Alte știri

Horoscop 9 decembrie 2020. O zi aglomerată şi plină de tensiuni

Pinterest LinkedIn Tumblr

Este o zi cu tensiuni şi în care trebuie să aveţi grijă la temperament. Vremea de afară pare să oglindească starea voastră de spirit, astăzi.

Horoscop 9 decembrie 2020 Berbec

S-ar putea să te enerveze cineva azi care nu poate să spună concret ceva. Vor bombăni, măguli, spune glume. De ce? Pentru că le e prea frică să spună ce vor. Se pare că dacă vrei adevărul despre ceea ce gândesc sau ce vor, trebuie să îi întrebi tu direct. S-ar putea să fie surprinși de îndrăzneala ta, dar vor fi ușurați să afle că ești pregătit să asculți ce au de spus.

Horoscop 9 decembrie 2020 Taur

Ai grijă la temperamentul tău azi și nu îl lăsa să preia conducerea dacă cineva este nepoliticos cu tine. Nu ajută la nimic dacă o să te răstești la cineva și vei părea doar ipocrit. Așa că ai grijă care e rolul tău în fiecare conversație și încearcă să forțezi nota pentru respect reciproc, nu competiție. Va trebui să lași de la tine azi. O să vină alte zile în care să spui ce ai pe suflet.

Horoscop 9 decembrie 2020 Gemeni

Încearcă să fii mai încrezut azi. Ai multe de câștigat dacă vorbești și spui lucrul potrivit la timpul potrivit. Dacă ai o întrebare în timpul unei ședințe lungi, îndrăznește să o adresezi. Nu îți face griji cum va fi percepută. Sunt șanse mari să întrebi ceva ce și alte persoane vor să afle. E adevărat că atunci când ieși în fața mulțimii devii un pic vulnerabil, dar te pune și într-o poziție de lider.

Horoscop 9 decembrie 2020 Rac

Victoria ta recentă te-ar putea determina să te lauzi un pic azi, iar asta este în regulă. Dar încearcă să eviți să faci asta în fața unor oameni care ar putea să o perceapă greșit. Este bine să fii atent la oamenii care nu au avut atât de mult succes ca tine și e ușor să eviți să te lauzi în fața lor. Să ții cont de ceilalți nu este întotdeauna la îndemână, dar este mereu de apreciat. Fă ca reputația ta să strălucească și mai mult.

Horoscop 9 decembrie 2020 Leu

Este rost de bani azi pentru acești nativi. La fix având în vedere că vă vine întreaga familie acasă, de sărbători, și trebuie să pregătiți o masă specială. La locul de muncă, lucrurile se aglomerează pe ultima sută de metri, dar încercați să mai delegați din sarcini și colegilor din birou. O mică problemă de sănătate vă dă bătăi de cap, dar nu este nimic grav. Nu mai amânați, totuși, controlul la medic.

Horoscop 9 decembrie 2020 Fecioară

Vremea de afară pare să oglindească starea voastră de spirit, astăzi. Aveți foarte multe de rezolvat, iar timpul este scurt. Urmează o perioadă cu multe drumuri pentru acte și semnături. Spre seară ieșiți la cumpărături, ideal ar fi să vă pregătiți de acasă cu o listă clară, să nu fiți tentați să cheltuiți mai mult decât este necesar. Anul acesta, așteptările în ceea ce privește cadourile sunt mari și nu vreți să dezamăgiți pe nimeni.

Horoscop 9 decembrie 2020 Balanță

Tensiuni la locul de muncă și în familie. Se pare că zicala „marți, treic easuri rele” se aplică în cazul vostru. Nu vă pierdeți calmul, încercați să analizați situațiile, să găsiți soluții și nu vă lăsați pradă nervilor. Mai târziu s-ar putea să regretați lucrurile spuse într-un astfel de moment. Cel mai bine este să fiți rezervați cu comentariile. Mâine, lucrurile vor arăta mai bine.

Horoscop 9 decembrie 2020 Scorpion

Astăzi, nimic nu vă stă în cale. Colegii abia mai pot ține pasul cu voi, la serviciu. Deși șefii apreciază hărnicia voastră, s-ar putea să stârniți invidia celor cu care împărțiți biroul și să fiți protagoniștii unor discuții neplăcute. Fiți înțelegători, oferiți-vă să îi ajutați dacă au nevoie, încercați să aplanați posibilele conflicte. Nimeni nuși dorește sărbători umbrite de tensiune. Acasă, în schimb, domnește armonia și este important să le arătați celor dragi cât de mult îi prețuiți.

Horoscop 9 decembrie 2020 Săgetător

Nu este cea mai bună zi pentru Săgetători: prea mult din orice îi poate enerva și agita. Afacerile iau o amploare neaşteptată, fapt ce poate duce la un derapaj. Este foarte posibil să te lovești de neînțelgere din partea partenerilor. Cu toate acestea, corectitudinea care te caracterizează te va face să fii nemulțumit de tine, nu de cei din jur. Sfatul astrelor pentru tine este să-ţi aduni forţele, astăzi ai şansa să te autodepăşeşti.

Horoscop 9 decembrie 2020 Capricorn

Capricornilor li se poate părea că alții îi batjocoresc, au impresia că sunt desconsiderați. În timpul zilei, acest lucru te va enerva foarte tare, însă eşti gata să-ţi ascunzi cu abilitate iritarea. Asta, până când cineva face un gest urât, iar tu nu te mai poţi controla. Dacă se întâmplă acest lucru, ceilalţi ar trebui să ştie că mânia Capricornului va fi cumplită, ca o explozie atomică!

Horoscop 9 decembrie 2020 Vărsător

Astăzi, realizările Vărsătorilor vor depinde în mare măsură de felul în care s-au ridicat din pat dimineața. Sau mai bine zis, în ce dispoziție s-au trezit. Deși energia ta nu țâșnește în toate direcțiile, totuși, tot ce faci miercuri va fi încununat de succes. Ai o forţă de concentrare incredibilă şi orice îţi propui vei şi realiza. Dacă alegi să fii pozitiv, nu vei regreta: eşti capabil să faci minuni!

Horoscop 9 decembrie 2020 Pești

Miercuri, nu are sens să le cerem Peştilor organizare și disciplină, aceste cuvinte sunt goale pentru ei. Îţi doreşti mai puţin haos şi mai multă ordine în viaţa ta, însă, între cuvintele „Vreau” și „Pot” există un decalaj pe care nu vei avea putere să-l depășești. Sfatul astrelor pentru tine este să te accepți așa cum ești și să te relaxezi. Urmărește un film, joacă solitaire sau cheamă un prieten la o șuetă. Petrece ziua cu plăcere și cu sens, adică exclusiv pentru tine!

 

loading...

Comments are closed.