Social

Horoscop 7 noiembrie 2019. Gemenii trebuie să se ferească de exagerări

Pinterest LinkedIn Tumblr

Horoscop 7 noiembrie 2019. Citește previziunile pentru toate zodiile:

Berbec: O ceață densă îți acoperă mintea și acesta poate fi motivul unor erori pe care nici tu nu vei înțelege prea bine cum de le-ai făcut.

Taur: E multă confuzie în cercul de prieteni și apropiați, poate și din cauză că nici tu nu ai fost foarte clar în exprimarea solicitărilor tale.

Gemeni: Este important să te ferești de exagerări, de replici acide sau de gesturi ieșite din comun. Imaginea ta va fi afectată și nu puțin.

Rac: Ai nevoie de un reper clar ca să poți judeca la rece situațiile pe care le trăiești. Numai că un astfel de reper nu poate veni din trecut și nici nu ți-l poate oferi nimeni.

Leu: E un amestec cu de toate la locul de muncă, părți neplăcute cu altele, plăcute, care te pot deruta destul de mult. Mai bine te concentrezi pe rezultate, ca să le și obții.

Fecioară: Vrei stabilitate, dar ești primul care vine cu critici acide la adresa partenerilor de orice fel. Ar fi mai sănătos să amâni discuțiile, dacă ești într-o dispoziție războinică.

Balanță: Vrei să te împarți, cum știi tu mai bine, între muncă și familie, dar s-ar putea să nu îți iasă foarte bine acest lucru. Ar fi de dorit să fii rezonabil în orice situație.

Scorpion: Există o problemă în relația cu o persoană dragă, poate chiar faptul că nu știi cât îți este de dragă sau te apropii de acel om doar ca să alungi singurătatea.

Săgetător: Incerci să ascunzi ceva față de cei din familie sau ei sunt cei care fac eforturi speciale ca să ascundă ceva de tine. Oricare ar fi varianta, e nevoie de multă bunăvoință.

Capricorn: Există riscul să amesteci și mai mult lucrurile și să creezi și mai multe probleme pentru unii dintre apropiați. Judecata ta poate fi limpede, dar nu astăzi.

Vărsător: Slăbiciunea ta, din această perioadă, problemele financiare, începe să devină o povară serioasă, dacă nu vei reuși să gestionezi stresul din ce în ce mai intens.

Pești: Ar fi bine să nu devii categoric acum, când e nevoie de o atitudine mai permisivă. Este necesar să lași lucrurile să curgă, în voia lor, astăzi.

Horoscop oferit de Libertatea.ro

loading...

Comments are closed.