Alte știri

HORSCOPUL zilei de 26 februarie 2020: Cerere în căsătorie şi o vacanţă

Pinterest LinkedIn Tumblr

BERBEC

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Nativii Berbec s-ar putea să simtă o nelinişte, în urma unor evenimente din trecutul apropiat. Analizaţi bine situaţia, cereţi sfaturi celor dragi, apropiaţi, persoanelor de încredere, fără să vă pripiţi. În caz contrar, o atitudine vulcanică s-ar putea să creeze mai multe probleme. Comunicaţi deschis, doar aşa veţi găsi o soluţie benefică şi veţi scăpa de probleme, tensiuni.

TAUR

Linişte şi pace în viaţa Taurilor, mai ales dacă vorbim despre viaţa lor amoroasă. Persoana iubită, ori acel cineva care vă face inima să tresară v-a pregătit o surpriză la care nu v-aţi fi aşteptat vreodată. Mai mult, s-ar pute asă vă treziţi cu o declaraţie de dragoste şi cu o cerere în căsătorie. Bat clopotele de nuntă oare?

GEMENI

Gemenii ar putea fi implicaţi într-un conflict minor cu o persoană dragă, din cauza unor vorbe aruncate fără a fi gândite prea mult. Încercaţi mai bine să purtaţi o discuţies erioasă, să vă exprimaţi părerea şi opiniile referitoare la un anumit subiect şi să decideţi împreună cum veţi proceda unul faţă de celălalt în continuare.

RAC

Racii se pot gândi la o vacanţă, căci perioada următoare nu se anunţă deloc aglomerată. Evitaţi totuşi zonele tranzitate intens, indicat ar fi să nu părăsiţi ţara, aţi putea să vizitaţi câteva oraşe din zona de munte, aerul curat, liniştea şi oamenii locului vă vor oferi o privelişte senzaţională.

LEU

Dacă tu crezi că ai făcut ceva demn de remarcat, trebuie să-i laşi pe oamenii din viața ta să observe asta! Nu are sens să ascunzi realizările în spatele modestiei. Nu te poţi teme că vor crede despre tine că ai un ego prea mare. Arată-ți mândria. Lasă-i pe oameni să gândească orice vor să gândească. Nu îți va afecta starea de spirit. Fii mândru de ceea ce ai făcut.

FECIOARĂ

Astăzi veți vedea câteva semne mari și luminoase care vă dovedesc că sunteți pe drumul cel bun. Urmați-vă instinctele și îndreptați-vă în direcția corectă. Există un nou rol în care începi să te simți confortabil, în sensul că niciodată nu ai crezut că ţi se va potrivi. Viața are întotdeauna surprize care să te ţină conectat.

BALANȚĂ

Dacă faceţi cumpărături astăzi, încercați să vă opriți la o piață de vechituri, la un magazin de îmbrăcăminte vintage sau la un magazin de antichități. Există o bijuterie nedescoperită care așteaptă să fie găsită și sunteți în locul potrivit pentru a o descoperi astăzi. Ai o capacitate excepțională de a înțelege adevărata valoare a ceva ce nimeni altcineva nu apreciază. Găsiți o comoară care are o poveste care să o spună și să o integreze în viața voastră.

SCORPION

Fii proactiv, așa cum spun specialiștii, și fă un pas înainte pentru a construi o relaţie reală la care te gândeşti demult şi care până acum nici măcar la stadiul de proiect nu a fost pentru tine. Construirea acestei relații ar putea fi răsplătită într-un mod foarte generos. S-ar putea să vă trimită viața într-o direcție nouă. Arătați că aveți ce trebuie pentru această relaţie, dar încercați să vă doriţi să fiţi prea puternic.

SĂGETĂTOR

Foarte mulţi dintre Săgetători au probleme în comunicare. Vei întâmpina dificultăţi în a comunica, mai ales cu partenerul de viaţă. În plus, este foarte posibil ca cel mai bun prieten al tău să te dezamăgească. Încearcă să te îndepărtezi de aceste probleme. Ai putea, de exemplu, să te dedici mai mult, în această perioadă, muncii tale sau să faci o călătorie scurtă în locuri cunoscute. Amintirile frumoase îţi vor aduce bucurie.

CAPRICORN

Astăzi, Capricornii sunt foarte atenţi la detalii. Astrele te avertizează că această stare de spirit îţi va strica dispoziţia, aşa că ai face bine dacă te-ai controla. Încearcă să nu provoci o stare de nemulțumire generală. Lucrează la atitudine, stai câteva ore singur, apoi acordă mai multă atenție persoanelor dragi.

VĂRSĂTOR

Vărsătorii decid miercuri, împreună cu familia, asupra înstrăinării unui unui bun. Din punctul tău de vedere este o idee genială care ar putea să-ţi aducă mulţi bani. Seara va trece fără să se întâmple vreun eveniment special. E foarte posibl să te culci devreme, să stai cu privirea pe tavan sau să comunici pe reţelele de socializare. Dacă nu eşti implicat într-o relaţie, sunt şanse să-ţi găseşti un partener.

PEȘTI

Peştii sunt sfătuiţi să fie mai atenţia cu propria stare de sănătate. În plus, evită orice sport sau efort fizic pentru că riscul de rănire este foarte mare. Sunt şanse să pui la punct o afacere de succes, care te va scoate din anonimat şi îţi va aduce bunăstare. Seara, vei primi un cadou neaşteptat din partea partenerului de viaţă, un lucru pe care ţi-l doreai de foarte multă vreme.

Citește și: Incredibil! Au plătit 50 000 de dolari pentru clonarea animalului de companie

loading...

Comments are closed.