Alte știri

Horoscop 9 aprilie 2021. Vărsătorii sunt cheltuitori, iar Peștii intră în conflicte

Pinterest LinkedIn Tumblr

Berbec

Berbecii trebuie să înfrunte astăzi un careu pe care-l face guvernatorul lor, Marte, aflat în zodia Gemeni cu Neptun din Pești. Nativii trebuie să fie atenți la… neatenție pentru că prezintă cel mai mare risc dintre toate semnele de a acționa sub impulsul unei confuzii. Aspectul îi provoacă, își doresc să acționeze, însă s-ar putea să nu o ia pe direcția potrivită sau corectă, de aceea cel mai bine ar fi să stea cât mai liniștiți și să se gândească de două ori înainte de a face ceva. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le atrage atenția că au tendința de a-și risipi energia în prea multe direcții și astfel de a nu duce nimic la final.

Taur

Taurii trebuie să aibă mare grijă la modul în care-și gestionează finanțele astăzi. Marte din sectorul lor financiar este cuadrat de Neptun, iar acest aspect poate aduce multă confuzie în acțiunile financiare întreprinse. S-ar putea să cheltuiească bani pe ceva ce nu le trebuie, să piardă bani, să fie păcăliți, înșelați sau foarte confuzi cu o plată pe care trebuie să o facă și din cauza asta să facă ceva greșit.

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni au parte astăzi de un careu care se formează între Marte, aflat în semnul lor, și Neptun, din sectorul carierei. Fără îndoială că acțiunile pe care nativii le întreprind astăzi în sectorul profesional nu vor fi nici cele mai eficiente, nici cele mai sigure sau corecte, de aceea ar trebui să evite să iasă în față și să se afirme pentru că pot da greș chiar și fără să-și dea seama. Totodată, nativii își pot disipa foarte ușor energia și acțiunile lor au o mare doză de nesiguranță și îndoială astăzi.

Rac

Racii ar trebui să evite astăzi să intre în intrigi, să caute în spatele cortinei și să scormonească după secrete pentru că s-ar putea ca ceea ce descoperă să nu le fie deloc pe plac și să-i enerveze la culme. În plus, s-ar putea să se înșele și să nu fie adevărat. Pe de altă parte, vor trebui să facă un real efort să-și dea seama care este bariera între realitate și iluzie. Energia lor interioară se poate pierde foarte ușor, se poate disipa în prea multe direcții și astfel să piardă esența lucrurilor.

Leu

Nativii din semnul Leu pot avea parte de conflicte cu prietenii sau cu asociații, cu cei cu care desfășoară activități comune. Careul care se formează astăzi între Marte și Neptun, dar și poziția Lunii îi face să caute ajutorul, sprijinul la ceilalți, iar nevoia de a fi înțeleși și validați este foarte mare, însă s-ar putea ca ceilalți să nu fie disponibili și de aici să înceapă nemulțumirea Leilor, reproșurile și, implicit, tensiunile.

Fecioară

Fecioarele sunt sfătuite astăzi să fie foarte atente la acțiunile pe care le întreprind în sectorul profesional. Careu dintre Marte și Neptun care se formează astăzi nu le este deloc benefic dacă au de semnat noi contracte sau au de rezolvat sarcini la locul de muncă pentru că pot să nu fie atenți. Totodată, este posibil ca nativii să nu-și poată canaliza energia către responsabilitățile pe care le au, să fie mai nesiguri în acțiuni și chiar din neatenție să facă unele greșeli care să aducă tensiuni cu superiorii. Horoscopul zilei le atrage atenția și asupra conflictelor care pot lua naștere în cuplu din cauza faptului că acordă prea mult timp carierei.

Balanță

Balanțele au parte astăzi de o cuadratură pe care o face Marte, planeta care le guvernează relațiile, cu Neptun, context care le poate aduce multă ceață în acțiunile care-i implică pe ceilalți, indiferent că este vorba de partenerul de viață sau de colaboratori sau colegi de muncă. Vor dori să ajute, să se implice, indiferent că li se cere sau nu sprijinul, și să facă mai mult rău decât bine fără să-și propună asta.

Scorpion

Nevoia de iubire, de afecțiune pe care o au astăzi Scorpionii s-ar putea să nu o manifeste chiar corect sau chiar pe înțelesul persoanei iubite și să dea naștere unor tensiuni. Posibil să fie tentați să acționeze în secret, să ascundă ceva sau, din contră, să fie prea direcți și să uite de discreție. Sunt pasionali, romantici, dar trebuie să aibă grijă să nu rănească. Totodată, horoscopul zilei îi sfătuiește să fie atenți la acțiunile care vizează banii și bunurile materiale pentru că pot fi confuzi și pot face greșeli. De evitat aventurile, infidelitățile și relațiile secrete.

Săgetător

Marte, care se află în sectorul relațiilor, face un careu cu Neptun, iar pentru Săgetători aspectul poate aduce tensiune și conflicte atât în cuplu, cât și în relațiile profesionale. Este posibil ca acțiunile partenerului de viață să fie înțelese greșit de nativi și să le provoace frustrări interioare pe care, însă, să le inhibe. Pe de altă parte, dacă au de semnat contracte astăzi, este important să fie foarte atenți la acțiunea în sine pentru că există o doză de nesiguranță și confuzie în acțiunile lor vizavi de acest context. Se pot certa cu cei din jur pentru că îi deranjează modul celorlalți de acțiune.

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn sunt sfătuiți să fie foarte atenți la acțiunile pe care le întreprind la locul de muncă. Careul de astăzi dintre Marte și Neptun le poate aduce multă confuzie și nesiguranță în îndeplinirea sarcinilor și din neatenție pot greși. De asemenea, le va fi mai greu să-și canalizeze atenția pe ceea ce au de făcut și la final de zi pot concluziona că nu și-au terminat treburile. Totodată, pot fi mai conflictuali cu colegii pentru că nu înțeleg întocmai mesajele acestora sau nu sunt atenți la ceea ce li se spune. .

Vărsător

Vărsătorii nu ar trebui să decidă astăzi dacă intră într-o relație sau nu pentru că vor fi foarte confuzi la tot ce ține de viața lor sentimentală. S-ar putea ca dorința de a fi cu cineva să-i îndepărteze de aceea persoană tocmai pentru că se grăbesc sau sunt neatenți și par a fi nesiguri pe sentimentele lor. Totodată, pot fi mai cheltuitori doar pentru a-și satisface poftele și plăcerile, pentru a se bucura de viață. Horoscopul zilei de 9 aprilie le atrage atenția că pot manifesta neîncredere față de persoana iubită fără un motiv anume.

Pești

Cei născuți în zodia Pești pot avea parte de conflicte cu cei dragi ca urmare a careului care se formează între Neptun din semnul lor, care le este și guvernator, și Marte, care se găsește în tranzit prin sectorul familiei. Nativii pot fi deranjați de acțiunile părinților, le pot interpreta greșit și pot acționa în consecință, dar riscul ca ei să greșească este mare. Pe de altă parte, conflictul poate să apară ca urmare a neatenției pe care o acordă celor dragi și a faptului că se focusează prea mult pe nevoile lor. Este la mijloc și un conflict interior care multor Pești le poate aduce frustrări mari astăzi, neliniște, vinovăție față de trecut. Mai multă atenție la activitățile casnice și la acțiunile care vizează locuința.

Sursa: cancan.ro

loading...

Comments are closed.