Social

HOROSCOP: În următoarele trei săptămâni, toate zodiile vor avea parte de schimbări RADICALE

Pinterest LinkedIn Tumblr

Persoanele care şi-au făcut planuri mari ar fi bine să le amâne. Cel puţin asta ne sugerează astrologii, care spun că planeta comunicării şi a călătoriei, Mercur, a intrat în mişcare retrogradă pentru o perioadă de trei săptămâni.

Toate semnele zodiacale sunt afectate, doar că unii simt fenomenul mai intens, iar alţii mai puţin, în funcţie de temperamentul pe care îl au.

Potrivit specialiştilor, în acest răstimp se va contura o perioadă a transformărilor pentru aproape fiecare zodie în parte. Până în 20 noiembrie, unii nativi vor deveni mai confuzi, iar alţii vor avea tendința de a se confrunta cu cei din jur.

Anume din acest motiv, luna noiembrie va fi destul de tensionată din punct de vedere al comunicării.

„Ar trebui să devenim mai toleranţi, mai răbdători, mai precauţi, mai atenţi la drum. De regulă în această perioadă nu se prea recomandă să facem shopping masiv sau să facem achiziţii importante”, a spus Cristina Oxentii, astrolog.

Mercur va fi retrograd în cea mai mare parte în Scorpion, iar acest fapt va determina persoanele născute în această zodie să se reevalueze.

„Nativii din scorpioni sunt afectaţi în această perioadă şi vor trece prin nişte transformări importante. Avem o opoziţie cu Uran, şi Soarele în Scorpion şi Mercur cu Venus, la fel în scorpion, deci avem câteva mişcări care îi pune pe treabă pe aceşti nativi să pătrundă în interiorul lor”, a spus Cristina Oxentii, astrolog.

Astrologii spun că Mercur va ieşi din retrogradare în data de 21 noiembrie.

loading...

Comments are closed.