Alte știri

Horoscop 6 aprilie 2021. Gemenii sunt sociabili și atrăgători, iar Racii vor avea parte de provocări în zona carierei

Pinterest LinkedIn Tumblr

Berbec

Berbecii sunt foarte îndrăzneți în comunicare acum, în special fiind vorba de dialoguri legate de viața sentimentală sau de bani, dat fiind că Venus, planeta iubirii, care se află în zodia lor, face un aspect de susținere cu Marte, guvernatorul lor. Cei care sunt singuri se avântă în flirturi și au posibilitatea să cucerească pe cine își doresc, iar cei care sunt în relații se pot folosi de acest context astrologic pentru a face declarații de dragoste, pentru a oferi și primi iubire.

Taur

Venus este planeta guvernatoarea a Taurilor și se află acum pe casa trecutului, iar Marte le guvernează relațiile și trecutul, prin urmare, acest context astrologic poate aduce multor nativi o reîntâlnire cu un fost partener. Poate fi vorba de dorința de a clarifica ceva din trecut, de dorința de a depăși o iubire neîmpărtășită sau o deziluzie. Pentru cei care formează un cuplu, aspectul poate aduce multă pasiune și apropiere sufletească, retragere în intimitate alături de partener.

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni sunt sociabili și atrag ușor persoane în jurul lor. Nativii se bucură de magnetism, se fac ușor plăcuți și există șanse mari să cunoască pe cineva, dacă sunt singuri, mai ales că Marte este în semnul lor, iar Venus le guvernează sectorul iubirii. Aspectul astrologic favorizează întâlnirile romantice, mai ales cu persoane din cercul de prieteni sau cunoscute prin intermediul anturajului. În cuplu este momentul ideal pentru activități comune care să apropie partenerii.

Rac

Se întrevăd provocări care vin din zona carierei, iar Racii au ocazia să-și învingă niște frici și temeri acum legate de afirmare, de preluarea unor responsabilități sau legate de discuții cu superiorii, de cuvinte pe care le țin în ei și nu le exprimă. Cum Venus le guvernează sectorul prietenilor, iar Marte pe cel al iubirii, iar Luna, guvernatoarea lor, se află în sectorul intimității, nu este exclus ca aspectul de astăzi să se aprindă o pasiune cu o persoană din anturaj sau cunoscută într-un mediu profesional.

Leu

Pentru Lei, contextul astrologic de astăzi le poate aduce ocazia unor dialoguri interesante cu prietenii în urma cărora să-și îmbogățească cunoștințele. Pot purta discuții cu persoane cunoscute recent care să le deschidă noi orizonturi. În cuplu, este o perioadă favorabilă pentru a pune la punct niște planuri de viitor, poate chiar legate de casă, de o mutare. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le aduce o mai mare nevoie de a se preocupa de relațiile lor.

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară pot folosi contextul astrologic al zilei pentru a alunga monotonia din cuplu și pentru a creea o atmosferă romantică, intimă alături de partener. Disuțiile legate de bani se vor încheia constructiv, iar la locul de muncă pot fi mai atenți la nevoile celorlalți și se pot face utili, pot veni în ajutor cu resursele lor.

Balanță

Balanțele se bucură de aspecte favorabile vieții sentimentale. Venus, guvernatoarea lor, este în aspecte de susținere cu Marte, guvernatorul relațiilor lor, deci cei care sunt parte a unui cuplu pot ajunge ușor la aceleași viziuni de viitor cu partenerul și pot trăi momente pasionale, erotice în cuplu. Cei singuri au mari șanse să întâlnească pe cineva care să le trezească interesul, mai ales că Luna se află în tranzit prin sectorul iubirii și le sporește dorința.

Scorpion

Marte, guvernatorul Scorpionilor, se află în aspecte de susținere cu Venus, guvernatoarea relațiilor lor, prin urmare se crează un context favorabil vieții de cuplu. Nativii pot trăi pasiunea la cote înalte și se pot apropia de partener. Cei singuri pot avea ocazia de a întâlni noi persoane, însă s-ar putea ca relațiile începute acum să fie bazate strict pe atracție fizică și pasiune.

Săgetător

Săgetătorii au parte de aspecte puternice în sectorul sentimental. Venus, planeta iubirii, aflată în sectorul iubirii lor, face un aspect de susținere cu Marte, planeta pasiunii, din sectorul relațiilor. Fără îndoială că nativii singuri sunt determați să înceapă noi relații. Au curaj, au vorbele pregătite, însă și o mare doză de aventură inclusă. Horoscopul de astăzi le aduce momente remarcabile în viața de cuplu, pasiune și erotism, dar și mai mult cgef de distracție, de aceea ar putea profita să se dedice unor hobby-uri alături de partener.

Capricorn

Pentru cei născuți în zodia Capricorn, ziua de astăzi aduce multă determinare în rezolvarea sarcinilor de la locul de muncă, în urmărirea programului și multă susținere în plan emoțional. Nativii se simt mai puternici, mai stăpâni pe ei și mai activi ca de obicei. Sunt posibile discuții neașteptate legate de bani, de salarizare.

Vărsător

Luna le traversează zodia și face o conjuncție cu Saturn, aflat aici, iar acest context le va aduce nativilor Vărsător multă responsabilitate în manifestarea emoțională. Pe de altă parte, sunt comunicativi și negociază impecabil. Venus, planeta iubirii, va face un aspect de susținere astăzi cu Marte, aflat în sectorul iubirii lor, așa că pot fi foarte determinați în a cuceri pe cineva. Este o zi care poate aduce noi începuturi sentimentale, iar în cuplu poate aduce dialoguri și declarații de dragoste intense.

Pești

Nativii din zodia Pești simt nevoia să spună ceea ce au pe suflet, ceea ce-i apasă, însă nu vor acorda prea ușor și oricui încrederea. Este posibil să se interiorizeze și să-și răscolească mai mult trecutul, să fie frământați de unele amintiri. Horoscopul zilei de 6 aprilie le cere să fie mai deschiși cu sentimentele lor, iar dacă sunt parte a unui cuplu să nu se ascundă de partener, ci să se deschidă în fața acestuia.

Sursa: cancan.ro

loading...

Comments are closed.