Social

Horoscop – 5 zodii disperate după atenţie! Care sunt ele

Pinterest LinkedIn Tumblr

Fiecare zodie are propriile sale trăsături, puncte forte, slăbiciuni, plăceri şi nemulţumiri care le fac să iasă în evidenţă faţă de celelalte semne! Multe dintre aceste atribute sunt admirabile şi se dovedesc a fi punctele forte ale fiecărui semn zodiacal. Totuşi, odată cu binele vine şi răul. Fiecare zodie are anumite imperfecţiuni şi defecte nedorite care, totuşi, contribuie la ceea ce sunt.

Spre exemplu, unele zodii ar face orice pentru a fi în centrul atenţiei. Cu toţii ne dorim într-o oarecare măsură să primim atenţie din când în când, să ne simţim apreciaţi şi iubiţi de oamenii din jurul nostru şi nu e nimic greşit în asta. Dar, există o categorie de oameni care sunt disperaţi să fie în lumina reflectoarelor tot timpul.
 
Leu
Leul iubeşte atenţia mai mult decât orice pe lume. Fiind dominant şi încrezător, Leul adoră să fie admirat. De fapt, aproape tot ceea ce face şi spune este cu intenţia de a obţine o reacţie din partea oamenilor. El îşi doreşte atât de mult să primească atenţie, încât nici nu contează dacă aceasta este negativă. Atât timp cât oamenii îl privesc, este mulţumit. Îi place să ştie că oamenii vorbesc sau se gândesc la el. Când vine vorba de relaţii, Leul trebuie tratat ca un rege. Dacă partenerul său nu-i acordă atenţie, cu siguranţă se va enerva.
 
Berbec
Berbecului îi place competiţia, iar acest lucru merge mână-n mână cu succesul constant. Berbecul are nevoie de cineva care îl aşteaptă la linia de sosire. El iubeşte să fie sărbătorit şi, cu toată puterea şi hotărârea, merită să fie. Berbecul este foarte bun în conştientizarea propriilor sale reuşite, dar îşi doreşte constant pe cineva alături de el ca să îl felicite. Acest tip de confirmare este extrem de importantă pentru el. Nu este o surpriză faptul că Berbecul joacă rolul dominant în relaţii, de aceea, adesea, este cel care are grijă de partenerul său. Ca să aibă o zi excelentă, partenerul său trebuie să îl răsfeţe şi să îi complimenteze calităţile de iubit.
 
Gemeni
Gemenii sunt însetaţi de atenţie. Deşi nu au nevoie de recunoaşterea meritelor lor, ei caută atenţie într-un alt mod. Gemenii nu suportă să fie singuri, astfel nu reuşesc să îndeplinească niciun fel de sarcină şi au nevoie de cineva alături în orice moment. Gemenii doresc acel gen de atenţie obţinută prin simpla prezenţă. Lor le plac esă ştie că există cineva de partea lor. Când vine vorba despre partenerii lor, Gemenii nu trebuie neapărat să fie răsfăţaţi sau lăudaţi. Vor doar ca cineva să se înghesuie în sufletul lor şi privească împreună un fil. Lucrurile mici sunt cele care contează pentru ei în dragoste!
 
Scorpion
Scorpionul este un pic diferit când vine vorba de a căuta atenţie. El niciodată nu doreşte acest lucru intenţionat, şi totuşi se întâmplă. Scorpionul este extrem de dorit şi, de aceea, oamenii îi acordă inevitabil atât de multă atenţie. Oamenii sunt captivaţi de prezenţa lui misterioasă şi interesantă şi vor să cunoască imediat lucruri despre el.
 
Săgetător
Săgetătorul ştie cum să îi distreze pe cei din jurul său şi face mereu spectacol pentru cei dragi. Cea mai bună formă de atenţie pentru acesta este atunci când oamenii recunosc cât de interesant şi amuzant este. Fiind zodia cea mai comică, el iubeşte să facă oamenii să râdă, iar râsul este singura modalitate de a ştii că face o treabă bună. El are nevoie de acest tip de reacţie pentru a se simţi încrezător şi apreciat. Cu toate acestea, atunci când vine vorba de relaţii, Săgetătorul nu are nevoie deloc de atenţie. De fapt, el preferă o relaţie obişnuită şi nu suportă atunci când partenerul său este linguşitor.
loading...

Comments are closed.