile nu sunt importante pentru tine.

GEMENI

Dispunerea ordonata a zodiacului de astăzi te ajuta să faci ceva ordine şi să aduci logica carteziană în propriile gânduri. De ceva timp încerci să faci faţă unei enervari fără motiv. Conversaţia, tot sistemul tău de comunicare devine mai vioi şi chiar mai vesel, dacă nu chiar mai precis şi exact, dar generalităţile pe care le debitezi sunt plate şi fără originalitate în acaestă zi de marți, trei ceasuri rele. Vorbeşte puţin, precis şi numai la obiect!

RAC

Cam îţi cad lucrurile din mână şi nu prea te simţi în apele tale. Lucrurile îţi par că devin mai grele, dar de fapt eşti în pierdere de energie, după perioda sărbătorilor de iarnă. Mâncarea naturală (evită alimentele ce provin din plante mutate genetic), vitaminele cu minerale şi sucuri din fructe la care se poat adăuga ceaiuri din plante te ajută să treci de această perioadă cu vitalitatea mai scăzută.

LEU

Ai energie şi eşti bine dispus. Reuşeşti să termini lucrurile la timp şi în condiţii bune! Poţi să-ţi odihneşti neuronii, fie la un film plăcut, poate o comedie pe Netflix, sau la o vorbă cu prietenii. Odată cu Soarele, protectorul zodiei, bine aspectat, ziua de azi îţi este favorabilă la bani – câştiguri mici, dar necesare, probabil că ai încasat deja ceea ce aveai de primit, pentru anul trecut! Atenţie la deciziile importante, mai ales la asocierea cu noi parteneri, atât în afaceri cât şi în dragoste.

FECIOARĂ

Fiind vorba despre nişte probleme personale, veştile primite astăzi nu trebuie anunţate în public, ci analizate cu discreţie. Dar, o veste primită spre sfârşitul zilei te poate bucura foarte tare. Proiectele începute în această perioadă pot aduce rezultate excelente, dar mare atenţie la obligaţiile de natură socială, sau a relaţiilor umane, asumate pe termen lung. O veste bună urmată de o mică pierdere. Atenţie la mijloacele de transport în comun – mai bine stai acasă!

BALANŢĂ

Nu lăsa nicio schimbare majoră să te tenteze, nu vinde, nu cumpăra, nu călători, nu-ti face noi prieteni! Problemele cu banii s-au mai rezolvat puţin, ai vești bune, relaxează-te şi odihneşte-te mai mult, la acest început de an! O situație care te face să fii mulţumit pentru că ţi-a confirmat intuiţia. Magnetismul personal este în creştere. O persoană influentă, semn de foc, sau, de apă, te poate ajuta. Atenţie la solicitarea nervoasă, nu te întinde mai mult decât poţi, nici la muncă, dar nici la distracţie.

SCORPION

Veşti bune care privesc viitorul tău apropiat. Urmează-ţi în continuare instinctul, intuiţia, prima impresie! Astăzi reuşeşti să rezolvi în condiţii favorabile un impas, o problemă mai veche, de anul trecut. A doua parte a zilei este favorabilă discuțiilor, prieteniilor, corespondenţei, socializării pe net, plimbărilor prin supermarketuri. Configuraţia generală a horoscopului arată o zi favorabilă: câştiguri neaşteptate şi favoruri din partea sexului opus.

SĂGETĂTOR

Viaţa ta sentimentală nu este exact ce ţi-ai dorit, nici în anul 2021. Nici astăzi, se pare, nu este nicio schimbare. Trebuie să mai ai răbdare, afinităţile selective şi chimia amorului sunt probleme grele! Trebuie să fii seducător şi diplomat, să arăţi consideraţie şi spirit de cooperare, pentru ca să eviţi o neânţelegere profesională sau o decepţie sentimentală. Totuşi, ziua îţi este favorabilă, mai ales în afirmarea propriei personalităţi.

CAPRICORN

Există o latură defensivă în zodia ta care se activează imediat ce apare o problemă. Dar, ai un oarecare procent de noroc şi azi trebuie să acţionezi. Fii realist şi cu picioarele pe pământ! Ai nevoie de sprijin şi din parte anturajului, a colegilor şi a familiei. A tuturor! Sigur că intri în criză de timp şi nici banii nu îţi ajung pentru proiectele tale de început de an. Dar, descurcă-te singur!

VĂRSĂTOR

E cazul unei stabilizări a situaţiei tale socio-emoţionale. Calitaţile zodiei, în care spontenaitatea şi energia sunt de menţionat, te ajută astăzi să ai succes în domeniul relaţiilor umane! Este timpul unor decizii mai mult sau mai puţin importante, doar este începutul anului. Ceea ce este esenţial este să iei hotărârile la momentul potrivit. Nu amâna şi nu lăsa lucrurile să se rezolve de la sine. Nu se rezolvă! Acordă mai mult timp şi fă eforturi diplomatice ca să placi anturajului.

PEŞTI

Astăzi ai un moral de oţel, o formă de zile mari şi mintea pusă pe treabă. Urmăreşte cu atenţie dezvoltarea intereselor tale sentimentale. Pentru că dacă nu este dragoste, nimic nu este! Mici sau mai mari probleme cu sănătatea în special din cauza neatenţiei tale şi a faptului că nu te încalţi corespunzător, picioarele nu prea sunt bine protejate. Atenţie, mai ales la picioare, domeniul corpului guvernat de zodia ta, dupa cum am mai spus!

Sursa: capital.ro

loading...

Comments are closed.