Alte știri

Horoscopul iubirii: Află cum îți găsești perechea ideală în funcție de zodia ta

Pinterest LinkedIn Tumblr

Nu mai crede nimeni ca exista partenerul perfect, dar stim sigur ca exista pentru fiecare persoana cineva care sa se plieze perfect pe felul ei de a fi, scrie Perfecte.md. Iata care e barbatul perfect pentru tine:

Berbec
Pentru o femeie cum e cea nascuta sub semnul astral Berbec – spontana, pasionala, exuberanta – ideal este un barbat pregatit mereu sa fie in schimbare, fara prejudecati si fara limite.
De fapt, acest „nonconformist” trebuie sa-i promita femeii Berbec nu fericire absoluta, ci o viata deloc plictisitoare.
Zodiile care il intruchipeaza pe barbatul perfect pentru femeia Berbec: Leu, Sagetator, Gemeni, Varsator.
 
Taur
Total diferita de femeia Berbec, cea din Taur, isi doreste stabilitate si implinirea unor nevoi mici, dar vitale pentru linistea cotidiana.
De aceea, ea are nevoie de un barbat cu picioarele pe pamant, sincer, corect, suficient de puternic incat sa ii ofere confortul necesar.
Zodiile care il intruchipeaza pe barbatul perfect pentru femeia Taur: Fecioara, Capricorn, Rac, Scorpion, Pesti.
 
Gemeni
Barbatul perfect pentru femeia Gemeni trebuie, in primul rand, sa fie pregatit sa faca fata dualitatii, versatilitatii.
Destept si cu spirit artistic, barbatul pentru cea nascuta sub semnul astral Gemeni ar trebui sa aiba o personalitate puternica, extrovertita.
Zodiile care il intruchipeaza pe barbatul perfect pentru femeia Gemeni: Balanta, Varsator, Berbec, Leu si Sagetator.
 
Rac
O femeie Rac are nevoie de un barbat sensibil, dar puternic, spiritual si totusi pragmatic, o combinatie perfecta intre capacitatea de a-i oferi siguranta si talentul de a ii stimula latura emotionala foarte bine dezvoltata.
Zodiile care il intruchipeaza pe barbatul perfect pentru femeia Rac: Taur, Capricorn, Scorpion, Pesti sau Fecioara.
 
Leu
Foarte puternice, femeile din Leu au nevoie de un barbat si mai puternic. Dar taria de caracter a barbatului ideal pentru ele consta, de fapt, in capacitatea de a se lasa dominati atunci cand e cazul si de a se impune cand ele au nevoie de asta.
Tandru si cu un statut social de care ele sa fie mandre, barbatul perfect ar putea fi: Berbecul, Sagetator, Balanta, Gemeni.
 
Fecioara
Rationala, echilibrata, tenace, femeia Fecioara are nevoie de un barbat responsabil, care sa ii garanteze in primul rand un confort material.
Mai mult, acesta ar trebuie sa isi doreasca foarte mult o familie si sa aiba numeroase resurse pentru a o forma asa de frumos cum viseaza femeia Fecioara.
Ar putea sa o faca fericita: Taur, Capricorn, Rac, Scorpion sau Pesti.
horoscop, 3 zodii care par îngeri, dar sunt drăcușori în toată regulaBalanta
Femeia Balanta ofera mult partenerului si o face atat de natural incat ai impresia ca este un dat. Dar ea asteapta la fel de mult pe cat primeste: barbatul ideal pentru ea ar trebuie sa fie mereu atent la detalii, la nevoile ei, la sentimentele ei cele mai ascunse.
Un barbat sincer, echilibrat, informat, cu o vasta cultura si gusturi rafinate ar putea sa o pastreze pe femeie Balanta pe termen lung.
Ar putea sa se incadreze in preferintele femeii Balanta: Gemeni, Varsator, Berbec, Leu sau Sagetator.
 
Scorpion
Inainte de toate, femeia Scorpion are nevoie de un barbat care sa o satisfaca din punct de vedere fizic, apoi psihic.
Informat, cult, disponibil 99% din timp, barbatul perfect pentru femeia Scorpion trebuie sa fie complex.
 
Sagetator
Principalul cuvant pe ordinea de zi a Sagetatorului este „armonie”. Femeia Sagetator are nevoie de un barbat care sa ofere net mai mult decat primeste, care sa fie mereu pregatit sa se reinventeze pentru a nu o plictisi si caruia, nu in ultimul rand, ii place sa calatoreasca.
Compatibilitate: Berbec, Leu, Balanta sau Varsator.
 
Capricorn
Ca sa ii castigi inima unui Capricorn, trebuie sa inveti ce inseamna fidelitatea absoluta. Apoi, acest barbat gata sa renunte la tot pentru tine, trebuie sa aiba si resursele necesare pentru a o face pe femeia Capricorn fericita, cate putin in fiecare zi.
Compatibilitate: Fecioara, Taur, Rac, Scorpion sau Pesti.
 
Varsator
Avida dupa nou, femeia Varsator este fascinata de barbatii langa care nu se plictiseste. Ambitios si cu multa imaginatie, barbatul ideal pentru ea trebuie sa aiba o fire aparte, iesita din tipare.
Compatibilitate: Gemeni, Balanta, Berbec sau Leu.
 
Pesti
Spiritual, spiritual, spiritual – asta vrea femeia Pesti de la barbatul ideal pentru ea. Ceea ce inseamna ca acest barbat trebuie sa invete sa citeasca in stele, cu sensibilitate sa intretina focul pasiunii si cu inteligenta statutul social.
S-ar putea incadra in preferinte: Scorpion, Rac, Taur, Fecioara si Capricorn.
loading...

Comments are closed.