Alte știri

Horoscopul zilei de 12 ianuarie 2021: Balanța primește undă verde la serviciu. Ce-i așteaptă pe restul nativilor

Pinterest LinkedIn Tumblr

Horoscopul zilei de marți, 12 ianuarie 2021, le aduce celor 12 semne zodiacale noroc din punct de vedere sentimental, dar și foarte multe schimbări de opinie, perspectivă și principii. 

Berbec

Încearcă să faci lucrurile de unul singur, nu ai nevoie mereu de cineva care să te împingă de la spate. Este cazul să fii stăpân pe situație și mai sigur pe alegerile tale.

Taur
Ești în centrul atenției orice ai face, însă începe să nu-ți mai placă atât de mult. Te simți sufocat de cei din jur, poate ar trebui să faci ușor un pas în spate.

Gemeni
Norocul îți surâde din punct de vedere sentimental. Ești mai aproape decât crezi de persoana lângă care îți vei petrece tot restul vieții.

Rac
Săptămâna a început în forță la locul de muncă, dar unele sarcini îți cam creează probleme. Nu ezita să ceri ajutorul colegilor, altfel riști să te epuizezi până în weekend.

Leu
Stai departe de discuțiile care nu te privesc. Prea te bagi ca musca-n lapte în conversațiile celor din jur. Nu-ți mai da cu părerea dacă nu ți s-a cerut asta.

Fecioară
Cineva are sentimente puternice pentru tine, dar îi este teamă să dea cărțile pe față. Fii atent în jurul tău și fă tu primul pas. Nu e nimic rău în asta.

Balanță
Toate merg ca pe roate la locul de muncă. Primești undă verde pentru un proiect de anul trecut care îți va aduce succes financiar, dar și profesional.

Scorpion
Ai o grămadă de calități, pune-le în valoare, în special la serviciu. Faci echipă bună cu o persoană nouă. Acum ai șansa de a arăta ce poți să faci.

Săgetător
Minciuna are picioare scurte. Se pare că ai uitat asta și adevărul a ieșit la iveală. Ia vezi pe unde scoți cămașa, ar fi cazul să rezolvi situația creată.

Capricorn
Cunoaște-te mai bine înainte de a pleca într-o nouă călătorie profesională. Citește și documentează-te, numai așa rezultatele vor fi unele pe măsură.

Vărsător
Ai o grămadă de decizii de luat, ar fi cazul să nu grăbești. O amânare nu înseamnă neapărat că nu știi ce vrei, ci poate vrei să cunoști mai multe despre subiectul în cauză.

Pești
Manipulezi extrem de ușor oamenii, dar într-un final ți se va înfunda. ”Nașul” s-ar putea să apară la orizont mai repede decât crezi.

loading...

Comments are closed.