HORSCOPUL zilei de 13 februarie 2020: Capricornii au șansa de a rezolva o dispută veche, balanțele vor avea o zi triumfătoare

Astrologii au veşti bune în dragoste, dar şi în zona finanţelor se aşteaptă oportunităţi de succes. Mulţi nativi au ocazia să avanseze în sfera profesională în această zi.

BERBEC

Berbecii sunt sfătuiţi să stea departe în această zi de persoanele toxice, care nu le vor binele şi, din contră, încearcă din răsputeri să le pună piedici, mai ales în sfera profesională. Fiţi cu băgare de seamă şi luptaţi cu forţele proprii pentru a le dovedi tuturor că sunteţi demni de statutul pe care îl aveţi. Nimeni nu vă va putea doborî. Cu mult respect, muncă şi dedicare veţi atinge succesul mult dorit.

TAUR

Taurii se bucură de un aer proaspăt, din toate punctele de vedere. Chiar dacă aţi fost poate stresaţi în ultima vreme, veţi uita de necazuri şi griji şi veţi profita de câteva zile de relaxare. Nu este aşteptat un concediu neapărat, ci pur şi simplu veţi simţi o uşurare, atât la serviciu, cât şi în familie. Bucuraţi-vă din plin de linişte şi încărcaţi-vă bateriile.

GEMENI

Gemenii au ocazia să dezvolte anumite proiecte într-un sens pozitiv, remarcat mai ales de şefi. Evitaţi conflictele, staţi departe de situaţiile tensionate şi de persoanele negativiste şi concentraţi-vă atenţia asupra acelor lucruri care vă fac să zâmbiţi. S-ar putea să resimţiţi anumite dificultăţi în familie, dar totul se va rezolva de la sine.

RAC

Racii au parte de o zi liniştită, lipsită de conflicte ori situaţii tensionate. Aveţi ocazia de a vă realiza obiectivele cu multă uşurinţă, fără efort sau obstacole nedorite. S-ar putea să existe şi persoane invidioase, care nu vor arăta bucurie faţă de realizările voastre, dar acest lucru trebuie să vă bucure chiar mai tare, pentru că demonstrează că sunteţi pe drumul cel bun.

LEU

Leii în această zi trebuie să aibă mai multă încredere în abilităţile lor. Dacă aveţi curaj şi atitudine, veţi demonstra cu uşurinţă superiorilor faptul că vă meritaţi poziţia în companie. În familie lucrurile merg bine, mai ales că aveţi ocazia să începeţi o nouă poveste de dragoste cu un prieten vechi. Flacăra dintre voi s-a aprins în mod complet neaşteptat, dar viitorul sună bine.

FECIOARĂ

Fecioarele sutn sfătuite de astrologi să nu respingă sfaturile venite din partea colegilor apropiaţi sau din partea familiei. Dacă aveţi o problemă pentru care nu reuşiţi să găsiţi o rezolvare, aceşti oameni sunt capabili să vă ajute, cu sfaturi sau chiar cu mai mult. Nu are rost să vă împovăraţi la nesfârşit doar pentru a le arăta tuturor că sunteţi capabili să vă descurcaţi singuri. Uneori, puterea constă în curajul de a recunoaşte vulnerabilitatea.

BALANȚĂ

Astrele anunţă o zi triumfătoare. Există o mare probabilitate de a obţine un succes răsunător în plan profesional. Asta ar putea însemna că afacerile personale vor cunoaşte o dezvoltare profesională. În plan emoţional, sunt şanse să vă cuprindă o mare pace interioară. Seara e bine să o petreci în familia, iar dacă eşti singur, nu mai ignora sentimentele unei persoane care îţi tot trimite semnale.

SCORPION

Astăzi e acea zi în care un Scorpion e capabil să facă orice. Chiar şi cele mai dificile probleme vor fi rezolvate strălucit. Conflictele din familie, întârzierile birocratice sau alte probleme pe care le-ai avut în ultima vreme se vor sfârşi astăzi. Spre seară e bine să te odihneşti, altfel vei vedea că te încearcă o uşoară stare de rău.

SĂGETĂTOR

Va fi o zi care va părea lungă şi obositoare. E posibil să ai de făcut lucruri care vor provoca iritaţie şi stres, inclusiv lipsa de înţelegere cu rudele, dezacordul cu unul sau mai mulţi colegi, sau sentimentul că eşti neglijat de partenerul de afaceri. Seara va fi însă liniştită şi poate că mişcarea va face să apară şi un sentiment de mare mulţumire.

CAPRICORN

Capricornii ar trebui să se abțină de la preluarea rolului de mentor. Persoane către care decizi să transferi experiența, cunoștințele și profesionalismul se va dovedi a fi un student neglijent sau o persoană extrem de nerecunoscătoare. Astrele îţi recomandă să te focusezi doar pe acei oameni cărora le pasă de tine şi de problemele tale. Există șansa ca această zi să rezolve cu succes o dispută veche legată de o moştenire.

VĂRSĂTOR

Vărsătorilor le este recomandat să se preocupe mai multe de sănătate. S-ar putea chiar să ajungi la medic sau să faci niște teste de laborator. Restul zilei este puțin probabil să îţi provoace probleme. Dacă ai totuși puterea să mergi la muncă, vei fi surprins de rezultatele pozitive pe care le vei obţine. Seara, ar trebui să fie petrecută în tăcere, departe de fluxul inutil de informații.

PEȘTI

Peştii nu vor experimenta, astăzi, emoţii puternice. Umbând cu zâmbetul pe buze, este posibil să reușești în afaceri și negocieri. Poţi obţine chiar beneficii şi bonusuri. De asemenea, pentru că ai o minte limpede şi gândeşti raţional, este momentul perfect să pui la punct o afacere. Şansele de reuşită sunt foarte mari. Spre seară, te vei relaxa la lumima lumânărilor, alături de persoana iubită.

Citește și: TOP 6 cele mai bune combinații alimentare

Total
0
Shares
Total
0
Share